מחזורים 36-38: דיון משחקי סוף העונה - מסיימים את העונה עם הפסד 1:3 במסטאייה (כבש: לבנדובסקי. בישל: פראן)

אין סיקור, תרקדו.

מועד המשחק: רביעי, 22:30
אצטדיון: המנדיסורוצה
שופט: סאנצ’ס מרטינס
שידור: One

יש מצב שפליק ירגיש פרוע ויתן לפדרי לנוח

דקה 87 בחוץ

הסגל למשחק -

ראפיניה בחוץ בגלל צהובים, פרמין ופרנקי בחוץ כי סיבות אחרות.

כריסטנסן בפנים.

“בפנים” בסגל, לא “בפנים” בתא השירותים. אם כי התמונה נראית כאילו הוא בדיוק יצא מהאפשרות השנייה.

ההרכב של ברצלונה -

100 נקודות? מעניין לפליק את ההינטרן.

שצ’זני והעננה בשער.
קובארסי, קונדה ובאלדה בהגנה, כשאליהם יצטרף קורטס הצעיר כבלם.
אולמו, ברנאל וקסאדו בקישור.
לבנדובסקי, ראשפורד וברדג’י בהתקפה.

מישהו פה העלה טענה שהמנוחה מסכנת אותו יותר בפציעה, לא יודע אם יש לזה אחיזה במציאות.

למה אאאפ לא בסגל?

פרנקי נשאר לשמור על הקאמפ נואו. פרמין נשאר לשמור על פרנקי.

אם הוא נותן דקות לקסאדו, באמת לאמאכפת לו לפליק.

מה עם טומי מארקס? כל העונה היה בסגל, ולא ראינו ממנו כלום.

לא ברור לי למה קוברסי וקונדה. לא שיחקו מספיק? אם כבר צחוקים, אז עד הסוף. אספארט ואראוחו.

האם שברנו שיא של כמות התגובות למשחק?

לא מפתיע.

אני נרדמתי במחצית. כשהתעוררתי בבוקר, ראיתי תקציר של המחצית השניה, וראיתי בעיטה אחת של ברנאל, הצלה אחת קלה של שסני וזהו. מניח שהמחצית השניה הייתה בדיוק כמו הראשונה.

זה היה אמור להיות משחק שהמחליפים מוכיחים את עצמם. במיוחד שחקני ההתקפה. הם איכזבו מאוד, כולם.

לבה לא זז ולא מקבל כדורים. שום דבר, סתם עציץ.

ברדג’י פעלתן, אבל חסר תועלת. מנסה לעבור את המגן, לפעמים מצליח, לפעמים לא, אבל זה תמיד נגמר במסירה בטוחה שלא מייצרת סכנה.

ראשפורד מנסה יותר, עושה ספרינטים, מנסה תנועה בלי כדור, אבל איכשהו מצליח לחרבן כל חצי מצב. אכזבה גם הוא.

לשחקני הגנה לא הייתה עבודה, אז קשה למדוד את באלדה, קסאדו ואת הבלם מהנוער.

לא יודע אם יש לי חשק לראות ש.ח. של המשחק, אבל אני מבין מהדעה הכללית שקורטס נתן משחק טוב ומצד שני בארדג’י שוב נתן משחק נפל.

מאוד מדאיג הדקות שהוא מציג מאז שימאל נפצע.

בגלל שהוא הרשים אותי בתחילת העונה, אני עוד סבלני. קשה לצאת מהפריזר מיד להרכב ולתפקד.

להגיע למאה נקודות זה באמת יפה, כבר עשיתם את זה כמובן ב-2012-13. מה ש"נהרס" כביכול אתמול - פעם ראשונה שברצלונה לא הבקיעה העונה בליגה - רצף של 55 משחקים נעצר והשיא של ברצלונה יישאר על 64. זה לא קרה מאז המחזור ה-17 בעונה שעברה נגד לגאנס בהפסד הביתי המפתיע בדצמבר באותו רצף הזוי. האנסי פליק יסיים שנתיים בהם פעמיים בלבד ברצלונה לא כובשת בליגה. זה כלום. גם רצף של 11 ניצחונות ליגה רצופים שזה השיא של פליק נעצר, השיא של ברצלונה ובעצם של הליגה כולה - 16 [יחד עם ריאל מדריד של סוף 2015/16 ותחילת 2016/17] לא נשבר.

היו כלים על המגרש כדי להבקיע - ראשפורד ולבנדובסקי ואחר-כך פדרי לאיזה 20 ומשהו דקות - אבל לא מספיק ואי אפשר לצפות שלא תהיה ירידת מתח אחרי אליפות בקלאסיקו.

גאבי, ברנאל ופדרי בקישור?

ראפיניה חוזר להרכב מאז לפני הפציעה. בארדג’י חוזר למקפיא.

נכון שהעונה נגמרה בגדול אבל זה לא מנע משתי הקבוצות לבוא במוד רציני ולתת אחלה משחק.
עבור בארסה זו גם הייתה הזדמנות לעשות היסטוריה(?) עם עונה ביתית מושלמת(במובן הקלאסי של המילה). 19 ניצחונות ביתיים(בעונת קמאפ נואו מלאה).

רוב המשחק התנהל כמצופה בשליטה של בארסה. כשראפיניה וקאנסלו לוקחים על עצמם את רוב היוזמה ההתקפית. ולכן לא פלא שהם אלו שגם כבשו את שלושת השערים. שני השחקנים הזכירו לנו שוב את האיכות והחשיבות העצומה שלהם ליכולת של הקבוצה.

בקישור גאבי, ברנאל ופדרי נתנו לנו חלון קטן לעתיד אפשרי של הקבוצה. שלושתם שיתפו פעולה יחד בקישור, בהנעת הכדור וגם במשחק ההגנה.
כשברנאל(לפרקים בעמדת הפיבוט) שוב מרשים מאוד והפעם בצד ההגנתי בזכות ערנות גבוהה, קריאת משחק וחילוצי כדור.

ובסוף, גם היה את זה:

אחרי 4 עונות, 3 אליפויות, 7 תארים ו-119 שערים.
רוברט לבנדובסקי אומר שלום.

גם אני התרגשתי קצת מלבנדובסקי, למרות שאני לא אוהב את התרומה שלו, לא במשחק הזה ולא בשנתיים האחרונות. שחקן אדיר אין ספק, ובהצלחה בשוד הבנק בסעודיה.

ברדג’י שוב אכזב. פריזר או לא פריזר, אני רוצה יותר מזה. הוא חייב לצאת להשאלה.

קאנסלו מראה שוב ושוב איזה שחקן מצוין וורסטילי הוא. הפעם בעמדת קשר התקפי בצד שמאל, כשבאלדה מאחוריו. נכס גדול, אוי ואבוי אם הרכישה שלו תיפול בגלל כמה מיליונים בודדים.

מרטין במשחק מושלם. לפני שנתיים התחיל בתור בדיחה, אולגר המודרני, אבל הוא ממצא 120% מהיכולת שלו ולא עושה טעויות. אני יותר ויותר חושב שאנחנו לא צריכים בלם רכש שיפתח על חשבונו. יש עמדות דחופות יותר.

בשנה הבאה ברנאל צריך להעיף את פרנקי מההרכב. יש לו הכל כדי לעשות את זה.

אבל אם בארדג’י יוצא להשאלה אנחנו נשארים בלי שום אלטרנטיבה בימין, שזה רע.

קאנסלו שווה את ה-15 שהם מבקשים.

אני עדיין לא מרגיש ביטחון עם מרטין. בהרבה משחקים הוא נראה רע מאוד לטעמי, בפרט מול קבוצות חזקות.

כמגן מספר אחת של פרנקי בפורום- אני מסכים. לדעתי אבל פרנקי צריך להיות המחליף הראשון של כל אחד מהם, במיוחד של פדרי שחייב לקבל יותר מנוחה. ממש מקווה שגאבי יפסיק לקבל קרדיט.

ראית את ראשפורד בימין במשחקים האחרונים, ואתמול את ראפיניה. יש גם את פראן
די ברור שפליק לא מרוצה מברדג’י ומחפש אלטרנטיבות. הוא חייב לקבל דקות במקום אחר אחרת יהיה בפריזר שוב לעוד שנה.

אם ראשפורד יישאר- זה יכול להיות סבבה.

פראן מחריד בימין. ראפיניה רע שם.

לטובת ברדג’י, אני חושב שהוא צריך לעזוב.

לטובתנו, הייתי מעדיף שהוא יישאר. אידיאלית, בסנאריו בו זה לא 0 או 100, אלא נותנים לו דקות במשורה.

ה CTA החליטו שהפנדל של בטיס לא היה חוקי.
במשחק היה נדמה לי שהשופט החליט שזה לא פנדל, הואר קרא לו, והוא החליט שזה פנדל אחרי ההילוכים החוזרים.
עכשיו מסתבר שהוא החליט במגרש שזה פנדל, הואר קרא לו להחליט אחרת, והוא לא השתכנע ונשאר עם הפנדל.
אם זה לא היה גארבג’ טיים, הייתי רותח עליו. ביזיון של שופט.
ה CTA קבעו שגאבי לא נגע באיסקו, איסקו פגע בקרקע ונפל.

הציון שלי ללבנדובסקי בברצלונה הוא 7. היה אדיר עד המונדיאל ומאז נע בין בינוני לזוועה עם כמה הבלחות של חודש פה חודש שם שהוא פתאום חזר להיות מצוין ולכן גם הציון לא יותר נמוך. אבל כבר הרבה מאוד זמן שהוא לא מצליח לחבר תקופה שבה הוא משחק באמת טוב ומנגד בהחלט חיבר תקופות שהוא היה זוועה. במשך שנתיים מרחף הדיון מי עדיף הוא או פראן וזה כבר אומר הרבה. לדעתי פראן עדיף ולא כי הוא איזה מאסטר קלאס (גם בעונה שעברה).

אני חלילה לא בא להוריד מהקריירה המפלצתית שלו וברור שהגיל משחק תפקיד, אבל בכל זאת אני רואה דיונים באינטרנט שהוא נכנס לדיון של החלוצים הכי טובים שהיו לבארסה אבל זה כל כך חוטה למציאות, הוא לא שם. לפחות לא מאז המונדיאל.