טיאגו זה לא הבדל גדול וטיבו ופדה לא יכולים לשחק היום אז מה הקשר. הייתי נגד ספסולו של ויניסיוס כי משחק חוץ נגד מאיורקה זה לא קל ואנחנו בלי אגפים. בפעמים הקודמות גם פגשנו יריבות חזקות יותר כמו אתלטיקו וסיטי ועלינו בלי חלוץ שזו שיטה שאני נגדה.
אין חילופים במחצית. כמו נגד חטאפה. הוא כאילו לא יודע שזו אפשרות שמותר להשתמש בה.
טיאגו זה הבדל מאוד גדול. עושה לחץ כמו שצריך ולא נרדם אף פעם. לא במקרה היינו ברצף חיובי לפני הפגרה כשהוא פתח בכל המשחקים.
לגבי טיבו ופדה, טענת שההרכבים של ארבלואה הזויים תמיד ואיכשהו הוא מצליח לצאת מזה, אז אני אומר היום ההרכב הזוי, לפני זה הוא העמיד את ההרכבים הכי טובים שיכל להעמיד.
היינו ברצף טוב לפני הפגרה בגלל פדה ואלוורדה, קצת מסובך לפספס את זה. הוא היה מגן, הוא היה קשר, הוא היה גם חלוץ. ההרכבים שעלו היו טובים לדעתך או שאתה חכם בדיעבד. טיאגו בסדר, זה הכל. גם נגד חטאפה היה הרכב טוב, כשהיה ברור שהם יעיפו כדורים ויסתגרו עם אוטובוס? למה הוא לא שיחק גם עם ברהים? בשביל מה צריך את פיטארץ’ וטשואמני? למה החילופים לא הגיעו במחצית אלא רק עשר דקות? ברהים אגב עלה בדקה ה-87
פדה התפוצץ לא במקרה. טיאגו טקטית מאפשר המון דברים מסביבו. נותן המון חופש לקשרים שסביבו
אני גם לא חושב שטיאגו הראה משהו יוצא דופן שלא תבין לא נכון. אבל הנוכחות שלו במגרש עושה עבודה טקטית כלשהי. להתעלם מזה זה כבר לעצום עיניים
ולא בדיעבד אני חושב שההרכבים שעמדו היו הכי טובים שיכל להעמיד
מילא שעלה עם הרכב הזוי. הקבוצה נראית זוועה. אנחנו בפיגור. גם ככה אנחנו קבוצה עם קושי לעשות שערים. אז למה לא לעשות חילופים במחצית ? מה הרעיון לחכות לדקה ה-60 ? פשוט הזיה. מזכיר מאוד את ניהול המשחק שלו מול אוססונה וחטאפה.
אז עדיף בכל מקרה לשחק עם הכוכבים, כמה שיותר שחקנים שיכולים לנצח משחק גם בלי לשחק טוב או כשהקבוצה שולטת, כמו שפדה ואלוורדה ניצח את מנצ’סטר סיטי למשל לבדו. עדיף ויניסיוס כדי שלא כל הפוקוס יילך רק לאמבפה. עם הספסול של בלינגהאם לא הייתה לי בעיה כי הוא לא שיחק בכלל בנבחרת. החילוף המשולש הזה בדקה ה-60 זה בזבוז של רבע שעה שהלכה לפח, גם אם אנחנו בהרכב הכי התקפי שנראה העונה כנראה.
לוויניסיוס יש “בעיות” עם המשחקים נגד מאיורקה בחוץ, לוקח לו הרבה זמן להיכנס לעניינים, עד שהוא יוריד חלודה ייגמר המשחק, הוא היה צריך לפתוח.
אנחנו לא מחזור עשירי, אין עוד הרבה משחקים, יש סיכוי, גם אם קלוש, שברצלונה תאבד נקודות היום. זה לא רציני איך שארבלואה מתנהל ואיך שאנחנו משחקים. מאיורקה בעונה איומה, ספגה 14 משחקים ברצף…
כל הבעיטות לשער של אמבפה היום לא מספיק טובות, לא ברמה של וורלד-קלאס. אולי לכדור אחד הוא הגיע ככה ברגע האחרון בגלישה ובעט בסדר אז ניחא. אבל אף בעיטה לא הייתה ברמה של שחקן התקפה בכושר טוב. או חלש מדי או לא מספיק לפינה והוא הוציא את השוער שלהם גדול.
אגב טרנט בלתי נסבל, תראו איזו הגבהות מביכות יוצאות לו או הרעיון לתת כדורי רוחב כשיש שם מיליון רגליים של מאיורקה. לא יכול להיות ששחקן ברמה שלו לא נותן מסירה אחת טובה. לא ראיתי אותו רץ בכלל, רק הולך.
אני מעריך את היכולת של ארבלואה לגרום לקבוצה להיראות סביר עם כל מני ילדודס, אבל אם לא יצליח להשתמש בתותחים הכבדים אין לו מה לחפש כאן. זה לא בלתי אפשרי, אצל קרלו ראינו כדורגל עם הרבה פחות כישרון על הדשא.
אנחנו קבוצה בלי מאמן, מנסים פה לפעמים בכוח לייחס לארבלואה שינויים או שיפור כזה או אחר, הוא פשוט מאמן חלש מאוד, אנחנו בלי שיטה בלי שום תוכנית משחק, מנצחים רק כי כל פעם כוכב אחר מתעלה ומביא נקודות.
אנחנו בלתי נסבלים אלה פשוט 90 דקות של עצבים ותסכול לראות משחק שלנו, אנחנו לא מסוגלים אפילו להיות במאבק (האליפות) בכאילו, ממש לא שווים כלום. כמעט כל שנה אנחנו נותנים את זה לברצלונה על מגש, בלי שתצטרך להתאמץ, בלי שתצטרך לשחק. היא גם יכולה להפסיד היום וזה לא יפגע בה. הגענו אולי למצב אחד במחצית השנייה נגד קבוצת תחתית גרועה שהתעייפה וגם זה ממהלך אינדיבידואלי ולא משהו אחר. אותו קצב איטי ועלוב.
אני האוהד מספר 1 של ליגת האלופות אבל עם תוצאה כזו בליגה פתאום קצת פחות מרגש אותי רבע גמר ליגת האלופות נגד באיירן מינכן בקלאסיקו של אירופה. אי אפשר לסלוח לשחקנים הכושלים האלה שוב ושוב ושוב.
אחלה בעיטה של טשואמני עכשיו שחקן של 80 מיליון יורו למי שזוכר - גם אם שחקן הגנה יותר - ברגע מפתח במאבק האליפות בספרד.
כמו שהשחקנים עושים ככה גם אני, אולי בשאר המשחקים העונה בליגה למעט הקלאסיקו - ריאל מדריד לא תהיה במקום הראשון בסדר העדיפויות שלי, רק אם לא תהיה ברירה. אין טעם לראות משחקים יותר בליגה. אין להם כבוד ולא אכפת להם משום דבר.