התוצאה שאליה פיללתי, חוץ מהפציעה של ברנאל.
הכי חשוב שהאדום גרם לנו לא לשחק ביותר מידי הנתנסיביות, וזה ניכר אצל כולם אצלנו שנראה שהם ידעו שהגול יגיע אבל היו די מעצבנים בסגנון משחק, שכל הכדורים הולכים ימינה.
היו הרבה חורים אצלנו בכדורים הארוכים שלהם.
התוצאה שאליה פיללתי, חוץ מהפציעה של ברנאל.
הכי חשוב שהאדום גרם לנו לא לשחק ביותר מידי הנתנסיביות, וזה ניכר אצל כולם אצלנו שנראה שהם ידעו שהגול יגיע אבל היו די מעצבנים בסגנון משחק, שכל הכדורים הולכים ימינה.
היו הרבה חורים אצלנו בכדורים הארוכים שלהם.
7 הפרש בשלב הזה זה מעולה. עדיין יש עוד הרבה עבודה וכבר קרו דברים מעולם.
ניצחנו בקרב הזה, ממשיכים במלחמה בליגת האלופות.
התלות של השחקנים בלאמין כבר מתחילה להפריע. 3 שחקנים אתלטי מקיפים אותו ובכל זאת המסירה הולכת אליו. אתלטיקו משחקת עם 9 שחקני שדה (ללא השוער), אז אם שלושה מקיפים את לאמין אז זה שליש קבוצה. ועדיין אף שחקן אחר לא מקבל את המסירה חוץ ממנו.
קאנסלו זה חור הגנתי, אבל סוף סוף יש שחקן הגנה שיש לו שכל וכישרון כשמדובר בהתקפה.
ראשפורד לא הצדיק את ה 30 מיליון. היה פעיל, אבל לא תחליטי. גם הגול שלו בין הרגליים של מוסו היה יותר מזל משכל. אז הוא יוצא מהמשחק עם סטטיסטיקה, אבל אותי הוא לא שכנע.
אם יש לבארסה 30 מיליון מיותרים, שישקיעו רותם בקאנסלו. מגן עם דריבל כזה לא ראיתי הרבה זמן. כשבאלדה יהיה כשיר, עדיף קנסלו קיצוני מראשפורד.
לאמין ענק, לא יאמן שהוא עדיין בן 18.
אולמו נעלם כל המחצית הראשונה מול 11. המחצית השניה מטעה.
יש לי אינסוף טענות לשופט, אבל אני בטוח שגם לאתלטיקו יש אינסוף טענות. שופט נוראי.
לגבי האדום של מארטין, אני לא חושב שזה אדום. הגיע לכדור, ובהמשך תנועה פגע בשחקן. זה קורא כמה פעמים בכל משחק. גם לאמין דרך על מישהו, גם תאופיק הזה עשה אותו דבר לגאבי. לא נותנים על זה אדום, ואני לא בטוח שזה אדום לפי החוקה.
לא זוכר מקרה כזה בליגה הספרדית.
מהראש זוכר 4 מהלכים טובים שלו במחצית הראשונה.
לא כיכב, אבל אתם מאוד קיצוניים בביקורת כלפיו.
אני לא זוכר אותו נוגע בכדור במחצית הראשונה. בטח לא ליד הרחבה ששם הוא אמור להיות.
אני לא שונא את אולמו, ממש לא. רק חושב שהייתה לו מחצית זוועה, ומחצית שניה לא נחשבת.
עדיף כבר את פרמין כפאלסו אם משחקים עם פאלסו.
אז יש בעיה עם הכדור שלא מגיע, לא?
לא בהכרח בליגה הספרדית. אבל כן קרה לברצלונה שכמעט זרקה לפח פער דו ספרתי בעונת 15/16, כשהיא עשתה תיקו מול ויאריאל ואז הפסידה בקלאסיקו בבית, נגד סוסיאדד ואז גם נגד ולנסיה. ברסה זכתה בסוף בהפרש נקודה, למרות פער גדול שכמעט נחמק בחודש אפריל.
אז 7 נקודות זה יפה, אבל לא אומר כלום.
לא הבנתי.
איך הוא עשה לפחות 4 מהלכים טובים שאתה זוכר אם הכדור לא מגיע אליו?
טוב,
מארקה מדווח שלאמין לא חגג את השער של לבה, כעס על משהו, קוברסי ניסה להרגיע אותו.
בירידה מהמגרש, רב עם מאמן השוערים.
מארקה לא מבין על מה הוא כעס, וגם אני לא. אולי על הפנדל שהוא לא קיבל אחרי שעבר את כל ההגנה?
אתה אומר שהקשר ההתקפי ששיחק כ-9 מזויף לא נגע בכדור ליד הרחבה.
רוב הזמן הוא אמור להיות האחרון שנוגע בכדור, ז’'א המהלך מתחיל אצל השוער ואמור להתקדם משם עד הרחבה השנייה שם אולמו אמור לקבל את הכדור. אם הוא לא נוגע בכדור(לטענתך) יש בעיה בהנעת הכדור לרחבה ולא באולמו שמחכה לקבל אותו.
אני לא אוהב את הקביעה שהנגיעה הראשון בכדור מנקה את העבירה הגסה שבאה תוך כדי תנועה. הגיע אדום לג’רארד מרטין כמו שהגיע לאתלטיקו פנדל בדרבי אחרי שקרבחאל דרס את יורנטה.
יחד עם זאת, בביקור בקודם שלנו במטרופוליטנו השיפוט היה כל כך עוין וחד צדדי שאין להם על מה להתבכיין.
לא יודע מה אתכם, אבל זכיתי למפגש הכנה בישיבה עם שביט, ועד כה ברוך השם יש לנו 1/1. האם יהיה follow-up לקראת יתר הסיבובים מול אתלטי? לטראמפ הפתרונות.
למשחק:
יאללה שוב אתלטיקו כדי שלא נתגעגע.
וואלה פחדתי שאני ונדב ביחד נעשה את הנאחס, אבל בגול של לבה פשוט קפצנו כמו ילדות עם קוקיות ומהר מיהרנו להפסיק שלא נקבל גול שיוויון מעודף שמחה.
כמה נקודות למשחק.
מההתחלה היה ברור שיש פה מיס מאץ׳ מטורף עם ניקו ולאמין. ניקו לא מגן, לא מבין מה סימאונה חשב לעצמו. הוא הציב על הקיצוני אולי הכי טכני בעולם שחקן התקפה שטוב בהגנה רק בפן אחד וזה לחימה. הוא עשה את כל הטעויות האפשרויות מול לאמין-הוא תקף את הכדור כל פעם מהר. הוא חשב שהוא יפחיד אותו, אבל כל שחקן טכני באמת יודע-אין כמו שחקנים שתוקפים את הכדור מהר. זה האחד על אחד הכי קל לשחקנים טכניים. תשאלו את רומנו, פעם הייתי שחקן טכני, הייתי מחכה לחכמולוגיים לוחמניים שינסו ללחוץ אותי מהר. לאמין פשוט חגג עליו ולא במקרה גם סחט ממנו את האדום. מחצית שניה הוא כבר נרגע כי נכנס מגן שנתן לו את המור והביא לו ללכת למקומות שהוא לא מפחיד בהם.
שוב אני אגיד-דה יונג לא חסר בשום צורה. אם ברנאל כשיר, אני פשוט לא רואה שום סיבה שההולנדי המעופף יפתח. אני מעדיף שיתעופף לי מהקבוצה ויקח איתו את המשכורת הגבוהה.
היה לנו הרבה מזל בהתחלה שגריזמן החטיא אחרי שזרק בקלילות את קובא ואראוחו. דיברתי על זה עם נדב שאני אוהב שקובא בניגוד להרבה שחקני הגנה אצלנו תוקף את הכדור, כי למרות שלפעמים הוא מפספס-הוא ילמד מזה. הוא עדיין ילד. במהלך הזה הוא פספס, ויש לנו מזל שיש לנו שוער רגוע וגריזמן אחד שהחטיא. המשחק יכל להתפתח אחרת.
ראשפורד אולי לא היה מבריק היום, אבל איך שלא נסובב את זה-כבש שער חשוב מאוד בדקות קריטיות אחרי היתרון שלהם. פעמיים באותו מצב הוא בחר לעשות את הדריבל ואיבד, בפעם השלישית הוא בחר באופציה הנכונה עם דאבל פס. הוא בעט חרא, אבל מצא את הגול. אהבתי שהוא לא חגג יותר מדי וישר רץ לחצי. תגידו מה שתגידו, מבחינה מנטאלית הוא באמת כריש. לא כמו הנמו פראן טורס שיש לנו.
פער 7 זה וואחד פער. אני שמח שלבה היה זה ש״כבש״ את השער, אבל כל הקרדיט מגיע לקאנסלו שפאקינג דקה 88 עדיין היה לו כוח ואוויר במוח לחשוב ולזרוק את המגן פעמיים!
יאללה, מפה באמת צריך לשמור על פער נורמלי. האליפות ממש עוד לא בכיס, אבל עשינו צעד משמעותי. מכאן אם גם נעיף את האנטי כדורגל האלה הביתה בליגת האלופות בכלל אני אחגוג. את ליגת האלופות לא ניקח, אבל אני לא יכול לראות אותם מעיפים אותנו כל פעם.
בהמשך לדיון ראשפורד,
איזה שחקן התקפה על העמדה שלו אפשר למצוא בסכום כזה (ובטח אם נצליח להוריד מ30M)?
החסרונות שלו ידועים אבל הוא לא בא להיות כוכב הקבוצה ולדעתי היתרונות שלו והתרומה שהוא כן נותן (ונתן לאורך העונה) עולים על החסרונות.
אני לא הייתי מוותר עליו.
אני חושב שראשפורד נותן המון, גם היום, ו-30 הוא בוודאות שווה.
אבל זו לא באמת השאלה.
השאלה היא, אם להשאיר אותו זה יבוא על חשבון חלוץ או בלם בקיץ. ואז אני כבר מתלבט.
אני אומר שהוא לא נגע בכדור בכלל. לא הורגש במחצית הראשונה. כשראיתי את ברנאל מתחמם, חשבתי שהוא ייכנס במקום אולמו כי אולמו פצוע.
אם זה אדום, הרבה שחקנים צריכים לקבל אדום על עבירות כאלה. קרבחאל על יורנטה, ג’וליאנו על ראפיניה בגביע, והכסחן החדש של אתלטיקו על גאבי.
לא נותנים על זה אדום בדרך כלל, ולכן גם מארטין לא צריך לקבל. אם כל אלה היו מקבלים אדום, אז גם למרטין הגיע.
לוקמן עלה לאתלטיקו 35 מיליון. אני חושב שסעיף השחרור שלו היה 40.
לוקבקיו ששיחק בסביליה עבר לפורטוגל בהרבה פחות.
על קאנסלו דורשים 15 מיליון בסה’‘כ, והוא יכול להיות קיצוני לא רע.
ברנרדו סילבה זמין בחינם.
זה רק מה שעולה לי לראש ברגע זה, בטח יש עוד. סה’'כ זה שחקן סגל משלים. הוא צריך להיות ממש טוב כדי שנשקיע סכומים כאלה על מחליף לא ורסטילי, וראשפורד בינתיים לא מצדיק את זה.
יש לו עוד חודש לנסות, עד שראפיניה חוזר.
א. ברכות על אליפות ראויה ביותר, לקבוצה היותר יציבה ויותר טובה בספרד העונה.
ב. לא ראיתי שנכתב כאן, אם כי ייתכן שפספסתי:
עצם זה שניצחתם את המשחק אתמול - משחק קשה, מורט עצבים, שדורש ים אופי, מול יריבה קשוחה, עיקשת ולא מתפשרת, וכל זה בלי הברומטר מספר 1 שלכם לצרכים האלה (ובכלל) - ראפיניה - זאת חתיכת אמירה והישג משמעותי ביותר, שנותן גושפנקה נוספת לאליפות הצפויה ולקבוצה של פליק בכלל.
תודה, אבל עוד לא.
הקלאסיקו כנראה יכריע את העונה.
יש לבארסה עוד כמה מוקשים בדרך. אוסאסונה קבוצה קשה בחוץ העונה, סלטה וחטאפה זה משחקים לא קלים, אספניול תמיד מגיעה עם אש בעיניים נגד בארסה ובטיס קבוצה חזקה.
כל זה, בלי ראפיניה עד מאי לפחות ואולי בלי ברנאל לזמן ממושך.
עדיין לא שם, אבל מתקרב.
חושב שניצחנו אתמול את המשחק הכי חשוב שלנו העונה, מכמה סיבות.
בלי ראפיניה, בוסט אנרגיה משמעותי לקרב האלופות מול אתלטיקו ועם איך שארסנל נראים ובפורמה שלהם, מי יודע, ניצחון מנטלי חשוב מאודת
אבל האם זה היה המשחק הכי טוב של בארסה העונה? לא.
של מי הוא כן היה? לאמין, לטעמי אולי לא בגולים ובבישולים אבל בנוכחות, במצבים, במוד, הכי טוב שלו העונה, קרקס כל מגן שבא מולו ועם קצת מזל היה מסיים גם עם חגיגת שער
אוהב את הרעיון של אולמו כ-9 מזוייף, לא של פרמין, בעיקר כי 9 מזוייף צריך לדעת לשחק עם הגב ועל כדורים חופשיים ומהירים כשהוא בא מאחור ובשניהם אני חושב שפרמין עדיין לוקה בחסר כי זה פשוט לא הבסיס שהוא מכיר, ואולמו יודע קצת יותר טוב.
ראשפורד לטעמי מספק העונה את הקבלות שמגיע שנשים עליו 30 מיליון, הרבה יותר ממה שציפיתי ממנו בתחילת העונה ולטעמי הוא גם היחידי שיכול להחליף כיום את ראפיניה כקיצוני בשמאל בלי שנרגיש שזרקנו לשם סתם פתרון, אני הייתי ממשיך איתו.
לבה השנה משחק הרבה פחות, ובצדק והוא יעזוב בקוץ ובצדק אבל צריך להגיד שהעונה יחס שערי הניצחון שלו ביחס לטעמי לדקות שהוא מקבל הן עצומות.
כמעט תמיד כשעולה מחליף מוצא את הרשת וכמעע תמיד זה שער שיכריע משחק, כיף לדעת שיש לנו אחד כזה מהספסל וזאת דרך שלגמרי הייתי ממשיך איתה במקום לשחוק אותו 90 דקות במשחקים.
יאללה עוד יומיים אתלטיקו שוב, פיי איזה תקופה