טשואמני לא בלם טייק 537 ו538.
טשואמני צריך להכנס לקישור, פדה לאגף ימין ואסנסיו לאמצע ההגנה. לא שאסנסיו לא עושה חורים אבל לפחות הוא אגרסיבי ומהיר.
אנחנו לא יכולים לצפות לנצח משחקים ברמה הגבוהה עם הגנה שכזאת.
טשואמני לא בלם טייק 537 ו538.
טשואמני צריך להכנס לקישור, פדה לאגף ימין ואסנסיו לאמצע ההגנה. לא שאסנסיו לא עושה חורים אבל לפחות הוא אגרסיבי ומהיר.
אנחנו לא יכולים לצפות לנצח משחקים ברמה הגבוהה עם הגנה שכזאת.
המהלך הראשון שלו הגיע בדיוק מאיפה שחלוץ 7 אמור להיות. אלוהים כמה זה חסר לנו.
גונזאלו כן הכרחי במשחק עם הגב לשער, בעזרה בהגנה (בחצי המגרש) ובכדורים נייחים
בשער של ויני צעקתי עליו 3 פעמים לפחות למה הוא לא מוסר, מסוג הדברים שהולכים רק לו
השער של ויני זה שער של מראדונה ואני עדיין שונא אותו, לא מתחבר אליו.
ההגנה שלנו זבל טהור, השער השני פשוט הזייה, שני הבלמים מתרחקים מלבנדובסקי ונותנים ו לשייט לשער ביניהם, מה זה ההזייה הזאת?
אנחנו לא מחברים 2 מסירות כי אין לנו קישור, ואלוורדה עסוק בימין מה שמשאיר את קאמא ובילינהגאם מול הקישור של ברצלונה שמפרק אותם בקלות, טשואמני צריך לחזור לאמצע, יש לך 2 קשרים דפנסיבים שזה יותר ממספיק לעשות גם הגנה וגם קצת התקפה.
לא זז לי שום שריר בגוף בשערים שלנו.
שרוק לסיום.
מאיתנו מילא אין מה לצפות אבל אפשר לעשות העתק הדבק גם לפורום השכן.
הם חטפו 7 שערים מאינטר בינונית להחריד בחצי גמר האלופות עם אותו האנזי פליק. אנחנו יכולים לעשות גם טיפה יותר.
החל מדקה ה-25 זה משחק של ברצלונה מול חטאפה. יכול להיות שזו הדרך היחידה לנצח אותם כרגע אבל זה מה שזה.
אסנסיו לא מגן, בקושי יודע לתת פס. זה ממש פוגע בנו. המניה הבטוחה היחידה שלנו מאחורה הוא קרראס הנפלא. כל השאר זה איבוד כדור ודאי.
להוציא את הסיום המטורף, מחצית פרווה שלנו. אין בעיה לשבת מאחורה ולחכות, אבל בקושי היה שיניים במתפרצות, לא הייתה התנפלות בשום שלב. מה שויני עשה זה נס שלא מעיד.
אלונסו לא עבד על התוצר הזה חצי שנה. הייתה לו קבוצה רצה ולוחצת שנראתה נהדר מול אותה בארסה. הלוואי הלוואי שהוא ינסה לחזור ליסודות שלו. סיוט לראות משחק עם 8 אחוז החזקת כדור
אני רק מזכיר שמבחינת מצבים לשערים אנחנו הגענו ליותר מהם וזה כשאנחנו מסריחים את המגרש.
פאק.
בלינגהאם במשחק הכי גרוע שלו אצלנו מעולם
אם אנחנו הולכים על ויניסיוס בכל הכוח זה יכול ללכת לקיצון, או ניצחון כאשר הוא הגורם המרכזי או הפסד עם איבוד עשתונות כאשר הוא הגורם המרכזי.
בלינגהאם גרוע. חייב להתאפס על עצמו
אחוזי החזקת כדור כרגע: 22-78 לברצלונה.
וזה שיפור מה 20-80 במחצית הראשונה.
אלה אחוזים של בוגרים מול נוער.
לא מבין איך שחקן מקצועני, שלא לומר שחקן של ריאל מדריד, יכול בכלל לצאת מהמיטה בבוקר לאור חוסר אונים שכזה.
ויניסיוס גאון. שיחק אותה אומלל 16 משחקים ברצף כדי להרדים את ברצלונה בגמר. הם רועדים כשהכדור אצלו
מה יש לגולר לחפש במשחק הזה?!
מה הוא יביא? עוד איטיות למרכז המגרש?
כמה שערים יש לראפיניה בקלאסיקוס? מרגיש לי שכך משחק הוא דופק צמד. איזה קליני השחקן הזה נגדינו.
נמשיך לתת להם לעשות דאבל וטריפל פאסים על קו הרחבה שלנו כאילו מדובר באימון מול קונוסים והם ימשיכו לכבוש
עכשיו אלה הרגעים הכי קשים, כי זה מבוא לתבוסה.
צריך להתפלל שייגמר ככה מינימלי.
אף אחד לא האמין שאפשר לחזור אחרי ה-2:3 המזליקי של ראפינייה, תמיד הולך לו נגדינו בצורה מוגזמת, קצת כואב להפסיד משער כזה. מחצית שנייה היינו בסדר, לא רעים. כמובן שאני לא מרוצה מהמשחק ושוב יכולת להניע כדור ולהכתיב את הקצב אין לנו, התביישתי לבדוק את הנעת הכדור, אבל בהתחשב בנסיבות..זה מרגיש שעם קיליאן אמבפה רבע שעה קודם לכן על המגרש הרי ברור שהוא טיפה חלוד ולא ינפק קסם בנגיעה הראשונה - אולי יכולנו לקחת את זה. נכתב לפני המסירה של אלבארו קארראס לז’ואן גארסיה - איזה מחדל!! כנ”ל ראול אסנסיו שנגח לידיים! הם עושים גול בהחלקה ואנחנו ממטר מוסרים.
וזה אחרי שבדקה 80 גם פרנקו מסטאנטואונו שבגביע אפילו לא הצליח לעשות כלום וגם ארדה גולר על המגרש ובלי ויניסיוס בחילוף מיותר - הנפנו דגל לבן. חילופים מיותרים והזויים.
אני לא ד”ר ופדה ואלוורדה הוא טוטאלי מאה אחוז ריאל מדריד, גיבור חצי הגמר ותמיד נתן מעצמו אלף אחוז, אבל התאכזבתי מאוד שהוא יצא בשלב מוקדם יחסית כי מבחינתי הוא סופרמן.
בכל מקרה במבט קדימה אני מקווה שהרווחנו מחדש את ויניסיוס להמשך העונה, ויניסיוס טוב יעזור לנו לנצח משחקים יותר בקלות. נראה אם צ’אבי אלונסו ינסה ‘לחזור למקורות’. לא לזה פיללנו ביום בו חתם בקבוצה ועברה יותר מחצי שנה.
זוכרים פעם, אבל לא ממש ממש פעם, בדקות האלו היינו משחקים על 200%? כל שחקן היה טורף את המגרש, תמיד ידעת שריאל יכולה לחזור.
אז לא הפעם