מאיפה מביאים לינק אגב?
אני אשלח כמה לקראת המשחק
אנדריק פותח במקום אמבפה, ויני נותן מעורבות או שתיים הערב. ומוטב שזה יקרה כי עם איך שההגנה שלנו נראית לאחרונה אנחנו נצטרך יותר מזה.
דימה, השידורים בסטרייקאאוט ברזולוציה מאוד נמוכה והאתר השני הפסיק לעבוד לפני כחצי שנה.
לינקים למשחק תוכלו למצוא כאן.
לעולם לא מאכזב, איכות מעולה, אפס תקיעות, עובד גם בחו״ל ובלי פרסומות.
אצלי שניהם עובדים ברזולוציה מספיק טובה למסך של לפטופ.
אבל זה נראה באיכות יותר טובה, אז תודה.
לא רואה פה לינק לריאל… רק לדברים אחרים
מוזר
דור: אחי שלחתי לך לינק בפרטי שעובד לי
אנדריק מעצבן אותי. עד שויניסיוס לא מוציא אותנו מהמשחק הילד המטומטם הזה עושה לנו את זה.
שער בדקה 20…אני חולם?
משחקים כדורגל, אומנם לא משובח אבל נראה כדורגל וזה כבר התקדמות.
גולר טוב מאוד בתפקיד המקורי שלו כקשר באמצע ולא קיצוני ימני ששם ממש לא בא לידי ביטוי.
גם ויני נראה טוב.
מרענן לראות שלשייה טכנית של ואסקז גולר וברהים מימין.
לא ברור למה זה לא קרה יותר מול קבוצות מתבנקרות בליגה…
הדבר היחיד שמעניין אותי אחרי המחצית הזאת כמה כסף הוסיפו לויניסיוס בחוזה כדי שהוא אשכרה ישחק כדורגל בכזאת השקעה?
גולר מתברר כאחלה קונטרולר.
אני לא מבין למה השופטים בליגה העלובה הזאת נותנים יד לקבוצה כזאת.
אני יכול להבין ולקבל כדורגל אגרסיבי, אבל סתם מכות בלי כדורגל מצד אחד ומצד שני הצגות ונפילות בלי קשר למציאות, זה סתם להיות ציני וזה לא אמור להיות מקובל. לא כשהכל מצולם!!
בצורה מפתיעה, אנחנו משחקים כדורגל מאוד אינטנסיבי, בעיקר כי חוטפים מלא מכות ועדיין מצליחים להניע כדור איכשהו, איפה זה היה כל העונה?
מחצית מפתיעה.
תחושת מחצית - לא רע. ברוכים הבאים לליגה הספרדית של העידן המודרני ילדודס. אנדריק הגיע לאחד על אחד במהלך נהדר שהיה יכול לעשות 0:2 ולגמור את המשחק, אנחנו עדיין גם במוד ‘מחויב’ עלולים לעשות טעות בהגנה ושווים ספיגה בכל משחק - להיזהר מבורחה מאיורל.
אהבתי את הנגיעות הקטנות של ברהים דיאס ולוקאס ואסקס (MVP) על הקו, הקצב שלנו יותר גבוה מבדרך כלל וזה היה אחד מהמשחקים היותר טובים שלנו (ביחס למשחק שיש בו קושי מסוים ולא לאס פלמאס בבית בדצמבר או סביליה שהייתה באשפתות) זה אומר הכל. סוף-סוף ניצני כדורגל. גם לא היינו עצבניים מדי למרות האלימות מצדם. ויניסיוס מריח שדרוג בשכר אז הוא רץ, שיהיה בריא, העונה תיכף נגמרת. לשמור על זה - חשוב מאוד. בינתיים הקבוצה “מתחרה”. מה שלא היה כל העונה.
ארדה גולר עם גול גדול, לגבי ניהול המשחק שלו אני חושב שהוא עדיין מעט איטי מדי וזה מרגיש לי שהוא כל הזמן הולך לאבד את הכדור. בעיטות מרחוק - היו חייבים לעשות את זה יותר השנה. לא רק פדה ואלוורדה שהבומבה שלו נגד אתלטיק בילבאו הייתה מתוך הרחבה אבל זה משחק קשה. משחק שלישי ברצף שאנחנו כובשים שער של…מאמץ נקרא לזה ככה, של ציפורניים
קרלו אנצ’לוטי כבר מחזור שני מחבק שחקן ומתלהב מגול בליגה יותר מהצמד של חוסלו נגד באיירן מינכן וכדומה. זה אומר הרבה. מריחים את הסוף.
*אדוארדו קמאבינגה עלה במקום דויד אלאבה. הוא לא מצליח לשרוד משחק שלם…דווקא נגד ארסנל בלונדון כן. כמובן שהיינו עפים בכל מקרה אבל סתם…
חצי שני קצת חזרנו להיות הקבוצה של השנה עם העקבים המיותרים ואיבודי כדור וחוסר מחויבות והשיא היה ההצלה הנהדרת של טיבו קורטואה שכל המשחק כמעט נרדם - אשכרה כמעט ספגנו גול מחטאפה הזו. אלבארו רודריגס על המגרש ואתם מכירים את חוק האקסים… ויניסיוס נשאר ויניסיוס והוא לא של העונה שעברה. היה צריך לבעוט מאתיים שנה לפניכן ולא לנסות לעבור עוד ועוד ולבסוף לתת בעיטה חזקה על השוער למעלה אלא פס לפינה. חבל
זה הסיפור של קמא. נותן שני משחקים טובים ואז נפצע לתקופה. עד שהוא חוזר לכושר הוא נפצע שוב. מתסכל השחקן הזה.
טשואמני היה חסר לי מאוד במרכז המגרש בחצי השני. ארדה גולר נחלש מאוד גם הוא. מקווה שהפציעה של קמא פשוטה, זה היה כל כך מיותר הספרינט הזה.
משחק אחד פחות לעונה הארורה הזאת.
היו קצת ניצוצות של כדורגל במחצית הראשונה. המחצית השניה הייתה עוד מאותו השילשול שהוא העונה הזאת, ועוד מול חטאפה רכה יחסית. שמיים וארץ לעומת הרעב והאנרגיות של בארסה אתמול, לפני רצף משחקים עמוס מאוד.
מה אגיד. מקווה שכל הקילומטראג’ שהבטטות האלו חסכו העונה יושקעו בלהתאבד על הקלאסיקוס.
הייתי שמח לכזה שיפוט משחרר מול כל קבוצה שהיא לא חטאפה… מגעיל