מחזור 30: מניפים דגל לבן עם הפסד 2:1 למאיורקה מהתחתית| כבש: מיליטאו שהתקאמבק

חברה כולנו יודעים שהסגל הזה בנוי בצורה הגרועה ביותר ויש כאן שחקנים שלא שווים את ההרכב

מה אתם מופתעים ומתוסכלים כלכך

מסטנטואנו זה כמו החבר הזה שממש גרוע בכדורגל ואף אחד לא סגור על מי הזמין אותו לשחק, אבל משתפים אותו בכל מקרה כי לא נעים והוא בא כבר.

אני די חוזר על עצמי, אבל זה לא שהקבוצה לא רוצה, הקבוצה פשוט לא יכולה, לשחקנים האלה אין את היכולת לעשות יותר, ריאל היא קבוצה מאוד בינונית עם 3 שחקני על שפשוט מייצרים יתרון ומפעילים קסמים ברוב המשחקים, כשהם לא טובים אין לנו פשוט מה למכור.
ארבלואה פשוט מאמן גרוע, הוא מנסה להתחבב על השחקנים במקום לאמן אותם, אין לו שיטה, הרכבים פשוט הזויים והניסיון הזה להעלות שחקני קאנטרה כשאין לנה אף שחקן שם שיכול להוסיף משהו פשוט פתטי.

ויניסיוס נכנס לריב עם מפאו, להשחיל בין הרגליים ולדבר עם כולם, 20 דקות שבהם הוא ךא עשה מהלך אחד טוב.

זה אחת הקבוצות הכי גרועות שאני זוכר מריאל מאז ומעולם, פשוט חזרנו 15 שנה אחורה.

גול גדול של אדר מיליטאו, היחיד חוץ מאנטוניו רודיגר שעולה לכדור גובה עם אמונה ועם לב ונשמה. אבל תיקו לא היה שווה כלום, סתם משאיר אשליה, מילא הוא היה עושה פה את ה-1:2 והיינו גונבים את זה, אבל רק תיקו… איפה הייתם מהדקה ה-46 עד לדקה ה-88? והנה ה-2:1 מגיע במקום אחר, הפסדנו, 2:1 בצד השני כמו נגד אוססונה, מוריצ’י. אפסים. אמבפה עם איזה 5-6-7 בעיטות היום ואפס שערים, מוריצ’י עשה גול ממצב אחד או שתיים.

פעם אחת הקבוצה הזו לא עמדה כמו שצריך בהגנה היום. תמיד שחקנים בורחים להם, תמיד יש בלבול, תמיד מאחרים בשנייה. תמיד לא אגרסיביים. תמיד לא מתואמים, תמיד לא מסתכלים. זבל

@sari.23.11 תסלח לי היו לנו קבוצות יותר גרועות גם ברמת הסגל וגם ברמת התוצאות וגם ברמת הכדורגל - עונת 2018/19 מעל הכל והיא לא הייתה כל-כך מזמן, עשור לפניה, 2005/06 ועוד ועוד, אתה מגזים עם ההשוואה לפעם, אבל אני שותף לתסכול הכללי.

יש רק שחקן אחד בסגל שמסוגל לתת נגיחה כזו וזה מיליטאו. דקות קריטיות למאבק האליפות. מקווה לחמש דקות תוספת זמן

חרא על הפנים שלי

הקבוצה הזאת באמת כנראה לא יכולה, אבל לרצות? היא גם לא רוצה.

אם היו מראים רצון, קצת יותר נחישות, קצת יותר מוטיבציה.

אפשר להתחיל לסכם את העונה חברים

אפילו פיטארץ’ האגדי לא עזר היום.

יש משהו יפה בזה שאנחנו שולחים כדורים לארץ שום דבר באמצע ללא נמען בזמן שאמבפה וויני דורכים אחד לשני ברגליים באגף שמאל ומאיורקה יורה כדור אקראי לאמצע ומוריקי עם תנועה של חלוץ סביר לוקח את זה ומבקיע

אוהד את הקבוצה מ2006 וזכור לי בחוסר הסימטריות שלו המערך של שוסטר עם שחקן אגף אחד בלבד בדמות רובן שהיה מחליף צדדים, אבל קבוצה ללא חלוץ זה אני לא זוכר

לא חושב שיש אפשרות לקבוצה מצליחה עם אמבפה וויני באותה קבוצה, נראינו יותר טוב בהיעדר אחד מהם

את העונה אפשר היה לסכם ביום שפיטרו את אלונסו (יש שיגידו שעוד קודם)

אה כן, היום אתלטיקו תקבל חמישייה, רק כדי לסכם את היום.

דור, רוב השחקנים שבסגל שלנו פשוט לא לרמה של ריאל מדריד, אין לנו מגן ימני, אין לנו אף בלם שאני סומך עליו, בקישור שלנו חוץ מואלוורדה אני לא מלביש אף אחד את החולצה של ריאל מדריד, ובהתקפה אין לך אף שחקן אגף ימין, שלא לדבר גם על המנטליות של הקבוצה הזו.
הפסדנו את האליפות השנה, להפסיד לחטאפה וויגו בבית, לקבוצה במקום ה 18!!! אחרי שהכנסת שער דקה 88 זה פשוט ביזיון.
הגיע הזמן שאנשים יתחילו לעוף לעזאזל, ואני לא מדבר רק על על השחקנים או המאמן, הריקבון מגיע מלמעלה.
אני מקווה שנודח מול באיירן, שנשלים שתי עונות ללא אף תואר ושהביצים של פלורנטינו יתחילו לרעוד קצת

פשוט צודק.
בדיון אחר בעבר כתבתי - יש פה שמות גדולים לא שחקנים גדולים

איך שלא נסובב את זה, לשחקנים האלה לא מגיע שום תואר, ל”מאמן” הזה לא מגיע שום תואר ובטח בטח להנהלה ולפלורנטינו לא מגיע שום תואר.

עונה של סבל תהור מתחילתה עד סופה.

סיכום העונה התחיל פה

ברגע שההנהלה לא הגיבה למושתן הזה בזמן ובחרה להאשים את המאמן, אם היו מעמידים אותו במקום והשעיה ל 4 משחקים הכל היה יכול להיראות אחרת.

אבל כשאתה בוחר את המושתן על פני המאמן ככה העונה נראית.

גם אם לא לוקחים שום תואר עם אלונסו העונה והוא היה נשאר לפחות היינו מגיעים לעונה הבאה עם קבוצה בריאה ואלונסו היה בונה אותה בדמותו.

עכשיו לא נזכה בכלום, נראים זוועה ונגיע לתחילת העונה הבאה עם קבוצה חולה מאוד.

זה לא שעם אלונסו היו פה קונצרטים של כדורגל.

לא זכורה לי קבוצה שלנו ושחקנים שמזלזלים ככה בצופה. 70 דקות של כלום ושום דב, בפיגור, וויניסיוס מפזר חיוכים, שחקנים משחקים בהליכה, ארבלואה מכניס חזרה ילדון כדי שיהיה מישהו שיואיל בטובו לרוץ.

אפשר היה לומר שאנחנו אחרי פגרת נבחרות ועם הרבה פצועים שרק חסרו ויש עייפות וכו’, אבל זאת הקבוצה העונה. זורקת זין אחד גדול, וזה העיקר. שיטה, אימון, שחקני סגל בינוניים - זה בקטנה.

בכל מקרה, זה מה יש. לפחות בצ’מפיונס הם לא מזלזלים.

כל מה שאתה אומר נכון, אני איבדתי אמונה באדוארדו קמאבינגה והייתי מאלה שתמיד הציבו אותו “מעל” אורליאן טשואמני, חשבתי שיש לנו אחלה ספסל למשל אבל שחקן כנף אחד נורמלי חוץ מוויניסיוס אין לנו ויסלח לי רודריגו. אני פשוט אומר שהיו עונות שהן הרבה יותר זבל. העונה שעברה מבחינת הציפיות שלי הייתה הרבה יותר כושלת מהעונה. ואני מדבר על עונות של שמינית גמר ליגת האלופות אלו שהזכרתי. מה שיש העונה זה עדיין לא אותה הזוועה, זה הכל.

ההפסד לחטאפה היה ההפסד שחשבתי שיחרוץ את גורלינו בליגה ויש “תיעוד” של זה בדיון מאבק האליפות שפתחתי מחויך לאחר הדרבי אבל לצערי הפסדנו.

היה עדיף להפסיד נגד ג’ירונה בבית “שיכורים” אחרי אולי משחק טוב נגד באיירן ולא להיות היום כמו אפסים ולעשות לברצלונה את החיים כל-כך קלים נגד אתלטיקו מדריד, פליק יכול להעלות את כל לה מאסיה בלבד.

@Yoni בצ’מפיונס יש לנו יריבה אמיתית שהיא לא מנצ’סטר סיטי, לכן אני פסימי מאוד. זו לא נראית כמו עונה שאפשר לזכות. אין לנו כריסטיאנו-ראמוס-מרסלו-מודריץ’ ולא זיזו על הקווים, ול-2022 היה את הקסם שלה, בעיקר בנזמה

ארבלאו חירבן לנו את העונה עם הרכבים הזויים ורוטציות מיותרות מול חטאפה, אוססונה והיום. לפחות עכשיו יהיה לו המון זמן לרוטציות, כמו שהוא אוהב.

2 קשרי נבחרת צרפת, הנבחרת הטובה בעולם, בנוסף חלוץ צרפתי שהוא הכי טוב בעולם.

3 שחקני נבחרת ברזיל אחד מהם היה ההימור הוודאי לכדור הזהב לפני 2 עונות.

הקשר הטוב בעולם כיום וקפטן נבחרת אורגוואי.

השחקן האנגלי הכי טוב.

הבלם והמגן השמאלי של נבחרת ספרד, אלופת היורו.

בלם נבחרת גרמניה שזכה בכל תואר אפשרי.

מגן ימני שלדעת רבים בין הטובים בעולם בתפקידו.

השוער הטוב בעולם ואולי בהיסטוריה והשוער המחליף אולי הטוב בעולם.

אכן, חרא של סגל.

עם כל הביקורת על ארבלואה הוא סה”כ ממלא מקום, אני לא מאשים אותו באיך שהקבוצה נראית כי היא נראתה ככה גם עם אלונסו. השחקנים האלו צעירים מדי ומלאי אגו, הם שכחו שכדי לנצח ולהיות שחקני-על צריך אשכרה לעבוד. זה דור שכזה, יותר חשובה הפוזה והעוקבים באינסטגרם מאשר הקילומטרז’ על הדשא.

הם לא גדלו על עבודה קשה כי הביאו אותם מגיל מוקדם מדי לשחק במועדון על, שזו הבעייתיות במודל העסקי של פרז. מצד אחד יש להם פוטנציאל ואפשר להביא אותם בזול יותר ולמכור בשביל רווח, אבל מצד שני הם כבר חושבים שהם אגדות כמו זידאן, מודריץ’, קרוס כריסטיאנו וראול רק בלי המוסר עבודה שהיה להם.

פעם היית צריך להראות רזומה מרשים ותארים לפני שהיית מגיע לריאל בגיל 24-27, היום צריך סרטון יוטיוב והייפ של עונה אחת סבירה בתור שחקן צעיר בן 17.