לא הספקנו לגרד את עצמינו מהרצפה והנה מגיעה אלינו עוד קבוצה שנאבקת על מקומה באירופה. מיורקה של חאגובה אראסטה הבאסקי המצויין שחתום על ההצלחה של אוססונה במסעה מעליה לליגה הראשונה ועד לקונפרנס פתח את העונה עם מיורקה בשאיפה לשנות את מעמדה בליגה ולדחוף אותה קדימה לחלק הגבוה של הטבלה ומשם לאירופה. למרות שיש לה קאדר התקפי לא רע עם דני רודריגז, מוריקי ודארדר (מיודעינו מאספניול) מיורקה היא קבוצה התקפית לא טובה בכלל. כמה לא טובה? היא עם 31 שערי זכות, שזה כמו חטאפה הצינית, והיחידות שמתחתיה הן שתי הקבוצות האחרונות בטבלה לגאנס ו-ויאדוליד. אז איך בכל זאת הן הצליחו להישאר רלוונטים באופן יחסי במאבק על אירופה? עם משחק הגנה סך הכל טוב עם 37 שערי חובה (עדיין שער למשחק). למרות המיקום הטוב שלה, וכמה תוצאות מפתיעות כמו הניצחון הכפול על סוסיאדד העונה, לא מדובר על קבוצה אימתנית כפי שהייתה בעבר למרות המעמד המכובד אליו הגיעה.
מה איתנו? המשחק הזה הוא האחרון לפני הפיק הצפוי לנו באינטרוואל הלא נגמר הזה של היישורת האחרונה רגע לפני גמר הגביע מול ריאל, הקרב הכפול מול אינטר באלופות, הקלאסיקו בליגה ומעל הכל משחק מרגש בו אולי נראה את פורט ופאטי פותחים מול היורדת הכמעט ודאית של הליגה- ויאדוליד.
איך נעלה? האם מרטין ימשיך להראות שהוא לא לגיטימי? קונדה יקבל מנוחה וישחה עד מיורקה וחזרה בשביל הקטע? פורט יעבור את גיל ההתבגרות בשקט? אולי אפילו נראה סימנים של חזרה למשחק האינטנסיבי שלנו? הפתרונות לפליקוש.
אהממ
מה קרה לאילוש?
זה מתואם בינכם הקטע הזה שאתה פותח ת׳רד במקומו? או שאני צריך לארגן שמירה למישהו שנדמה לי שהוא בכלל נתניתי (וכולנו זוכרים מה קרה לנסראללה אחרי הפעם האחת שהוא יצא דביל והחליט לירות על נתניה, אז אולי כדאי לאילוש להזהר).
שים אותם בחדר סגור עם כיסא כתר אחד נעל ת’דלת וזרוק את המפתח לים.
ובקשר למשחק עצמו, מקווה לראות משהו אחר בשמאל, אולי פורט אבל גם אני יודע שזה לא יקרה ובכלל שוב הייצי עובר לשלק 2-5-3 כבר עכשיו, בעיקר שאין לנו לבנדובסקי אבל שוב גם זה לא יקרה.
פליק רומז שאולי יהיו קצת רוטציות גם מול מיורקה.
We have to manage it. Against Mallorca, we have to have fresh legs. I have a lot going through my head. The players want to show they don’t need to rest, but we have to manage our efforts, and the players have to accept it.
הוא גם התיחס לעצבים שמראים חלק מהשחקנים שלא משחקים, וציין את פאו ויקטור, שלא מתלונן אלא מתאמן עוד יותר חזק.
אולי נראה דווקא אותו קצת יותר , עכשיו כשלבנדובסקי פצוע.
פאטי מוזמן לבעוט בעוד כיסאות ולהיפצע.