יצא טוב שגם אין מחסור סוף שבוע הבא. נותר לנו לנצח ללא פצועים היום את לאס פלמאס ולהיוצ עם הראש עמוק בפריז. מקווה שעד אז נראה כבר את פרנקי כשיר, על פדרי אני לא משלה את עצמי.
שמעתי שהיה שיח על פציעה של טרה שטגן באימון. מקווה שזה לא רציני, כי כרגיל אין מידע כמעט כשזה נוגע לגרמני.
חשבתי ששום דבר לא יתעלה על הפסילה שראיתי לסכנין נגד מכבי תל אביב לפני כשעה ועכשיו זה. מה נסגר עם השופטים בעולם, זה בלתי נסבל.
האדום עכשיו לא בהכרח יהיה לטובתינו. לאס פאלמאס שיחקו מופקר לחלוטין והיינו מנצחים בקלות עם השטחים שנתנו, עכשיו אני מניח שהם יתבנקרו בחסרון מספרי וזה יקשה עלינו.
אני מניח שהטענה היא שבזמן המסירה ראפינייה היה בנבדל ולא היתה השתלטות של שחקן אחר ש׳התחילה מהלך׳ חדש אבל לדעתי ברגע ששחקן ההגנה נגע והרחיק גם אם בצורה מג׳עג׳עת, זה נחשב מהלך חדש.
אולי השופט חשש שהמסירה לכיוון לבנדובסקי כשראפיניה בעמדת נבדל הטעתה את שחקני ההגנה שחשבו שאולי לבנדובסקי יפתח רגליים והכדור יגיע לראפיניה, ואז ממילא ראפיניה יהיה בעמדת נבדל אסורה למסירה המקורית שאולי כוונה או לא כוונה אליו, מה שגרם לשחקני ההגנה לנסות לכסות את ראפיניה לשווא.
.
.
.
סתם.
אין לי איך להגן על זה, אפילו לא בצחוק.
השיפוט בספרד ממשיך בדיוק בנקודת השפל שחיל מנסאנו השאיר אותו לפני הפגרה, וממשיך לרדת משם.
אני לא מאמין שאחרי המחצית הזאת, אנחנו עדיין לא מובילים.
ראפיניה כל הזמן בתנועה, אני אוהב את זה.
לבנדובסקי גם עושה תנועה ומקבל המון כדורים, ועושה שטויות.
את סרג’י רוברטו ראיתי רק פעם אחת, כשהוא תפס בחולצה של יריב.