מחזור 3 באלופות: מהפך בנוהל על דורטמונד עם 5-2 גדול

כן כן, ברור, זה מסי אז כל השוואה אליו היא שטות מוחלטת, אבל לטעמי יש בה משהו.
כמעט כמו “אייקוני”, גם המילה “היסטורי” נזרקת קצת יותר מדי לאחרונה (לא מתכוון אליך אישית כמובן).
הוא שחקן שאני לא מצליח להבין. האם הוא השחקן הגרוע הטוב בעולם או השחקן הטוב הגרוע בעולם?
אין לו את העקביות של הגדולים באמת, אבל יש לו את הבזקי הגאונות האלה שרק האפשרות שיתפרצו יכולה לשתק כל הגנה בעולם.
כנראה שחוץ ממסי, אי אפשר להיות גאון כל הזמן. נשרפים.
אז שחקנים כאלה כושלים לרוב בדברים הבסיסיים אבל ברגע שהם נדלקים הם שורפים את כולם.

קצת כמו הישראלים: יש יותר מדי דברים בסיסיים שפשוט לא מסוגלים לעשות טוב, אבל אז הביפרים וההמצאות.

נראה לי שאפשר לקטלג זוכה בלון ד׳אור וכוכב דומיננטי של ריאל מדריד במשך שנים כשחקן היסטורי.
ברור שיש רמות לשיט הזה והוא לא יזכר באותה הנשימה כמו הגדולים ביותר אבל תלוי איך אתה מקטלג את ההגדרה.

אוי ואבוי, ברח לך השגיא כהן. אם בטעות אתה מתחיל להזות ומחפש הקשרים כמו מספר הבעיטות לבין מספר הלגימות בירה של אוהדי האולטראס, אז תדע שהמצב מחמיר. תיזהר, אתה עלול למצוא את עצמך יושב ליד אייל לחמן בחדשות הספורט ומסביר למירי נבו שזיו אריה הוא בעצם פפ הישראלי. וכמובן, לחמן ייטען שפפ הוא בכלל זיו אריה הספרדי. מפחיד בקיצור.

ב3-4 העונות הראשונות בכל פעם שהוא היה כשיר ניימאר תופקד כשחקן קו שמאל בכל הרכב, היה גם חלוץ דומיננטי איתם תמיד והוא הרבה פעמים נדחק לעמדות אחרות ולא יכל לפעול בקו השמאלי כפי שרצה.
מה שאני מנסה להגיד שאני מבין את הטענה, הוא הכי טוב כשהוא בשמאל אך בפועל הוא שיחק חלקים ניכרים, אם לא את רוב הקריירה, לא בשמאל.

איך לעזעזאל בארסה מובילה עכשיו 3-1
שמישהו יסביר לי

עושה רושם שהיא משחקת עם קו הגנה לא גבוה במיוחד ומתמודדת מעולה עם הלחץ הלא קל בכלל שבאיירן מפעילה עליה ומענישה על כל שבריר טעות בהגנה של באיירן.

רק אומר שריאל לא יודעת ללחוץ ועושה הרבה “שבבי” טעויות בהגנה.

מעניין.

אתה בטוח שאתה רואה את המשחק? ההגנה של בארסה עומדת מטר מקו החצי רוב הזמן, באיירן לא מנצלת מצבים בכמויות.

לא רואה את המשחק כי ליברפול משחקת, אבל ברצלונה נראית כאילו בתקופה שהכל הולך לה, כל בעיטה גול, אבל עד לתחת של קרלו.

בארסה קיבלה שתי מתנות מנוייר (וגול פסול מנבדל של ליטרלי סנטימטר של הארי קיין) וכבשה שלושה שערים ממצב וחצי.
באיירן הרבה יותר טובה ומגיעה לרחבה של בארסה בקלות, אבל מאוד נונשלנטית שם ולא חדה.

בלי קשר לעובדה שבאיירן פשוט יותר טובה אבל בועטת בדלי 45 דקות, עוד משהו שאי אפשר להתעלם ממנו - קים אחד הבלמים המזעזעים שיצא לי לראות ברמות האלה

כן ונוייר נראה כמו אוהד לויטה

אפשר להוסיף לזה גם עבירה של פרמין בגול השני.

זה לא קרוב אפילו לעבירה אחי

רואה עכשיו את התקציר, ההגנה של ריאל נראית כמו ההגנה של מילאן הגדולה לעומת זאת של באיירן…

כל בעיטה עקומה של ראפיניה זה גול העונה, זה ממש מדהים :flushed:

פרמין שולח את היד ודוחף שחקן באויר שמפספס את הכדור. עבירה ברורה בעיני.
לטעון שזה לא קרוב… יומרני קצת.

יש עשרות נגיעות כאלה בכל משחק, אתמול מילטאו ורודיגר עשו את זה מלא פעמים, נגיעה קלילה כדי להוציא משיווי משקל, לא שרקו, לא שורקים ולא ישרקו על זה עבירה.

זאת לא עבירה
זאת פשוט פעולת הגנה מביכה של הבלם

קים התמקם גרוע וקלט תוך כדי שהוא מפספס אז הוא חיפש את הפאול, גם אם פרמין לא היה שולח את היד המהלך היה ממשיך בדיוק אותו דבר

מודה שלא ראיתי משחקים של בארסה העונה, אז כשקראתי פה שהם משחקים עם קו הגנה גבוה מאוד צפיתי למשהו קיצוני יותר.

בכל מקרה, באיירן לוחצים אותם והם מסתדרים עם זה בינתיים…

כששחקן באויר זה שונה… ואם בלמי ריאל עשו דבר דומה גם להם צריך לשרוק לעבירה.
לפי החוקה לדחוף שחקן באויר זה בפירוש עבירה.

עכשיו ראיתי את העבירה, לא מבין איך לא שרקו את זה, אומנם בלם מביך אבל עבירה ברורה מאחורה על שחקן שמתרומם לכדור, אם זה היה לטובת ריאל כל העולם היה חוגג.