מחזור 32: 0:1 על בילבאו עם פדה לחיבור

אולי שם תבריק בניתוחים.

כי שחקן שמבזבז 90 אחוז מההתקפות שלנו ומחזיר במצב אחד בודד עם הפאלש זה ממש לא מספיק, אפילו פחות מזה.

חנן האמת נמצאת באמצע. כדורי הרוחב של ויניסיוס פעם היו יותר חכמים וקבלת ההחלטות פחות גרועה. גם הדריבל היה יותר חד. היום זה היה פחות מעיק. ממש בתחילת המשחק הוא טייל נהדר על הקו אבל המסירה שלו כלכך נוראית. זה לא רק העדר ההצטרפות. הוא פשוט כל הזמן מפשל והורס התקפות.

הוא מבזבז 90 אחוז מההתקפות כשהוא מאה אחוז מההתקפות. כשזה הכדורגל אז זה המקסימום שאתה יכול לצפות משחקן.

דור הוא בתקופה רעה ללא ספק, אבל היום להאשים אותו ביכולת שלנו? מה עשו רודריגו או ג’וד במשחק הזה? עד דקה שישים לא ראיתי בכלל את האנגלי.

הטענה שלי שהוא לא צריך להיות 100% מההתקפות שלנו, ושהוא לא צריך כל כדור לנסות לעבור 2 שחקנים, שהוא צריך לגוון את המשחק שלו.
האשמה היא לא רק עליו אלא בעיקר על קרלו, אבל מה שויני החזיר היום על ה’‘השקעה’’ של ריאל בו לא הופך אותו אצלי לטוב במשחק, במיוחד לא ביי פאר.

בסופו של דבר ביום שלקבוצה לא היה שום פתרון הוא כן היה שם וניסה, והיה קרוב מאוד ללהצליח. לפחות היום לא מגיעות לו ביקורות. אפשר לדבר על למה ג’וד באותו המערך של שנה שעברה נעלם היום, הכושר הרע מאוד של רודריגו שעוד משחק עשה כמה דריבלים חמודים רחוק מהשער ותו לא, או מה בעצם מודריץ’ עשה היום על המגרש. ויניסיוס מבחינתי לא טופיק היום, הוא עשה את שלו, בטח בתקופה הכי רעה שלו ושל הקבוצה מאז שפרץ.

442, משחק משעמם מאוד, אין מצבים כמעט אבל גם לא סופגים ושער ניצחון משום מקום בתוספת הזמן, חזרנו לנוסחה שעבדה הכי טוב.
עדיף חרא כזה מאשר חרא שסופג אינסוף שערים.

תשמע הוא עובר על הקו שחקנים ונכנס לעמדות כל כך נוחות ברחבה, זה הוא מצליח לעשות גם בתקופות השפל. את הפעולה הקשה ביותר הוא עושה. ובכל משחק גם כשיש למי למסור הוא מצליח לחרב שתיים-שלוש התקפות עם מסירות כל כך עלובות שזו הפעולה שאמורה להיות יותר פשוטה. בין אם זה למסור לשחקן שהוא ‘כוכב’ יותר כמו רודריגו שהוא נניח מכוסה ולוקה מודריץ’ פנוי, ובין אם זה סתם חוסר דיוק מעצבן. זה קרה בתחילת המשחק ובעוד כמה פעמים. אם ראפינייה היה נותן משחק כזה העונה אף אחד לא היה מציין אותו לטובה, פשוט התרגלנו שהוא גרוע. את רודריגו הייתי מעיף לספסל לפניכן, גם ג’וד לא עשה כלום עד לדקה ה-70.

רק אותי מפתיע שסוף סוף לא ספגנו שער במשחק?
טיטי, ויניסיוס בתקופה לא טובה ואני איתך, אבל היום הוא ניסה והוא כן עשה כמה מהלכים טובים, לעומת זאת אף אחד לא מדבר על הכושר הזוועתי של רודריגו שבכל עונה נעלם לאיזה חודשיים שלושה…

הבעיה היא לא ויניסיוס אלא איך קרלו משתמש בו, כלומר הביקורת העיקרית שלי היא לא על ויני.
אי אפשר שכל מה שאנחנו יכולים להציע זה לתת כדור לויניסיוס ולקוות לטוב, קבוצות סוגרות אותו עם 3 שחקנים וכמה שהוא טוב הוא לא יצליח לייצר הרבה.

הטענה שלי שגם אם הוא הכי טוב בקבוצה שאם לא ישחק הקבוצה תשחק יותר טוב ותייצר יותר כי נהיה חייבים לגוון.

השעה 12 בלילה ורק פדה יכול לגרום לי לקפוץ ככה כמו משוגע עם 2 בנות קטנות ישנות בבית, ולאשתי לגלגל את העיניים על זה שאני עדיין לא נרגעתי עם הטירוף ריאל גם בתור אבא.

העונה הזאת היא לידת עכוז אחת ארוכה, כלום לא זורם ועל כדורגל מזמן ויתרנו. אנחנו כאן לתמוך בריאל מה שנקרא על כל מה שנתנה לנו, ואולי לקוות לאיזה תואר אחד אחרון נחמד לסיים את העונה בטעם טוב ולתת לקרלו ללכת בראש מורם. יאללה אין עוד הרבה לשרוד ונקווה שעונה הבאה תביא איתה כדורגל שראוי לחולצה הלבנה.

לא רציתי לכתוב בת’רד היריבות של הבכיינים, אבל היה שם דיון ארוך מאוד על תוספת הזמן ואף אחד לא טרח להזכיר שהיו 2 בדיקות ואר ולא רק אחת. (וגם שהיו תכלס 8 דקות תוספת ולא 7)

איזה תמים הייתי שתמכתי ב-ואר מתוך מחשבה שזה יקטין את דיוני הבכיינות על שופטים.

איזה הזיה שאנחנו 7 ניצחונות מלקחת דאבל.
אבל בואו לא נעבוד על עצמינו, לא חושב שחיברנו העונה 3 ניצחונות רצופים, בטח לא עם 2 משחקים מול ברצלונה.

אנחנו לא אחי כי הפער 4 נקודות שזה בעצם 5 לטובתם בגלל ה-0:4 שלהם. נצטרך לנצח הכל ושברצלונה תמעד במשחק נוסף מלבד הקלאסיקו בליגה. המוקש שלהם זה אתלטיק בילבאו בסאן ממס במחזור הסיום אבל גם אם זורם על זה - המשחק עלול להיות לא רלוונטי; בילבאו חולמת על זכייה בליגה האירופית בבית…חטאפה גומרת לנו את הסיפור ברביעי.

מתמטית אתה צודק, אבל במקרה ההזוי והבלתי אשרי בעליל שאנחנו מנצחים אותם בגמר גביע ובליגה (פעמיים!!) רק האפקט הפסיכולוגי יגרום להם לפחות לתיקו אחד מתישהו.

אבל שוב, זה לא ברמת משנה, אנחנו לא במצב לנצח 7 משחקים רצוף.
בוא, אני בכלל לא בטוח שננצח את חטאפה ברביעי…

גמר הליגה האירופית הוא כמה ימים לפני המשחק מול ברצלונה.
ובילבאו עוד לא עברו את יונייטד…

נכון אבל כמו שראית במשחק אתמול נגדינו עם רוטצייה קיצונית מאוד ואינייאקי נניח לא שיחק כלל נגד ריינג’רס ובכל זאת לא פתח - הם מתרכזים באירופה והמקום הרביעי-חמישי בליגה די מובטח. לא מצפה מהם שיעשו אפילו תיקו וגם אם יקחו את התואר האירופי. ולצערי זה יוכרע לפני מחזור הסיום.

אל תגיד את זה, עכשיו יבואו לבכות פה כדי להוכיח שהם לא בכיינים.