אחרי שבחמישי האחרון הגיעה הבשורה מול מי תקבל בראש באלופות, ובשבת הצטרפה אליה הידיעה גם באיזה סדר זה יקרה (מתחילים מול פיינורד, ברביעי הבא, בשעות למשל בין ערביים), ברצלונה צריכה לעשות סוויץ’ ולחזור לליגה במשחק שינעל את המחזור השלישי.
הקטלאנים יארחו את ראיו ואייקאנו, שתגיע ללא איסי פלאסיון הפצוע, שמצטרף לבטאליה ופליפה הפצועים (קצת יותר קשה) גם הם. הקבוצה ממדריד פתחה את הליגה…אממ…לא אסון אבל לא מדהים (פשוט לא יודע מה הציפיות) עם הפסד חוץ לסביליה, ותיקו ביתי מול אלאבס. כפרס על זה, היא מקבלת על הראש את מכונת הריצה של פליק, ואת פרמין וראפיניה שמתנהלים כאילו לא כבשו שנתיים, בקאמפ-נואו. מניח שהם מאושרים מכל העניין הזה כמעט כמו קובארסי כשהוא מגלה שקונדה פותח מימינו.
במשחק השלישי של העונה אולי נקבל דקות הרכב ראשונות של אולמו וקאנסלו, על חשבונם של אאא"פ (שיש מצב שתקוע עם הכפתור של המהירות בשלט בלי יכולת לצאת מזה) וצ’אבי “עכשיו תורי להיות השחקן הזה שמשחק בכל העמדות” אספארט. אולי גם קונדה יקבל הזדמנות להוכיח שהוא שווה משהו בבית, במשחק פחות קשוח (יחסית, על הנייר). על חולצת הרכב של רודרי לא הייתי בונה לפני המשחק הבא (ולנסיה, בחוץ), אבל…פליק הוכיח לא פעם ולא פעמיים שאין לנו שמץ של מושג את מי הוא ירכיב ואיפה (*).
מי שצפוי לחזור לסגל הוא מלך הצהובים לדקה, זכר לפציעה שספג מול אלצ’ה. לעומתו, מי שלא יהיה בסגל - בנוסף לפרנקי וברדג’י הפצועים, ולקסאדו שעובד על קבלת ההחלטות שלו - כי עוד לא התקבל מסמך השחרור הרשמי מארסנל (תנו להם רגע, הם מתרגלים בדיוק עוד קרן באימון), הוא גבריאל ז’סוס שיגיע בלי התראה מוקדמת לברצלונה, ויצטרף מיד אחרי שיבינו אם העסקה הזו אמיתית או שסתם עושים צחוקים על חוליאן אלבארס.
מי מבין גורדון ואדיימי יצטרף לראפיניה ולאמין? האם זה בכלל יהיה אולמו/פרמין? אולי אריק יחלטר גם שם? האם כריסטנסן יקבל דקות אחרי המירטונים של אלון במשחק מול בילבאו?
נגלה מחר ב-21:15 ככה.
(*) - כלומר, כל מי שהוא לא ז’ואן גרסיה, אריק גרסיה, לאמין, ראפיניה, פדרי וקובארסי, שמקומם בהרכב מובטח ללא קשר ליכולת, עייפות, שחיקה, תיעדוף מפעלים, וסימני חיים.
מועד המשחק: שני, 22:30
אצטדיון: הקאמפ נואו
שופט: לא יודע, אבל מקווה שהפעם זה יהיה מישהו שהספר שלו לא עבר אירוע מוחי
שידור: נמני וחבריו















