פיקה בהחלט נמחק, שזה מאוד מעניין. אלבה גם מורד בדרגה במשחקים האחרונים, שזה גם מעניין וגם מעודד, ולו רק מבחינת זה שסוף סוף יש לו תחרות על העמדה, ואפשרות לרוטציה בעונה ארוכה ועמוסה.
בהגנה מתחילים את הרוטציות, כשכריסטינסן מתחיל בספסל, וקונדה פותח במקומו. עוד נראה מי תהיה השלישייה המובילה, כי לא בטוח שבהכרח אריק יהיה השלישי. אני כותב “שלישייה” כי עושה רושם שנחמד שרוברטו הוא יותר מגן ימני מאראוחו, אבל בשורה התחתונה - הוא במקרה הטוב שני ברוטציה לעמדה הזו (שזה כבר יותר מדסט, שהוא 2692626 ברוטציה).
בהתקפה, אני מניח שאובמיאנג היה אולי פותח אם היה נשאר בוודאות, אבל כרגע אין רצון וטעם לסכן אותו. לגביי פראן - מעניינת האם הוא בספסל רק בגלל רוטציה ו/או רצון לפתוח את המגרש, או גם בגלל המשחק הקודם.
עוד צריך לבחון את זה לאורך תקופה ארוכה יותר, אבל בהחלט עושה רושם שכשכן יש לצ’אבי אופציות אחרות, בניגוד לעונה שעברה, הוא לא ננעל על שלישיית אלבה-פיקה-בוסקטס (טוב, חוץ מסרג’יו), אלא לפחות לפחות עושה ניסויים אחרים.
פאק, מה שהכי מעניין אותי זה שסופסוף הוא מתחיל להריץ את דור העתיד.
זה באמת לא מעניין אותי כמה אלבה ופיקה טובים (והם טובים. בטח יותר מהמחליפים שלהם). מה שיותר מעניין אותי זה שבמשחקים ״קלים על הנייר״ המחליפים שלהם ירוצו בהרכב ויתחילו למלא את הנעליים הגדולות שהם הולכים לרשת בעוד עונה שתיים.
אגב, עם כל מה שאמרתי, איפה זה מעמיד את בוסקטס? אולי הנעליים הכי גדולות על המגרש, ולא נראה שיש תכניות לגדל למישהו מתאים את הרגליים המתאימות
אני באמת מקווה שצ׳אבי פשוט רוצה להשאיר נכס מנוסה אחד על המגרש, עד שירגיש שההגנה שלו מיוצבת ואז יתחיל לעשות ניסיונות גם על העמדה הזו.
שמח שפראן על הספסל, אבל קצת לא מבין את ההתעקשות על גאבי ועל אראוחו כמגן ימני. אני יודע שאין אופציות מזהירות בעמדה כרגע, אבל עדיין מעדיף אותו כבלם ואת סרג’י רוברטו באגף.
אולי צ’אבי חושב שגאבי זה הבוסקטס מול יאיא טורה שלו.
לדעתי גאבי צריך עוד זמן להתבשל כשחקן רוטאציה לפני שזורקים להרכב, ובפרט על חשבון פרנקי.
זאת כבר הקבוצה של צ’אבי, וכבר ברור לחלוטין שצ’אבי זה לא פפ, מדבר מבחינת כדורגל, מערכים ופילוסופית משחק.
יצליח או לא אני לא יודע, אבל לא יהיה בדרך והשיטה של פפ.
זו אומנם רק ואידוליד, אבל איזה הבדל גדול זה קונדה ולא אראוחו בימין, ואיזה הבדל עצום זה כשיש חולית הגנה מהירה ופיזית.
המשחק הזה בא לנו בול בזמן, להמשך ה"הכנה" לעונה, לפני כניסה לרצף משחקים שוחק ומוגזם ועמוס, ולשיפור החיבורים והתיאומים בין השחקנים. במשחק כזה, ראפיניה ודמבלה פתחו מצוין, ונותנים לצ’אבי, ולמאמני היריבות, הרבה הרבה לחשוב עליו.
כמו שאפשר לראות ברשימת המחליפים כשפורסם ההרכב, כריסטנסן נמחק.
אני די בטוח שהייתה טעות ברשימת מוזמנים כשרשמו 24 שחקנים.
וזה מסביר מדוע פבלו טורה לא זומן. זה הסבר הרבה יותר הגיוני מזה שהוא רשום עם בארסה ב’ ולכן לא יכול להירשם.
לרוץ כל הזמן זה לא לעשות לחץ. במשחקים הקודמים הוא דפק לכם את המשחק. אני מאמין שצ’אבי לקח אותו פרוייקט אישי לעתיד.
במשחק הזה ספציפית זה עובד כי לויאדוליד אין שום יכולת אתלטית להתמודד מול זה, אבל זה לא משהו לבנות עליו.
בכללי צ’אבי מאמן קצת יותר טוב מלשים שחקן בהרכב ולהגיד לו רוץ.