ותראה מה המאמן של פורטו השיג עם פורטו עם סגל חלש הרבה יותר. מה הנקודה? טענתי שפירלו מאמן על?
זה ויכוח של השערות. אולי כן ואולי לא.
להזכירך ההישג המטורף שעשינו עם הפציעות היה לעבור את אטלאנטה ואת ליברפול הפצועה לא פחות (מקום 7 באנגליה?). כל הכבוד על כך כמובן, אבל בוא לא נהפוך את זה ליותר ממה שזה.
בליגה, ברסה הפצועה גם כן עם הגנת המסננת בדרך לדאבל. וזה בעונה עם בלאגנים בהנהלה ומאמן שהם לא מרוצים ממנו, רק אומר.
כתבת לסיים 6 בליגה. היום סוסיאדד מקום 5 (או לפחות היו מתי שההודעה נכתבה).
מסי וסלאח לא חלוצי 9.
אם היית בונה קבוצה היית מכניס את שניהם לצד בנזמה בהרכב כנראה ולא אחד במקום השני.
לגבי סוארז. כל הכבוד לו על העונה, אבל לא חושב שהוא טוב מבנזמה העונה.
נושא הפציעות הקצרות נכתב בגלל בעקבות כך שהרבה שחקנים אצלינו נפצעו לזמנים קצרים וזה נספר כפציעה.
אודריוסולה וקרבאחל שמרגיש שלא היו כשירים כלל כמעט לא נפצעו פעם אחת, אלא הרבה פציעות קטנות. קיבלנו עליהם הרבה פציעות לנתון הסטטיסטי ההוא אבל פציעה אחת כמו של ואן דייק בעייתית הרבה יותר ונספרת רק כ-1.
בכל אופן מה שאני כותב בנוגע לפתיעות הוא שלמזלינו הם קרו בעמדות שיחסית לא זבלנו מהן הרבה.
אם במקום פציעות של ראמוס וראן וקרבאחל אשר להם מחליפים סבירים היינו מקבלים פציעות בכל עמדה אחרת, מה היה קורה?
שים את ראמוס, וראן וקרבאחל ותוציא את בנזמה או כל קשר ונסבול הרבה יותר.
ליברפול נראים רע לא כי כזה נורא לאבד שחקן, אלא כי לא היה להם מחליף ראוי. אם בהתקפה שחקן יפצע אז יש את ז׳וטה שהוא מחליף נהדר וכנראה שאפילו אם סלאח (המצטיין שלהם העונה) היה נפצע במקום ואן דייק הם היו סובלים פחות.
ועדיין לא ענית לי.
מוזמן לבנות קבוצה מהסגלים הבאים:
ריאל, ברסה, אתלטי, ליברפול. (במצב של רבע הגמר נניח)
נשים שוער בצד כמו שטענת (מסכים שאין הבדל כמעט, לטעמי העונה זה קורטואה אבל גם שלושת האחרים נהדרים, למעט אליסון העונה).
מגן ימני: באמת שלפי יכולת העונה אני בוחר בואסקז, אבל נשים בהתלבטות מול ארנולד.
בלמים: התלבטות מול הבלמים של אתלטיקו. ברסה וליברפול אפילו לא ישלחו נציגים לקבוצת המילואים.
מגן שמאלי: רוברטסון.
קישור: קאסמירו, קרוס ומודריץ
התקפה: מסי, בנזמה, סלאח.
כלומר:
נציגויות:
ריאל 4-8
אתלטי 0-2
ליברפול 2-3
ברסה 1
אבל לריאל סגל נוראי
ביש מזל בהחלט. אבל אנחנו לא היחידים שזה קרה להם. היריבה המושבעת שלנו זרקה כמות כסף מרובעת לפח.
בדיוק הנקודה שלי.
כל הכבוד לזידאן. אבל די להגזים עם ההנחות כלפיו.