חייב להגיד לך תודה על זה, עד כדי כך שהחזרת אותי זמנית, מהפרישה שלי, אבל סוף סוף אני שומע את זה ממישהו שהוא לא אוהד ברצלונה . תודה לך, בלי ציניות. עכשיו אתה מבין אותי יותר טוב, אני היתי צריך לסבול אותו בארגנטינה שנים.
בקשר לכל הדיון של הגלאקטיקוס, כל עוד לא יהיה מנהל מקצועי ביוניטד שיודע לעשות את העבודה , התוצאה תהיה זהה. אי אפשר לנהל רכש של גלאקטיקוס. שביוניטד אין אחד כזה, שבאמת יודע לעשות העבודה.
שלא תבינו אותי לא נכון, מבחינה כלכלית וניהולית וודרוד עושה עבודה נהדרת. אתם עדיין אחד המועדונים המצליחים והנערצים בעולם. אי אפשר לקחת את זה ממנו, אבל הוא צריך להבין, זה בסדר להיות חסר מושג בתחום המקצועי אבל עדיין לנהל מועדון. בתנאי שהוא מצליח להפריד בינו לבין התחום המקצועי.
לפני שאתם מביאים כוכבים, אתם חיבים לרכוש את הרגש הכי חשוב, וזה מנהל מקצועי, ואחד שמבין מה המועדון הזה מסמל. למען השם, וודרוד והבעלים היאנקיז חושבים שאתם ארסנל 2. וזה מה שצריך להפחיד אותכם.
דרך אגב, סביליה החתימה את מונצי מרומא בחזרה. אומנם היתה לו עונה שניה חלשה, אבל הוא עדיין לדעתי , מנהל רכש מצוין.
סתם שם שרץ לי בראש, אתם מכירים את הכדורגל האגלי הרבה יותר טוב ממני.
מוזר שזה בא ממני, אבל גם לפני שפיטרו את מוריניו חשבתי שהוא שעיר לעזאזל. לא חושב שיש מאמן אחר שמסוגל בהרכב כזה לספק תוצאות יותר טובות …
דרך אגב, לא צריך להכין לסולישאר חבל תלייה, כמו שהתשבוחות המופרזות בתחילת הדרך היו מוגזמות. אני גם חושב שחבלי התלייה שהוא מקבל עכשיו זה הגזמה פרועה. לטעמי, שנה הבאה הוא צריך ללמוד. עוזר מאמן או לאמן בילדים של יוניטד ולצבור ניסיון, זה משהו מבורך ולא ירידה בדרגה בשבילו. האישיות שלו מקסימה והוא איש נהדר. אני ממש אוהב אותו. מאחל לו כל הטוב שבעולם.