מחזור 34: עושים את העבודה עם 2:1 על אוסאסונה באל-סדאר (כבשו: לבנדובסקי, פראן. בישלו: ראשפורד, פרמין)

אני גם לא רוצה לראות את גאבי בתור קשר אחורי, אבל אני לא מסכים עם הטענה שהוא לא עשה כלום וגם לא עם האמירות שלך לגבי איכויות המשחק שלו.
לא נורא, אנחנו רואים כדורגל אחרת.

לא אמרתי שהוא “לא עשה כלום”.

כתבתי שהוא לא שחקן מספיק טוב לטעמי כדי לפתוח בקישור של ברצלונה באופן קבוע- לא כקשר 50-50 ולא כקשר אחורי באופן כללי, ובהינתן האלטרנטיבות הזמינות בפרט.

אני חושב שקודם כל צריך להסתכל על דברים בצורה ״הוגנת״-גאבי חווה שנתיים נוראיות מבחינת פציעות. הוא קרע רצועה ואז שוב מיניסקוס. אלה פציעות שלשחקנים לוקח זמן לחזור מהם, ולא רק מבחינה מנטאלית-בעיקר מבחינת חדות של המשחק והחזרת היכולות הטכניות. לצ׳אבי לקח שנתיים לחזור במלוא גדולתו.

אני חושב שגאבי שחקן שאוהדי בארסה לפחות פה קצת שכחו איזה יהלום הוא היה כשעלה מהבוגרים, גם בפן ההתקפי, ושאהבנו מאוד שהוא אחראי ולוחם. אני חושב שהיתרון הגדול שלו זה שהוא יכול לשחק גם כקשר אחורי וגם כקשר 50/50. הוא נכס למועדון הזה גם בגלל היכולות האלה ועוד יותר בגלל המנטאליות שלו.

לדעתי, הוא בלתי ניתן לנגיעה. הוא פריסלס ולא הייתי משחרר אותו והוא שחקן שתמיד הייתי מביא לו לשחק.

איל כתב שהוא לא הבין מה גאבי עשה על המגרש.
אתה הוספת שאתה לא מבין מה מוצאים בו.
על זה הייתה התגובה שלי, ניסיתי להסביר מה לדעתי הוא כן עשה. זה הכל.

אני מסכים עם @Mendieta, וכבר כתבתי בעבר איך בעיני גאבי הולך להיות שחקן מפתח בברצלונה.

ברמה ה’אובייקטיבית’, כמעט כל מאמן שם אותו באנקר בהרכב מגיל 16. קומאן, צ’אבי, אנריקה, דה לה פואנטה ופליק. אני מניח שלא סתם.

זה מה שכתבתי -

איפה הטענה שלי שהוא לא עושה כלום?

זה פראפרזה לזה. אולי הבנתי לא נכון.

:speaking_head: אלפרדו מרטינז: “בסגל של ברצלונה ישנם 6 שחקנים, שלא ניתן לגעת בהם מבחינת פליק.”

ז׳ואן גארסיה.
פאו קובארסי.
גאבי.
פדרי.
פרמין לופז.
לאמין ימאל.

זה תרגום שגוי של בארסה מאניה.

מדובר בטור דעה, עם כותרת סינמטית.
הוא מציין את דעתו על 6 שחקנים שהמועדון בונה עליהם את הקבוצה.

כתבתי בפירוש שאני לא מדבר על היכולת שלו אתמול, אלא על המטרה בהצבה/הרכבה שלו (במקום פרנקי, למשל).

לא מבין איך אפשר להבין אחרת.

כתבת שלא הבנת מה המטרה של גאבי על המגרש.
ז’'א הוא לא עשה משהו שגרם לך לחשוב שהוא ביצע תפקיד מסוים על המגרש.
נשמע לי כמו שחקן שלא עשה כלום.

לא הסבר בלתי סביר לדעתי, אבל שוב, פשוט לא הבנתי אותך.
מתנצל.