זו נגיעה ממש לפני שהבלם קופץ, הוא לא באויר.
מה היה קורה אם, לא עוזר לאף אחד. פרמין כן שלח את היד ודחף את הבלם.
הטענה היחידה שהייתי מקבל זה אם הושפט פירש את היד של פרמין כ"התמקמות" או לשים גוף נגיד (שזה גם אפור), אבל אז הוא גם היה יוצא שופט גרוע כי יש דחיפה בבירור.
אני אחפש שידור שרואים בו פריים ביי פריים. לי זה היה נראה באויר.
באיזה עולם בדיוק קים/דייר/אופמקנו/איטו עדיפים על דה ליכט אני בחיים לא אבין חחח
סתם זורק את זה לאוויר כי עוד מהקיץ אני אוכל על זה תסביך
ממליץ לך לראות את דה ליכט ביונטייד
לראות כל שחקן ביונייטד יעשה את אותו אפקט, זה לא חכמה
יש סיבה שגם באיירן וגם יובה ויתרו עליו
לא אהבתי את הטיעון הזה בקיץ וגם לא עכשיו.
במקרה הזה אני חושב שהרצפה באמת הייתה עקומה…
גם על אריין רובן ריאל וצ’לסי וויתרו והוא הפך למפלצת בבאיירן, יש יוצאים מן הכלל.
מה שבטוח זה שהבילד אפ לקלאסיקו נעשה בצורה כמעט מושלמת וביום שבת לקבוצה אחת הולך לצאת הרבה אויר.
לצערי, וזו רק הרגשה שלי שהמשחק היום רק חיזק, אנחנו הולכים לקבל חמישיייה.
התנצלות רשמית בפני מיליטאו, תודה שאתה לא אופמיקאנו או הבלם האסייתי הנוראי הזה של באיירן
באיירן פשוט משחקים זוועה, בארסה משחקת מצוין.
לא יודע למה אבל יש לי ממש אנטי כלפי קומפאני ואני נהנה לראות אותו חוטף כאפה כזאת.
לגבי שבת - אני אהיה אופטימי אם נחטוף ראשונים גול או 2 ב30 דקות הראשונות, אחרת לדעתי נפסיד.
הרבה מאוד דברים שונים במציאות מהחוקה.
למשל, בכל קרן תמצא פנדל אם תחפש.
משיכת חולצה זאת עבירה, ולרוב לא שורקים. כולל המשיכה של איניגו בחולצה של גררו ברחבה היום. רואים את זה בבירור בהילוך החוזר. ואר ויתרו על זה.
אם אתה חושב שהדחיפונת של פרמין זאת עבירה, אי אפשר יהיה לצפות בכדורגל מרוב עבירות.
גם השופט בקלאסיקו לא ישרוק דחיפות כאלה. תתכונן.
לא הייתה עבירה על קים, שער כשר לחלוטין, כדורגל זה לא בלט. פרמין לופס פעל נכון והמיקום שלו היה טוב. ה-1:3 במחצית שיקר קצת הרבה לדעתי אבל ברצלונה משחקת נהדר בכל מקרה וכל הכבוד לה.
אם כבר מתעסקים במחזור אלופות שלם וכדומה - ליל מנצחת 1:3 את אתלטיקו מדריד וסיפקה עוד הוכחה - אחרי ה-4:0 של דייגו סימאונה בליסבון - כמה אנחנו עלובים שלא הצלחנו לשמור על היתרון שלנו בדרבי עוד שלוש דקות מסכנות. בעצם למה לא חיפשנו את ה-0:2 ונפלנו בפרוקובקציות האלה. השחקנים שלנו לא מבינים מה זה דרבי. למה את הזעם הזה מיום שלישי לא היה לנו באותו משחק?
בין לבין, 3/3 לצרפתיות מ’ליגת החוואים’ על הספרדיות…
אבל העונה לא ראינו גם את זה.
מה שמטריד זה שגם בפעמים שהוא מחליף עם ויני והולך שמאלה (נכון זה לא קורה הרבה) לא באמת ראינו משהו מיוחד. מעבר לזה החמצות ופעולות בסיסיות שפשוט לא הולכות…
כמובן - עוד מוקדם לומר משהו, ולפחות יש לו מספרים.