מחזור 35: מניפים את גביע האליפות לאחר הפסד ביתי 2:1 לריאל סוסיאדד (לבנדובסקי)

כמובן שראפינייה ייצא ודמבלה פח הזבל יישאר… אין יותר צפוי ומאכזב מצ’אבי. מצפה לנו קיץ סופר מתסכל ואיזה כיף שאנחנו הולכים להישאר עם דמבלה עוד עונה.

מה עם בוסקטס? :rofl:

העיקר שצ’אבי מטיל וטו על העברה אפשרית של ראפיניה.

נו…זה ברור. הוא חייב להשאיר את ראפיניה. אחרת את מי הוא יחליף אוטומטית מבין שחקני ההתקפה?

אני באמת לא אתפלא אם יתברר שצ’אבי התערב עם חברים לפני פתיחת העונה עד כמה הוא יוכל לתסכל שחקן עד שתצא לו הנשמה, ויצא לו בהגרלה שזה יהיה ראפינייה.

רשמית לא נשבור את שיא הספיגות של צ’לסי אם עוד מישהו התעניין בהישג מהסוג הזה.

איזו זריקה של הקבוצה מול כל כך הרבה אוהדים שהגיעו לחגוג אליפות… במיוחד שזה משחק לפני אחרון בקאמפ נואו לשנה וחצי הקרובות. עונה מתסכלת.

נכון לעכשיו אנחנו עדיין יכולים להשוות אותו, אבל אני בספק. גם שיא הרשתות הנקיות של דפור מתרחק.

במיוחד בהגנה. אתה יודע מי לא בהגנה היום?

חייב להגיד שמעבר לטמטום הרגיל-אבל-הממש-לא-פחות-מעצבן-בגלל-זה של דמבלה, לבנדובסקי מעצבן אותי גם הוא, בגלל שהוא מתעקש לעשות דברים לא קשורים או מועילים בעליל לפעמים, כאילו עוסמאן השפיע עליו בגישה שלו למשחק. רק שדמבלה לפחות לא ממש מחפש לכפכף שחקני יריב ולקבל אדום, 3-4 פעמים במשחק.

חבל לי על מאטס ופרנקי, וקצת קצת באלדה, שלא באו לזרוק כמו האחרים היום, אבל אכלו את החרא שלהם כי כולם התייחסו למשחק הזה כמו אוהדים ולא כמו שחקנים שמקבלים כסף כדי להתאמץ, מול עשרות אלפי האנשים שאשכרה שילמו כסף כדי לראות אותם משחקים.

3 המשחקים שנשארו ייראו אותו הדבר - תחרות זריקת זין, פבלו “תזכיר לי מי אתה?” טורה ייכנס ל-5 דקות, דמבלה ידמבל את עצמו לדעת, ראפיניה ייצא בדקה 70-75, פאטי ישלים את משחקיו בברצלונה ויוכרז רשמית שחקן עבר של המועדון, וסטטיסטיקת הספיגות תתיישר לכמות סבירה.

אם כבר להפסיד, אז לסוסיאדד של השנה. אם זה יעזור להם לנעול את ההעפלה לאלופות בעונה הבאה - אז יאללה. מוותר להם. עליי.

פועל גאוני ברמת הלהכניס את זה רשמית למילון הקהילה שלנו.

אפשר להגיד שהאליפות כבר הובטחה ולמשחק הזה אין משמעות גדולה, אפשר גם לפרגן לסוסיאדד שפשוט רצתה לנצח ואפשר ואף רצוי לתת כאפה מצלצלת של השכמה לכל השחקנים שמקבלים מיליוני דולרים בשנה כדי לשחק ונראו כאילו הם עושים טובה הערב, מול 88 אלף איש שאשכרה שילמו כדי לראות את זה.

בשונה מ-2019 ששיא ״ליגה ללא הפסדים״ של וואלורדה הרגיש לא משקף את העונה ודי שולי, שיא הרשתות הנקיות והספיגות מגיע גם מגיע (בליגה!!!) להגנה של בארסה ובעיקר לאחד- מאטס. שהרבה הספידו אותו (ואני ביניהם) והוא הוכיח השנה יכולת פנטסטית וכשיש שחקני הגנה לסמוך עליהם הוא בשיאו.
ואז מגיע המשחק הזה, בהמשך ישיר לגול השני המרתיח של הפריקוס בדקה ה-90 ופשוט גורם לך לרצות לשבור את המסך מעצבים על הריפיון והזריקה שהייתה.

על המשחק אין באמת הרבה להגיד. אני רק מקווה שבראש ובראשונה הקבוצה תשכיל לסיים את המשחקים הבאים בצורה מכובדת וגם אם היא תספוג שערים, שזה לא יראה כאילו מחזירים על הפסאו לפני המשחק עם פסאו משלנו עד לשער ויותר חשוב מזה-
שהקיץ הקרוב יהיה חיובי כי כרגע אני די פסימי, שיהיה לנו בהצלחה

המשוואה פשוטה. אם אראוחו מקבל מנוחה, לפחות תחסוך מטר שטגן את שתי הספיגות האלה. צ’אבי הפקיר את MATS עם קונדה שכל פעם שמשחק בלם מאבד כדור לחצי גול לפחות במשחק.

עם כל הצער שבדבר, אני ממשיך על עיוור עם אראוחו-כריסטנסן במרכז ההגנה בעונה הבאה. זה אומר מה שזה אומר על קונדה.

אני בהלם שמצאתם כל כך הרבה מה להגיד על המשחק הזה. הוא היה לחלוטין מזעזע וחבל לי על מי שהגיע לראות את המשחק הזה.

אומנם אני מבין שאין להם כבר כוח, ועל כן ירידת המתח, אבל בחיי זה נראה שתוך כדי שהם זוכים בתואר הם כבר מספיקים לקחת את זה כמובן מאליו.

הלוואי ונראה צעירים משחקים מעכשיו. מישהו יודע מה המצב עם בארסה ב’?

בארסה ב’ בסכנה שלא לעלות לפלייאוף.
הם במקום 5 האחרון שמוביל לפלייאוף, ומקדימים ב 2 נקודות את הקבוצה שאחריהם . נשאר מחזור אחד .
מארקז צריך את הצעירים יותר מצ’אבי.

הגענו למצב שאתלטי משחקים כדורגל יותר יפה מאיתנו…

@xavierbosch

: “Martin Zubimendi had an exam at the Camp Nou, and he passed with flying colors. He offered himself in midfield, played quickly evading press, with one touch football, and he impressed everyone at the stadium.”

עוד מישהו שם לב לזה?
אני ניסיתי לעקוב אחרי זובימנדי, וכל מה שראיתי זה בלם נוסף ששומר לרוב על קסיה. לא ראיתי אותו מצטרף להתקפה , שולט בקצב המשחק כמו בוסקטס, או משחק מהר.
אני מדבר באופן כללי, לא ספציפית על המקרה שהוא גנב כדור לפרנקי (אחרי עבירה עליו שהוציאה אותו משיווי משקל) .