גם במשחקים קלילים צריכים לדעת להרשים (ולא לספוג), ואת זה ברצלונה בהחלט עשתה היום, לפחות עד שהורידה את הרגל מהגז.
מסכים עם טל שאריק אומנם לא הזדקק למאמץ מיוחד היום, אבל כשכן - עשה את העבודה בצורה טובה. בכלל, כל ההגנה נתנה המון שקט מאחורה, גם למאטס, גם לצ’אבי, וגם לצופים.
משחק טוב מאוד של דמבלה (קטע הזוי שאני מחמיא לו פעמיים במשחק אחד), וגם של ראפינייה.
גאבי שיחק מצוין גם הוא, בהתאם למשחק הזה, אבל אני עם סנטיאגו פה - זה לא משהו שיעבוד מול קבוצות שסגנון המשחק מולם יצטרך לכלול גם החזקה בכדור וניהול המשחק וקצב המשחק, ולא “רק” משחק לחץ והמון חטיפות, יחד עם ריצה מהירה לשטח פתוח. יכול להיות שבגלל זה הוא פתח ולא ההולנדי (על מי אני עובד?), כי הוא היה בכל מקום על המגרש, בעיקר בחצי המגרש של ואידוליד.
ברצלונה העונה קבוצה מאוד מאוד מהירה, ומאוד אתלטית. ראו את זה במשחק הלחץ האפילו קצת אגרסיבי, שנמשך לאורך כמעט כל המשחק, וגם ביציאה המהירה קדימה, ולא רק בהתקפות מתפרצות. קבוצה שתיתן לה שטחים, תסבול ובגדול. בשבוע הבא - מבחן קצת יותר רציני בדמות סביליה (שאומנם פתחה ממש לא טוב את העונה, אבל עדיין צפויה להיות משוכה גדולה יותר מוואידוליד), והתחלת העומס.
נ.ב. לבנדובסקי - בינתיים שווה כל שקל. אבל אי אפשר יהיה לתת לו 90 דקות כל משחק.
נ.ב. 2. פיקה לא רואה דשא משחק שלישי רצוף. באלדה משחק 90 דקות ואלבה צופה מהספסל. בוסקטס מוחלף על ידי קסייה. עוד לא יודע אם דמיינתי את כל זה, או שזה באמת קרה.