בקיצור, אם השופט לא יתעורר מחצית שנייה אנחנו מאבדים פה נקודות בטוח.
אנחנו משחקים טוב יחסית לקבוצה שמובילה 4-0, מניעים כדור, הורגים את המשחק.
רק שאנחנו לא מובילים 4-0…
אבל ברצינות, בילבאו חלשה כל כך ועדיין זה לא עוזר לריאל לעשות קולות של קבוצת כדורגל.
יש לנו רק עוד שני משחקים העונה שאנחנו צריכים להתפלל חזק לא לקבל בהם רביעיות ואז רק לחכות ולראות מה מאמן אחר יכול לעשות עם אסופת האנשים הזאת…
תרשמו, אחרי 75 דקות, ויני סוף סוף עשה תנועה לעומק בלי כדור ! ואיזה הפתעה, זה יצר מצב מסוכן.
השחקן הכי טוב שלנו הערב ביי פאר וכל ההודעות שלך רק עסוקות בלהשמיץ אותו. אתה כל הזמן מתלונן שאנצ’לוטי מקובע, ומה איתך?
לא נעים לי להגיד, אבל שים את ירדן שועה בהרכב והוא השחקן הכי טוב שלנו.
זה לא טיעון לזכות ויניסיוס…
אנדריק עקף את ויני הצעיר בתור השחקן הכי בוסר שראיתי אצלנו בקבוצה הראשונה. לא לרמות האלה, לא מועיל אפילו בקצת. שיתגלח בהשאלה שנה הבאה, ספק אם הפוטנציאל שם.
הקבוצה מתה ללכת לים. שתיגמר העונה הזאת.
אנשים פה נסחפים…
שמעו, יש לנו נאחס מטורף עם בדיקות ואר ארוכות שהולכות לרעתנו (בצדק, אבל על קוצו של יוד).
בעיטה ברגל ברחבה לא שווה פנדל?
איך אתמול זה פנדל והיום זה לא?
אני אוהב אותך פדה ואלוורדה! בעט פדה! בעט! היחיד שגם באמת אכפת לו ממה שקורה בריאל מדריד וגם מסוגל לעשות משהו במאני-טיים, שימשיך לשחק עד הסוף. תקע את זה בחיבור מכל הלב, מכל הנשמה. כמעט התפוצץ מרוב אהבה. רוב המשחק נראה מיואש אבל נלחם. אבי נמני מעצבן אבל הוא צודק בדבר אחד.
זה לא יספיק לכלום זה ממש ברור. אבל להמשיך עם השקר הזה עוד קצת ולא להתבזות. בעצם נגמור את הליגה כבר בחטאפה ברביעי. משחק כמו רופא שיניים.
מגיע לנו לנצח היום על מחצית שנייה לא רעה עם קצב ומצבים טובים ונאחס מסוים עם השער שנפסל לנו שהייתי בטוח שיוריד אותנו למטה.
בלינגהאם הגזים עם ההחמצות היום. כלום לא נכנס. שלוש פעמים מתוך הרחבה. ויניסיוס זה עדיין לא זה למרות המסירה עם הפאלש וכמה דריבלים בסדר. אנדריק רק הרס אבל ברורה הסיבה. החילופים כרגיל מאוד מיותרים אם זה אנדריק וברהים וגם לוקאס. ובזבזנו כלכך הרבה זמן. בכל מקרה אין מה לעשות: אני פסימי מאוד-מאוד-מאוד לקראת הקלאסיקוס. אין לנו סיכוי לדעתי.
תתענגו בינתיים על הגול רק סליחה שהשידור בערבית. הליגה הספרדית העלתה באינסטגרם וידאו יפה של הטירוף מהחגיגות שלו אחרי הגול.
הקבוצה הזאת לא ראויה לו. פאק איזה גול. הוא החליט שהוא מביא את המשחק ויהי מה, לא הפסיק לבעוט.
עכשיו תביא קלאסיקו
אחד היפים שלו והיו לו המון.
מזל שיש שחקן כמו פדה שגורם לי להמשיך לראות את המשחקים המשמימים האלה.
זה משחק שני ברצף שאני רואה של בילבאו. קבוצה בלי רעיון (בילד אפ לא ממש קיים) אבל עם איכות לא רעה ועושה עונה טובה, גם באירופה.
היינו שווים גול וקיבלנו אותו בצדק
איזה כיף. אחד המשחקים הבודדים העונה שבאמת הגיע לנו וסבלנו מהמון חוסר מזל. נקווה שהפצצה הזאת תרים קצת את מצב הרוח ותיתן לנו סיום עונה תחרותי.
השחקן הכי טוב שלנו ביי פאר ו… ? איך זה בא לידי ביטוי ? משך אליו 90% מההתקפות שלנו והחזיר ביצירת 2 מצבים טובים, זה לא קרוב למספיק.
אז כן, הוא עשה הכי הרבה פעולות, נגע בכדור הכי הרבה ובסוף 2 מצבים, אם לא היה משחק אני בטוח שהקבוצה הייתה מוציאה הרבה יותר מ 2 מצבי הבקעה מכל ההתקפות שויני משך אליו וביזבז.
ברגעים שמודריץ’, קמאבינגה ו סבאיוס החליטו שהם מתייחסים לויני כאל עוד שחקן ולא אחד שאמור לקבל את כל הכדורים קיבלנו את הרבע שעה הכי טובה שלנו במשחק, בין הדקה ה55 עד ל 70 בערך, קרלו מיד תיקן את הטעות ועם חילופים החזיר את המצב לקדמותו.
חצי חיצון חצי מלא, מיומנות ברמה הגבוהה ביותר, לא הותיר לאונאי סימון שם סיכוי.
סליחה
משחק הרבה יותר טוב מהמשחקים הקודמים, הפעם לפחות היתה לנו שליטה במשחק. מחצית ראשונה לא הגענו למצבים אבל תיקנו בשנייה.
טיטי עזוב אין מה להתווכח איתך. הבנאדם כבש גול שנפסל על אופסייד של סנטימטר, סידר מצב עם הפאלש לבלינגהאם שבנס לא הסתיים בשער, בכללי עשה להם סחרחורת כל הערב כשאין איתו אף אחד ברחבה, וכל מה שאתה מוצא לדבר עליו זה כמה ויניסיוס גרוע. עזוב אחי תרצה נדבר על פינג פונג או על דוקים.
צפייה במשחקים של ריאל השנה, אילוסטרציה: