מחזור 3: מטיילים בקאמפ-נואו עם 5:2 על ראיו ואייקאנו (כבשו: ראפיניה 2X, לאמין 2X, לז'ן [ע]. בישלו: אספארט, ברנאל, גורדון, אדיימי)

אחרי שבחמישי האחרון הגיעה הבשורה מול מי תקבל בראש באלופות, ובשבת הצטרפה אליה הידיעה גם באיזה סדר זה יקרה (מתחילים מול פיינורד, ברביעי הבא, בשעות למשל בין ערביים), ברצלונה צריכה לעשות סוויץ’ ולחזור לליגה במשחק שינעל את המחזור השלישי.

הקטלאנים יארחו את ראיו ואייקאנו, שתגיע ללא איסי פלאסיון הפצוע, שמצטרף לבטאליה ופליפה הפצועים (קצת יותר קשה) גם הם. הקבוצה ממדריד פתחה את הליגה…אממ…לא אסון אבל לא מדהים (פשוט לא יודע מה הציפיות) עם הפסד חוץ לסביליה, ותיקו ביתי מול אלאבס. כפרס על זה, היא מקבלת על הראש את מכונת הריצה של פליק, ואת פרמין וראפיניה שמתנהלים כאילו לא כבשו שנתיים, בקאמפ-נואו. מניח שהם מאושרים מכל העניין הזה כמעט כמו קובארסי כשהוא מגלה שקונדה פותח מימינו.

במשחק השלישי של העונה אולי נקבל דקות הרכב ראשונות של אולמו וקאנסלו, על חשבונם של אאא"פ (שיש מצב שתקוע עם הכפתור של המהירות בשלט בלי יכולת לצאת מזה) וצ’אבי “עכשיו תורי להיות השחקן הזה שמשחק בכל העמדות” אספארט. אולי גם קונדה יקבל הזדמנות להוכיח שהוא שווה משהו בבית, במשחק פחות קשוח (יחסית, על הנייר). על חולצת הרכב של רודרי לא הייתי בונה לפני המשחק הבא (ולנסיה, בחוץ), אבל…פליק הוכיח לא פעם ולא פעמיים שאין לנו שמץ של מושג את מי הוא ירכיב ואיפה (*).

מי שצפוי לחזור לסגל הוא מלך הצהובים לדקה, זכר לפציעה שספג מול אלצ’ה. לעומתו, מי שלא יהיה בסגל - בנוסף לפרנקי וברדג’י הפצועים, ולקסאדו שעובד על קבלת ההחלטות שלו - כי עוד לא התקבל מסמך השחרור הרשמי מארסנל (תנו להם רגע, הם מתרגלים בדיוק עוד קרן באימון), הוא גבריאל ז’סוס שיגיע בלי התראה מוקדמת לברצלונה, ויצטרף מיד אחרי שיבינו אם העסקה הזו אמיתית או שסתם עושים צחוקים על חוליאן אלבארס.

מי מבין גורדון ואדיימי יצטרף לראפיניה ולאמין? האם זה בכלל יהיה אולמו/פרמין? אולי אריק יחלטר גם שם? האם כריסטנסן יקבל דקות אחרי המירטונים של אלון במשחק מול בילבאו?
נגלה מחר ב-21:15 ככה.

(*) - כלומר, כל מי שהוא לא ז’ואן גרסיה, אריק גרסיה, לאמין, ראפיניה, פדרי וקובארסי, שמקומם בהרכב מובטח ללא קשר ליכולת, עייפות, שחיקה, תיעדוף מפעלים, וסימני חיים.

מועד המשחק: שני, 22:30
אצטדיון: הקאמפ נואו
שופט: לא יודע, אבל מקווה שהפעם זה יהיה מישהו שהספר שלו לא עבר אירוע מוחי
שידור: נמני וחבריו

אם ממש חשוב לך.

@Eyal @Dovi

למה אתם סולחים לשפם הפורנו של הקפטן שלנו? גם הוא היה כנראה בסצנה עם השופט

הוא ברזילאי, הציפיות השכליות ממנו נמוכות יותר מלכתחילה.

זה כנראה חלק מעסקת נגריירה.

השופט גם אמר לו בתחילת המשחק (בהטלת מטבע) שהוא אהב את השפם.

הסגל של ברצלונה -

בחוץ -
פרנקי, ברדג’י, גאבי

הסגל של ראיו -

הרכבים משוערים -

ההרכב של ברצלונה -

בהגנה - כריסטנסן פותח על חשבונו של אלון, וקונדה על חשבונו של אריק.
אספארט ממשיך לקבל את חולצת ההרכב.

בקישור/התקפה - אולמו פותח לראשונה העונה, מה שיאפשר לפרמין קצת מנוחה על הספסל.
א.ד. שוב פותח בהרכב, ואדיימי שוב מתחיל בספסל.

ההרכב של ראיו -

זה שיש אפשרות לעשות קצת רוטאציות השנה בלי שזה יהיה מייד אוי ואבוי זה נחמד.

מבחינתי, בהינתן ואין רכש להגנה, הרבה תלוי באם כריסטיאנסן יצליח להיות כשיר ולחזור לרמה שלו. במצב כזה- הוא אולי הבלם הטוב בסגל. וגם משחק מצויין בשמאל, שזה מעולה.

אז אולמו ופרמין זה יהיה משחק משחק עד שאולמו ייפצע?

לא יודע מה הכי טוב עבור לאמין. להמשיך לתת לו הרכב עד שיתאפס/יתאושש?

להוריד אותו קצת לספסל לנוח ולהתאפס שם?

האופציות שאדיימי מביא זה גם נחמד.

או עד שראפיניה ייפצע, ואז שניהם ישחקו.

תרשו תרשום - מעורבות ישירה (שער/בישול) ב-2 שערים היום. לא אומר לאיזה כיוון.

חד משמעית.

אני כבר שבועיים בברצלונה, וליטרלי כותב את את זה מהשדה (חוזר לארץ), וזה הולך להיות משחק ליגה שלישי שאני מחמיץ.

אין פואנטה. רק רציתי לשתף :smiling_face_with_tear:.

עוד 4 משחקים כאלה ואתה משווה את השיא של פראן טורס

אומנם זה רק שלושה משחקים אבל נראה שגורדון זה כפפה ליד.

1. נקסט.
  2. עדיין לא ברור לי מה התפקיד של ברנאל ו/או רודרי במערך. פדרי עשה היום 2-3 תפקידים, ודי הסתדר לבד בקישור, וברנאל בעיקר חיפש את עצמו ואת ייעודו בחיים, ולא ממש תרם משהו למשחק, למעט לבשל באומנות אה-לה בוסקטסית בקלאסיקו אלופות. לא יודע איך זה יעבוד בהמשך העונה, במיוחד עם רודרי שישחק יותר ויותר, אבל יהיה מסקרן לראות.
  3. מה אפשר להתחיל להניח שכן יעבוד בהמשך העונה? אנתוני גורדון אולה אולה אולה. מה רמת ההתאמה שלו, כבר אחרי 3 משחקים?
    1000249444

אבל רחמיי על הלבנבן הזה במשחק הבא מול ולנסיה. מה הוא יעשה עם השמש הספרדית בשעות האור, המסכן?

1. קונדה במשחק נוראי, בהמשך ישיר לעונה הקודמת. מילא היה מלווה את אלבארו גרסיה בשער הראשון של ראיו, אבל אפילו את זה הוא לא עשה. פשוט זז ונתן לו לעבור, כאילו היה תמרור של “תן זכות קדימה”, ואנחנו לא בנגב ויש משילות. סרט הקפטן לשחקן הזה זו בושה.
  2. אמממ…

צדקתי. אבל חוץ מזה? משחק תחת של לאמין (כן, למרות הצמד המשקר), כולל המהלך הקלאסי של לנסות לעבור 5 שחקני יריבה ליד הרחבה של ברצלונה, ולאבד. מתי מארגנים לו מפגש עם השולחן של טשואמני?
6. כריסטנסן עוד לא בכושר משחק. מקווה שזה ישתפר בהמשך. גם אולמו עוד לא התאושש מהמונדיאל, אבל זה בסדר כרגע.
7. צ’אבי אספארט משלים משחק שלישי מלא רצוף. פליק מאוהב. השאלה היא כמה זה ימשיך כשקאנסלו ישיל מעליו את שאריות החלודה?
8. ראפיניה, מה יש עוד להגיד על התופעה הזו?

הלאה, לפיטר לים וחבורתו.

הקצב שבארסה משחקת הוא פשוט מטורף. פשוט קבוצה של רוצחים. אין יותר מתאים מראפיניה להיות הפנים של הקבוצה הזאת.

שני דברים שמטרידים:

1. האם אפשר להחזיק קצב כזה לאורך עונה שלמה והאם זה לא יגבה מחיר בפציעות? כאשר בארסה לא משחקת באותו ההילוך אנחנו הרבה יותר פגיעים וגם פחות מסוכנים.
  2. רודרי. הסגנון שלו מאוד שונה מהכדורגל של פליק, גם אם כל הפרנטרים שלו מוכרים מנבחרת ספרד. מעניין מי ימשוך את מי יותר - רודרי את פליק לאזן מעט את הסגנון ולהוסיף עוד מימדים, או שרודרי ייאלץ להתאים את עצמו לרוק הכבד הזה ואז יש לי סימני שאלה רבים לגבי התאמתו.

גורדון ממש ממש חמוד בינתיים.

1. הופתעתי מספר פעמים בחיים מכדורגל, אבל שום דבר לא הכין אותי לשער הראשון של ראפיניה. עבר שחקן ובעט לפינה כמו חלוץ אמיתי. בכל הנוגע להתקפה והאופן בו אנחנו תוקפים אני לחלוטין מרוצה.
  2. הקישור היה דיי רך, ומאוד מורגש שאולמו פתח ולא פרמין. אני מניח שאולמו עוד עייף, והוא לא מספק את אותו קצב שיש לפרמין, ואני מקווה שזה ישתפר ככל שאולמו יתאפס.
  3. קונדה אמור להיות המגן הימני הפותח? וכריסטנסן עוד מקבל גב? זאת הייתה ראיו ללא איסי פלאסון במשחק חוץ שהצליחו לשים נגדינו צמד. סבבה, השוק קשה בכל הנוגע לחלוצי חוד, אבל איך לא מצאנו דרך לחזק את ההגנה שלנו?

אני נהנה מאוד מבארסה בינתיים.
כן, הגנה לא משהו , אבל לספוג 2 כשכובשים 5 אני בסדר עם זה. כשיגיעו קבוצות גדולות אולי אדבר אחרת, אבל בינתיים אני נהנה.
זה גם לא נכון שלא התחזקנו בהגנה. רודרי אמור להיות שדרוג על כל אחד שנוסה שם כולל ברנאל. ואם אספארט ימשיך לשחק ככה, זה שדרוג רציני על פני באלדה, ואפילו קאנסלו צריך לחשוש לדקות. אתמול שיחק קונדה ועשה פאדיחות, אבל לפליק כבר נפל האסימון ואריק הוא המגן הפותח.

פדרי עם משחק מעולה, השכיח לגמרי את העייפות שדיברו כל כך הרבה בשני המשחקים הראשונים.
על ההתקפה אין לי מה להוסיף, וזה עוד בלי ישו ואדיימי לא מאופס ולא מסוגל להבקיע ממטר.

בטח כבר דובר על זה, אבל מה אתם חושבים בנתיים על ראפיניה כחלוץ? בכלל לא נשמע לי אסון המצב בסגל גם אם ג’זוס לא היה מגיע. ונראה כמה בכלל הוא יהיה כשיר.

אני חושב שלסגנון של בארסה יותר מתאים וינגר במהות שלו כחלוץ או לפחות חלוץ שאוהב ויודע לשחק עם הפנים לשער ולעשות תנועות עומק ופחות חלוץ שסטטי ברחבה. בכלל תמיד הייתה לי תהיה אם לא עדיף וינגר כחלוץ בכל קבוצה. כשפראן טורס שיחק זה הרגיש הרבה יותר מתאים לקבוצה מאשר לבנדובסקי.

ראפיניה, גורדון, אדיימי, לאמין.. מבחינתי כל אחד מהם יכול להיות אופציה גם לעמדה באמצע. מה שכן שחקן התקפה כנראה היה חסר בכל מקרה (גם בארדג’י עזב נכון?).

עד כה זה נראה מוצלח.

נראה איך זה יעבוד מול קבוצות קצת יותר ברמה.

מקווה שלז’סוס יש יכולת לתרום בצורה כלשהי, ושגם חמזה יקבל קצת הזדמנויות.

בעיני הוא שחקן נהדר, השאלה הגדולה זו הכשירות שלו. הבעיה היחידה שיש לי איתו זה שהוא קצת אגואיסט.