מחזור 30: מנצחים 2:1 את אתלטיקו מדריד במטרופוליטנו ופותחים פער של 7 נקודות בראש הטבלה (כבשו: ראשפורד, לבנדובסקי. בישל: אולמו)

אתה לא רואה נכון. בתמונה הוא בין גאבי ללבנדובסקי.

זה פער די קטן ממה שיש, ויכול להיות שפליק מנסה לתת לאראוחו לרוץ.

ורק מ-3 מילים פחדתי יותר מכל.

אמרתי את זה כבר כמה פעמים בחודש האחרון בכל מיני פלטפורמות, גם פה ואגיד שוב.

היום המשחק הכי חשוב בעיני מבין השלושה, אליפות תמיד לפני אלופות בדעה שלי.

נכון שההפסד של ריאל בהחלט פתח לנו קצת מקום לנשימה ולא אבכה אם היום יגמר בתיקו, בהנחה שאני לא באמת חושב שאנחנו בשלים ומוכנים העונה לקחת ליגת האלופות, בעיני אם נעצר שם ברבע או בחצי או בגמר מכובד לא כזה משנה בעיני, יותר מלהבטיח שנזכה באליפות שוב על הראש של המנדרילים.

אז בעיני היום לתת הכל ועם אלילת המזל והיכולת נצליח גם לתת תוצאה טובה באלופות,אבל קודם היום.

זה הרכב עם פחות רוטציות מההרכב של אתלטיקו. תסתכל על ההרכב שלהם - בלי חוליאן, בלי לוקמן, בלי האנקו, יורנטה מושעה, בלי רוג’ירי מגן שמאלי קבוע. מי זה אובד וארגאס בכלל? לנגלה פותח.
זה משחק רוטציות, שלהם הרבה יותר משלנו.

אני לא מבין מדוע פליק בחר את ההרכב המוזר הזה אבל זה לא ברור מאליו שנפסיד.
אני הייתי פותח עם קסאדו במקום אריק, אריק במקום אראוחו, ברדג’י במקום לאמין ופראן במקום פרמין. רוטציות יותר נרחבות כמו של אתלטיקו.

רק אותי מתסכל שהשדרים לא מודעים לחוקים, לא משנה איזה ערוץ.

להגיע להבנה שזה על אדום ישיר אחרי שעה של דיון עם הגאון לידו.

משחק כדורגל ברמה גבוהה מאוד. כיף לצפיה.

אני מרוצה מאוד מהחוד היום, מעדיף את אולמו והתרומה שלו כ-9 מזויף פי כמה ממה שנותנים לבנדובסקי ופראן עד כה העונה, במיוחד מול הגנה כמו של אתלטיקו.

אראוחו יצא פצוע אבל היה מנותק עוד לפני.
וראשפורד מלבד הגול מנותק לחלוטין מהמשחק כאילו הוא בעולם אחר. אם הכדור לא אצלו ברגל הבן אדם לא זז. הגול רק בשביל להראות את הדיסוננס בין מה שהוא מסוגל לעשות כשהוא משחק לעומת שאר הזמן. בזבוז של כישרון.

ימאל פסיכי. פשוט פסיכי.

סיכום מחצית : לא היה משעמם.
משחק מבולגן, קוסט טו קוסט, מלא מצבים, החמצות אדירות, מהלכים מדהימים, פציעה , אדום, מכות.
חוץ מצהובים על כניסות ברגליים, הכל היה במחצית הזאת.

אראוחו היה בסדר גמור היום, גם הוא זה שסחט את הצהוב הראשון של ניקו (ניקו חיקה את המהלך של האורוגוואי מלפני כמה שנים).

ראשפורד הוכיח שכשהוא משחק קבוצתי, הוא יכול לעשות דברים גדולים. הבעיה היא שהוא לא.
פרמין יכל להוביל לתוצאה אחרת לגמרי במחצית, אבל ככה גם גריזמן, אז…מתאזן.

ברגע שברנאל נכנס ההרכב והמשחק נהיו יותר מאוזנים. הדבר היחיד שחבל לי זה שלא שיחקו על הצהוב של ניקו מוקדם יותר, כי לאמין השאיר לו אבק מהפתיחה, ואז נשכח ל-20 דקות.

אראוחו זה בדיחה, הבן אדם לא מסוגל לחלץ כדור גם מסבתא שלי. ראשפורד עושה תנועה לעומק מצויינת פשוט הוא מסורבל מידי עם הכדור, פרמין היה חייב למסור לו.

אריק לא יכול לשחק כקשר יותר, הוא מזמין את כל הלחץ לקבוצה.

ראשפורד היה אחלה סה”כ..

הרבה תנועה מצוינת. הרגיש בחלק גדול מהמשחק כאילו לא מוסרים לו בכוונה, וזה היה מטופש. כן, יש לו רגעים של ראש בקיר, ועדיין.

דווקא אולמו היה לא מורגש ברוב המשחק. מצד שני, בהינתן האלטרנטיבות..

מה עדיף, סטירה בלחי שמאל או לחי ימין? כל האופציות גרועות. צריך חלוץ.

מסכים ומוסיף - אנחנו צריכים חלוץ בכיר, וזה נכון, אבל אנחנו גם צריכים חלוץ PLAN B בסגנון לוק דה-יונג או מוריקי כזה, מישהו שיודע לשים גוף ולהדביק אליו שחקנים. פרמין ואולמו לא מסתדרים עם הפיזיות של הקולצ’ונרוס בכניסות לרחבה מהאמצע, ורק אפשר לדמיין מה חלוץ חזק היה נותן כ"קיר", גם בהיעדר חלוץ על.

לא מסכים בכלל, כל התקפה מהצד שלו נכנסה לרחבה.
נראה שהוא לא סגור על מי לשמור, מתי וכל הזמן מגיב מאוחר.

מה שאני ראיתי זה שכל התקפה מהצד של גריזמן, כלומר אמצע וימינה של אתלטיקו, הייתה מסוכנת יותר.

נקווה שלא נצטרך לבדוק את זה שוב במשחקים הבאים.

דיי לאדומים המומצאים האלה לפי פריימים דיי.

הוא לא התכוון אבל זה אדום.

לדעתי זה אדום.
אמנם מרטיני לא התכוון וגם לא באמת היה לו מה לעשות אבל בסוף זה תיקול חריף מאוד שאלמדה יצא ממנו בנס.
לא האמנתי שהVAR יבטל.

זה מאוד גבולי. הייתי תכלס מקבל כל החלטה. הוא במובהק הלך על הכדור ונגע בכדור.

כן אבל מאוד מפתיע שזה שונה כי אם זה גבולי אז אין מה לוואר להתערב .

מרטין הלך לכדור וגם נגע קודם בכדור.אם זה היה אדום לא הייתי מתבכיין אבל אני חושב שבסופו של דבר השופט צדק או יותר נכון צוות var

למי שיש יסורי מצפון אני רוצה להזכיר