אתם מזהים מה צועקים עכשיו?
מוקדש לאספניול
אתם מזהים מה צועקים עכשיו?
מוקדש לאספניול
מי שימכור את פאטי אידיוט
מה יש לפאטי לעשות בברצלונה? צאבי מחק אותו.
אז שיעיפו את צ’אבי… כמה אידיוט אפשר להיות? התנועה שלו, המיקום, חכמת המשחק, הסבלנות.
באלדה חודשיים-חודשיים וחצי בחוץ. הלכה כל ההכנה לעונה.
תודה ל- @Oleguer23 על העדכון.
עריכה: ברצלונה הודיעה - 6-7 שבועות היעדרות.
אתם מבינים האפס שגמר לו את הרגל יקבל 2 3 משחקים הרחקה ויחזור בריא לשנה הבאה בנתיים באלדה בפציעה שכנראה תמנע ממנו לשחק בהתחלת העונה הבאה וזה אני אופטימי…
כמה מקרים כאלו צריכים לקרות כדי שסוף סוף יענישו אותם כמו שצריך? העונש לא יכול להסתיים רק בהרחקה צריך גם קנס כספי כבד על השחקן.
אם העזיבה של באלדה הגבירה את הסיכויים לנסיונות ההבאה של קאנסלו, לדעתי, אז הפציעה של באלדה אולי אפילו הכפילה אותם.
שטויות גם ככה לא צריך מגינים… הסתדרנו בלי מגן ימין נסתדר גם בלי שמאל. מגינים זה לחלשים
רעיון לענישה על עבירה חמורה שגררה פציעה - כל עוד השחקן שפצעת לא חזר לשחק, גם אתה לא חוזר לשחק. זאת בנוסף להרחקה המקורית של ה-2-3 משחקים.
אני משוכנע שדמבלה לא מסתכל על משחקים של עצמו
אני משוכנע שגם צ’אבי לא.
בינתיים זה עובד לצרפתי.
או שיבטלו לו את האדום בגלל שהוא שחור
וואלה…אני אתגעגע לאלבה. אני בטוח שגם ברצלונה תתגעגע.
וגם - לא מבין למה אלונסו ואריק מתחממים. צ’אבי בכוח רוצה שמאטס יספוג?
אומרים שגם שעון מקולקל מדייק פעמיים ביום
בבארסה מניה כותבים שדמבלה רשם אתמול 10 דריבלים מוצלחים (91% הצלחה) ואני תוהה מהי ההגדרה להצלחה…
צ’אבי (לפי בארסה מניה) אומר “אנסו שיחק משחק מצוין, שום דבר לא השתנה”… מסכן אנסו
לפי גוגל בלבד (לא יודע מאיפה הנתון של הדריבלים שהביאו במאניה, אז לא יכלתי לבדוק שם) -
כלומר - לא רלוונטי אם יצא משהו מזה שהוא עבר שחקן בכדרור, מספיק שהוא עבר אותו.
שונא סטטיסטיקה בכדורגל. היא פשוט חסרת ערך.
כאחד הצופה בספורט אמריקאי המקדש את הסטטיסטיקות והמספרים כדי להסביר לאמריקאים מי שחקן טוב ומי לא, הרבה מהסטטיסטיקות הם נתון שלא אומר כלום ובעיקר מאוד אינדיבידואלי. בפוטבול לדוגמה יש אתר (PFF) המדרג איכות שחקן ויעילותו על פי מראה עיניים + סטטיסטיקה. זה מורכב בטח לכדורגל שהוא המוני ועצום בכל קנה מידה ביחס ל32 קבוצות פוטבול.