מחזור 32: מטיילים ל-4:0 קליל בבית מול בטיס המתפרקת (כריסטנסן, לבנדובסקי, ראפיניה, גידו רודריגז [עצמי] )

כרטיסים אדומים פשוט גומרים את הספורטיביות של המשחק. חיבים לעשות איזה רפורמה בזה. בלי קשר שהצהוב השני מוצדק. אבל זה פשוט הורס משחקים. לא אוהב את זה. (לא מדבר על עבירות קשות כמובן)

10 שחקנים, ודשא רטוב, ואנחנו בלתי ניתנים לעצירה.

אם התוצאה תישאר ככה עד דקה 75 ככה, ג’מאל ייראה דשא לפניו.

פבלו טורה יש סיכוי ליותר מחמש דקות היום? אולי רבע שעה!!!

אם צ’אבי גבר, אז בסיום המשחק, אחרי שתסיימו עם איזו שישייה, הוא עולה לעמדת הריאיונות ואומר: “אתם רואים? אמרתי לכם שדשא רטוב זה חשוב”.
והולך.

icegif-893

זה רק אני, או שהשופט התיעץ עם VAR לפני הוציא את הצהוב השני?

למחוא כפים חואקין נכנס!

בושה שמוחאים כפיים לדמבלה. קהל בושה.

דקה 83, לאמין ג’מאל הילד נכנס במקום הקשיש גאבי.
אולי עוד נזכור את היום הזה.

עריכה: וכבר עם הזדמנות גדולה, מהסתערות על הכדור, ובישול גדול לדמבלה שדימבל את ההזדמנות.

נזהר מאוד בדבריי, אבל יש לילד הזה טאץ’ שכבר הרבה זמן הקאמפ נואו לא זכה לראות.

נראה לי שאנחנו קצת ממהרים להכתיר לנו ליאונלים חדשים. השחקן בן ה15 קיבל מחיאות כפיים סוערות לפני שהיה ראוי למחיאת כף קטנה. הקהל של הקאמפ נואו ואוהדי בארסה בכללי איבדו את זה. לפני שהוא שיחק דקה אחת אני כבר יודע יותר מידיי על ההורים שלו וזה בעיקר סימן רע לעתיד.

הלאמין של לפני 3 שנים נראה כל כך אומלל. אפילו אחרי הגול (שלא יירשם לזכותו ולמי זה משנה בכלל איך רושמים גול) לא הצליח לשחרר חיוך. ככל שמשחק יותר כך נראה טוב יותר אבל זה לא משנה כי צ’אבי כבר נעול. אנחנו הולכים להפסיד שחקן ענק בגלל שאנחנו לא יודעים להאמין בשחקנים שלנו.

דמבלה לעומת זאת, אחרי שש שנים של כלום ושום דבר, של בוגדנות ואופי מחורבן, מקבל מחיאות כפיים סוערות בסיומה של עוד עונה בה הוא לא הצדיק את עצמו. ועל ראפיניה מדברים כאופציה למכירה. עולם הפוך.

וואלה הוא עשה יותר מגאבי… אשכרה מחפש מסירה לעומק שמזכירה תואר ‘שחקן בארסה’. גם אם זו אחת, תן לי לדמיין.

באשר לפאטי באמת מבאס שצ’אבי מחק אותו. אם המחיר שלו זה להחזיר את מסי - אני בעד עם כל הצער. בכלל, הוא חייב פסיכולוג דחוף.

אני דווקא בעד מחיאת כפיים סוערות לבן 15 ששיחק 10 דקות .
שיחתום על חידוש החוזה להרבה שנים, אחר כך נראה.
כרגע הוא יכול לברוח בחינם.

אני מסכים עם הגישה הסקפטית של ליאור כלפי לאמין. זה לא אנטי נגד השחקן חס וחלילה פשוט לשמור על הפורפורציות זה גם מזיק לשחקן בעצמו, אבל לא מפריע לי המחיאות כפיים לשחקן עצמו.

בקשר לדמבלה אכן כן. צודק בכל מילה. אותם אוהדים שמקללים את ראפיניה באינסטגרם אחרי כל תוצאה רעה מוחאים כפים לדמבלה. עולם באמת הפוך. בכלל מה המספרים של ראפיניה לעומת דמבלה? אני חייב לבדוק את זה.

אני מאמין בפאטי הרבה יותר ממה שאני מאמין בצאבי וזה כל הטרגדיה שלי.

אתה לא היחיד.

ראפיניה שחקן טוב, לא ברמת הרכב של בארסה אבל סופר יעיל. דמבלה זה כמות של כשרון מטורפת אבל שחקן מטומטם, פציע, שזרק זין יותר מדי הרבה שנים עד שבא צ’אבי.

מבחינת כשרון, זה לא קרוב בכלל. מבחינת רצינות לוקח את ראפיניה 10/10 פעמים על פני טמבלה.

דרך אגב יש משהו כל כך ציני בזה שאתמול פאטי היה בתפקיד לאמין והיום חלק מהאוהדים זורקים אותו להיסטוריה.

ההייפ של לאמין היום הוא זהה להייפ שהיה להייפ על פאטי לפני שנה .

חשבתי על זה גם וזה העציב אותי.

אבל מה עוד אפשר לעשות עם פאטי?
הייתי שמח מאוד להוציא אותה להשאלה באיזה אוססונה כדי שיקבל הרבה דקות ולראות אם הוא מצליח לשחזר לפחות חלק מהיכולת שלו.

כרגע בדקות שהוא מקבל הוא נראה רע מאוד- לא יותר טוב מפראן, וזה כבר אומר הכול.

לא אופתע אם הוא יימכר כי המועדון נואש לכסף. מקווה לפחות שיהיה סעיף החזרה.

מלא כעס על ההתנהלות הביזיונית של הצוות הרפואי והחוסר אחריות של הצוות המקצועי שהובילו לפציעות החוזרות שגמרו את הילד.

אנסו בשני המשחקים האחרונים נראה די סבבה דווקא. פחות מפחד מכניסה לעימותים, הגוף יותר משוחרר והוא מראה התחלה של ניצוץ. כל אלה פונקציה של העובדה שהוא יחסית מקבל רציפות. אמנם כמחליף שלישי אבל נו גם זה משהו… להשאיל או למכור אותו יהיה טעות נוראית. לא הגיוני שהוא יקבל פחות הזדמנויות מדמבלה שהולך לקבל עונה שביעית הזדמנות.

כל מה שנכתב על דמבלה פה למעלה הוא נכון. הוא טיפש, עצלן ופציע.

ועדיין, מבין כל שחקני הכנף שלנו, הוא היחיד שיכול, לפרקים, לעבור מגן ברמה עולמית באחד על אחד.

לא הייתי מריע לו, אני לא תומך גדול שלו, ועדיין.

ולמרות מעלותיו במשך שש עונות (!) הוא לא תרם לנו כלום. מיצינו אותו.

תשמע, כשהוא לא פצוע, ולא ביום מטומטם, הוא תרם.
האם זה משהו שמתקרב למיצוב שלו כשחקן על שנרכש ב-140? ממש לא, אבל זה לא רלוונטי בשלב הזה.

בשכר המקוצץ הנוכחי, בהיעדר אלטרנטיבה בסגל עם היכולת שלו, ובלי כסף לקנות שחקן אחר עם היכולת הזו- לא הייתי מוותר עליו- עם כל הסלידה האישית.