מחזור 36: יש אליפות!!! מבטיחים זכייה על הראש של אספניול אחרי 2:0 בחוץ (כבשו: לאמין, אני אוהב אותך פרמין. בישל: לאמין)

בקיץ לא האמנתי שנהיה רלוונטיים למשהו. היו לי ספקות לגבי פליק, סגל לא התחזק כמעט, הדור הצעיר צעיר מדי. חשבתי עונת מעבר ובניית סגל.

וואו, איזו קבוצה. לא רק אליפות מוצדקת, פשוט עליונות מוחלטת, וגם סגנון משחק מלהיב.
איזה מהפך עשה פה פליק והצוות שלו.
העתיד שלנו נראה ורוד.

טוב לקחנו אליפות ואי אפשר יהיה להאשים אותי בנאחס למשחק הבא

אבל פאקינג פדרי הצליח להחזיק מעמד שנה שלמה בלי פציעה

כן אני יודע שיש עוד שתי משחקים.

פליק הזה קוסם

יהיה סיכום מחר, אל דאגה, אבל בינתיים -

מבחינתי חוץ משחקן אחד, שכולם יודעים מיהו, רק מישהו אחד היה ראוי לכבוש את השער שנעל, חתם, נעץ, שיריין והבטיח אליפות. אחד שכבש שער בקלאסיקו, אחד שלקחו לו את השער שכבש בקלאסיקו -

בפעם המי יודע כמה - אני אוהב אותך פרמין.

Oh, le, le!
Oh, la, la!
Ser del Barça es,
El millor que hi ha

Madrid, cabron, saluda el campeon!

כוס אימא של מאיורקה חצי דקה להחזיק מעמד והנבלות היו צריכים לתת לנו פאסיו ואם הם בכל זאת ירדו ליגה זה הכי מתוק שיש!

‏האמת, היה שלב שהייתי מודאג…
לא הבנתי איך אספניול יצליחו לכבוש שני שערים בשביל לגרום לנו להתניע.
כבר חששתי שיסתיים 0:0 :joy:

זה כישלון ברור של תוכנית המשחק של פליק לתת להם פור של 2, תכלס לאספניול היו שתי הזדמנויות לעשות 2-0 אבל הפולני לא הקשיב להוראות המשחק של פליק …

גם אני חששתי שיסתיים 0-0. נראה היה שהשחקנים כבר חושבים על הים.
כבר הכנתי את עצמי להוכיח מתמטית כאן בפורום שנקודה מקרבת אותנו לאליפות ולא מרחיקה.
אבל אספניול היו חייבים לעבור מכדורגל לבושידו ועיצבנו את בארסה.

דרך אגב אפשר לא לחבב את הקהל בברנבאו אבל הם לפחות בני אדם. האוהדים של אספניול הם חבורה של חיות אדם.

פשוט מנרמלים את האלימות שלהם אם זה שהיה אפשר רק לחגוג בחדר הלבשה כי מפחדים שהם יפלשו לדשא ויבצעו לינץ בשחקנים של ברצלונה…