שש עונות
את אותה התשובה הייתי נותן על השאלה שלך על פאטי.
הוא כבר תרם בעבר ועושה רושם שהוא רוצה להיות כאן ואין לנו כ"כ אפשרויות כלכליות להביא משהו טוב יותר.
הייתי משאיר אותו ואולי בלי מספר 10 על הגב שנה הבאה הוא יחזור להיות טוב יותר.
הוא תרם השנה.
מה אכפת לי עכשיו מה הוא עשה ב 5 עונות קודמות? אם הוא תורם השנה, יש צפי שיתרום גם בעתיד.
אתה שופט את דמבלה מנקודה סנטימנטלית ולא מנקודה ספורטיבית. ספורטיבית הוא הקיצוני הטוב ביותר בסגל.
אני לא אתנגד אם יעזוב תמורת סכום גדול, כי 2nd best גם בסדר, אבל לא צריך לדרוש שיעזוב בכוח.
השאלה הגדולה היא מה הסיבה לנפילה ביכולת של פאטי?
אם זו הפציעה- לפעמים זה משהו בלתי הפיך.
גם אם לא, הבעיה היא זו: דמבלה יקבל דקות בעונה הבאה, אבל אני לא בטוח בכלל כמה פאטי יקבל, ובפרט אם הוא יקבל מספיק כדי לחזור ליכולת שכולנו מתגעגעים אליה, אם הוא עוד יכול לעשות את זה.
ברצלונה לא יכולה לתת לו לשחק 60 דקות + במשך 10 משחקים עם היכולת הנוכחית. קבוצות כמו אוססונה כן.
בהינתן והוא בקושי משחק גם ככה, אני לא רואה בעיה בלהחזיר את אבדה ולהשאיל את פאטי מבחינת האופציות בסגל הנוכחי - וזה אולי יציל לו את הקריירה בברצלונה בטווח הארוך.
לא הייתי מוכר אותו.
מה שצריך לעניין אתכם בנוגע לדמבלה זה רק השאלה הבאה:
האם במחיר בו תוכלו למכור אותו, ובשכר שהוא מקבל, תוכלו להביא שחקן שיתרום לכם יותר ממנו?
כל השאר לא רלוונטי לדעתי.
אני גם מסתכל על מכירת פאטי כאופרציית מימון השבת מסי. אנחנו לא סיטי אין לנו כסף ולא קשרים בפיפא.
מחזיר את מסי לשנתיים לפני שאני נותן לפאטי ים דקות כדי שיצבור ניסיון
קחו בחשבון שבהנחה ומסי מגיע, צ’אבי שהתאהב העונה ב4 הקשרים ינסה לבסס את כל הקיץ על סגל ששם דגש על הקישור וההגנה. ובמציאות בה נצטרך רק קיצוני אחד וחלוץ אחד בכל משחק, אנחנו נוכל להסתדר עם לבה (אובמיאנג?), ראפינייה (פראן?), אנסו/קיצוני שמאלי שצ’אבי חם על זה עוד מינואר, ואפילו חלטורות עם מסי בעמדות הללו מידי פעם.
ככה שהנקודה שלי היא שיש מקום לדילול בהתקפה. צ’אבי חייב להחזיר לבארסה את העוצמה האמיתית שדרכה היא תצמח - דרך הקישור.
זו נקודה מעניינת. אני לא רואה את מסי מגיע (אם וכאשר), ו/או גונדואן, וצ’אבי לא ישחק עם 4 קשרים (גם ככה הוא משחק ככה, אז עם מסי שיצטרך גיבוי הגנתי? אי לי ספק בכלל), לפחות בברירת המחדל. מה שאומר שאין טעם ב-4 קיצונים, בטח אם רק 2 מהם (נגיד) מתפקדים.
ראפיניה, דמבלה, פאטי, פראן - זה יותר מידי. בטח אם אובה יגיע, ואבדה יחזור.
2 מאלו יצטרכו ללכת, והתחושה שלי היא שלדמבלה יש פחות קונים מלפראן ולפאטי. והוא גם מוערך יותר על ידי צ’אבי וחבריו. וראפיניה יילך רק אם תגיע הצעה משוגעת.
אגב, אותו דבר בהגנה - אם איניגו אכן מגיע, אין שום סיבה להחזיק באריק. הבעיה היא שאני מפחד שינסו להרוויח על כריסטנסן במקרה הזה.
העברתם את הדיון על גאבי לפה. אבל זה רק מבהיר לי שאני מכוון נכון, גאבי יישאר בהרכב לעשות בלגן כשהוא יחליף עם מסי עמדות, בהתקפה מסי יהיה קשר ובהגנה מסי יהיה קיצוני וגאבי יהיה קשר.
בשביל מה אתה מנהל? תעביר לשם את הדיון
לא זוכר איך עושים את זה… בטח לא מהפון בטח לא באמצע שיעור…
בארסה חייבת למכור כמה שחקנים כדי לממן את החוזים החדשים ואת מסי (אם וכאשר).
צריכים להביא עשרות רבות של מיליונים, וזה לא יבוא מעודפים כמו אריק, קסיה, פראן או המושאלים המצורעים. יצטרכו למכור שחקנים משמעותיים כמו כריסטנסן או ראפיניה או דמבלה או פאטי. אולי גם יותר מאחד.
אז לא להביא את מסי. אם זה המחיר ואי אפשר בלי… למכור את כריסיססנסן זה מטומטם, בעיני גם ראפיניה זה באנקר.
אני עם משה. כריסטיאנסן וראפיניה לא למכירה. פאטי ודמבלה כן.
ועדיין צריך למכור אם רוצים לרשום את החוזים החדשים.
מישהו חייב לשלם את המחיר.
הכי נוח מבחינה חשבונאית למכור מישהו שעלה לך 0 (דמבלה גם בקטגוריה הזאת, ראפיניה לא)
מי יפתח לך בהגנה שנה הבאה? אלונסו ורוברטו? אלבה ? אחרי זה נתפלא שאנחנו חוטפים כל הזמן ונראים כמו פיסת חרא כל משחק.
לא יודע בצורה מוחלטת את מי צריך למכור, אני יודע מי לא למכירה בעיני, שישברו את הראש מבחינתי. אם מסי לא בא ועדיין צריכים עוד למכור שחקנים. אולי, אז אין ברירה. אבל להביא את מסי ואז למכור את השחקן הגנה הכי יציב והכי טוב שלך השנה זה טיפשי.
והכי מעצבן שמנסים למכור לנו אשליות על כל מיני שחקני רכש יקרים…
דרך אגב אני אוהב את לבה.עם כל הביקורת שהוא חוטף על החודשים האחרונים שלו אצלנו, אין לי תלונות אליו אם מסתכלים על כל השנה שלו. אבל אם אין באמת ברירה וחיבים כסף נזיל, אני שם אותו לפני השחקנים האחרים שרשמת. לא בגלל שהוא רכש רע בגלל שהוא יכול להביא כסף נזיל.
למכור שחקן בן 20 כדי לממן שחקן בן 35… כלומר שוב לקנות אליפות במקום לבנות. מה זה החוזים החדשים? גאבי? כי אותו לגמרי אפשר למכור!
אני לא רואה אור בקצה המנהרה. צ’אבי ולאפורטה פשוט מעייפים אותי ומוציאים לי את החשק. אני לא מבין מה הם מנסים לעשות.
גאבי החוזה שלו מסתיים בקיץ בלי קשר לדעה שלך עליו הוא לא יכול להביא כסף.
אם איכשהו החלטת שאני בעד מכירת כריסטנסן, אז אני לא.
אני רק אומר שהעודפים שאנחנו רוצים למכור כנראה לא יכסה את הסכום שאנחנו צריכים. חלק מהם גם לא ירצו ללכת, ולחלק מהם יש משכורות גבוהות מדי.
לבנדובסקי נראה לי אחד שלא ירצה ללכת. הוא לא עזב את באיירן בשביל להיות השעיר לעזעזל של בארסה.
את ראפיניה ימכרו רק אם תגיע הצעה אסטרונומית , כי הוא שווה הרבה כסף בספרים. לא ימכרו אותו ב 60 כדי לדווח על רווח של 12 , זה לא יספיק לטבאס.
כנ"ל פראן, רק שעליו לא נקבל אפילו 20.
קסיה ואריק זה obvious, אבל שניהם לא רוצים ללכת ולקסיה יש משכורת גבוהה בנוסף.
דמבלה untouchable מבחינת צ’אבי, אני לא חושב שלפורטה ימכור אותו במקרה הזה.
פאטי כמו שהוא נראה לא שווה הרבה כסף. ואם לא הרבה כסף, עדיף שיישאר כבר, אולי עוד ייצא ממנו משהו.
אלבה לא הולך לשום מקום, אני חושב שזה ברור. רוברטו גם.
אז את מי כבר נשאר לנו למכור?
זאת בעיה רצינית , והם עוד מפנטזים על גונדוגן, ברנרדו סילבה וויתור רוקה .
גאבי, אראוחו, באלדה, אלונסו, רוברטו, בוסקטס. אולי שכחתי עוד מישהו.
לדמבלה נשארה שנה אחת בחוזה. אם לא מוכרים, חייבים חוזה חדש ואז גם אותו צריך לאשר אצל טבאס.
לדעתי זה מה שצ’אבי רוצה. לדעתי, כן?
ואם אתה חושב שאוסף מפואר של שחקנים זה יותר טוב ממאמן נורמלי, צ’לסי הדגימו שזה לא נכון.
רוצה אולי שכריסטנסן יישאר אבל יביאו את קומאן?
אם אני לבה, והבטיחו לי דברים, שיקיימו, פחות אכפת לי איך.
מה רע לו בברצלונה?
תן לי להבין דמבלה לא למכירה בעיני צאבי אבל הדני כן.?
מבחינתי צאבי יכול ללכת, אבל הדני שישאר. אין לי מה להוסיף על זה יותר. אני ינסה להתאפק בשביל לשמור על כבודו של צאבי.
אם אני לבה ואני רואה באיזה מצב ברצלונה. אם יש מועדון צמרת באירופה שרוצה אותו ומוכן לתת לו משכורת נחמדה אז אני לא מתנגד. הוא לא בן 20 יותר.
לא תוקף את דימה תוקף את צאבי אבל צאבי לא בפורום אז אני “מוציא עצבים” על דימה