מחזור 4 :: שוברים את הנאחס על בטיס עם 1:2 במשחק הבכורה בברנבאו| ויניסיוס ורודריגו

סיום מהפנט למחצית, לחץ נהדר. רק סיום נורמלי היה חסר

אצל קאמבינדה נראה שאין באמצע, משחק מאוד מרושל שלו. מקווה שקרלו לא יחליף אותו במחצית, כרגיל, ואולי זה ייתן לו קצת ביטחון.

משחק מאוד מהנה, אנחנו עדיפים בכל פרמטר.

לא להכניס עכשיו את קרוס ! להמשיך עם ההרכב הזה, השער יבוא, משחקים טוב מאוד ומגיעים למצבים טובים.

כניסה של קרוס יגרום לבטיס להחזיק עוד יותר בכדור ולהרוג את המשחק, קמא וצ’ומה עד הסוף.

בנזמה חלש. קרבחאל גמור.

ניסיתי להיגמל כמה שאפשר מתגובות המחצית האלה אבל אני עצבני. לא מנחם אותי שאנחנו טובים ומייצרים מצבים. צריכים להבקיע. בכל משחק נספוג את הגול המטומטם הזה, אוף. הקבוצה צריכה ללחוץ כמו בסוף המחצית הראשונה - בהרבה יותר דקות, בטח עם ההרכב הזה ובטח שלשחק בקצב גבוה במשחק בית. 468 דקות ארורות בלי שער נגד בטיס הגיעו לסיומן אבל זה לא מספיק. ולבטיס יש את איגלסיאס המקרר מקדימה, חואנמי מהר וקנאלס יודע מה לעשות עם הכדור, אי אפשר להיות רגועים שלא נשלם על ההחמצות האלה ונחטוף במתפרצת. בטיס ממש מנחוסית.

אני עדיין חושב שלא תוקפים עם מספיק שחקנים בחלק מהזמן, החולשה של בנזמה פוגעת בנו מאוד וגם השחקנים לא מספיק יודעים מה לעשות עם הכדור. כשצריך למסור לרודריגו לשטח בימין זה לא קורה, הכל דרך צד שמאל. הבעיטה תמיד נבלמת, ההתקפה לא מלוטשת וכל שער אם מגיע זה כמו לידה.

אגב, שריקות בוז של הקהל שלנו בשלב די מוקדם לדעתי. לא חושב שזה לשופט וגם לא לפקיר, זה היה לקבוצה? אני בעד :slight_smile: אבל קצת מוזר.

-בנזמה הורס הרבה מאוד התקפות, הוא המוביל הראשי של אינסוף העקבים המיותרים האלה, לא אותו שחקן של העונה שעברה עד עכשיו וזה מאכזב מאוד.
-קמאבינגה קיבל את האשראי בהרכב ומשחק לא טוב. פאולים מאוחרים, קבלת החלטות לא טובה, חצי נמנמת בגול, נמאס. קשה להגיד שרודריגו לוקח על עצמו יותר מדי.
-ויניסיוס בכל משחק יש לו את רבע השעה של הטאזמניה אבל השער שלו פשוט נפלא, מהפנט, תנועה מדהימה לעומק, סיומת אלגנטית.
-טשואמני בעל הבית על המגרש חד וחלק, כאילו הוא כאן כבר כמה שנים. יודע איפה לעמוד, חוטף כדורים בקלות, לא מפחד לעלות למעלה.
-קרבחאל מייאש באפס התרומה ההתקפית שלו מדי שבוע למעט חצי הרמה טובה אל עבר בנזמה ומהלך שנבלם ברגע האחרון.

מה היה במשחקי הליגה הקודמים במחצית? נגד אלמריה ירדנו בפיגור 1:0| נגד סלטה ויגו כבר הספקנו לבצע מהפך 1:2| נגד אספניול חטפנו את ה-1:1 בדקה ה-43

זה הקישור שלנו מבחינתי. לוחץ מאוד, פיזי ומספיק טכני.
הדבר היחיד שהייתי משנה בהרכב זה מכניס את רודיגר ומעביר את אלאבה שמאלה.

תענוג לראות את ריאל היום, משחק מצוין ואולי הטוב ביותר שלנו העונה.

טשטאמני איש המחצית בנתיים. איזה רכש!

הרכב טוב של אנצ’לוטי והיינו שווים הרבה יותר מ 1-1.
חבל על ההחמצה הגדולה של ויני, זה היה מצב הרבה יותר קל מהשער שהוא הבקיע.
רודריגו מוסיף המון להתקפה כשהוא נוטש את אגף ימין. דווקא יש לו ולקרבחאל הרבה שטח פנוי בצד ימין אבל הם לא מייצרים מספיק התקפות משם.

למודריץ’ לקח הרבה זמן להיכנס לעניינים.
בנזמה עדיין מוריד חלודה? המועדון תמיד מפרסם סרטונים של בעיטות חופשיות באימונים וכמעט כולם נראים בועטים יותר מוצלחים מבנזמה. לא ברור למה נותנים לו לבעוט כשיש שוער אמיתי בשער.

טשואמני נפלא. רק 4 משחקים לתוך העונה ואף אחד כבר לא מרים גבה על המחיר.

אגב, כלל לא מסכים עם ההודעות שקמא חלש, ויני, צ’ומה וקמא הכי טובים על המגרש.

קמאבינגה ממש לא חלש, הקישור מעולה. אם רק מודריץ’ היה צעיר עכשיו ב10 שנים…
בנזמה חלש מאוד, אגב, הוא היה חלש גם במשחק הקודם רק שסיים עם צמד שהשכיח מאוד את העובדה הזאת.
נקווה שזה יקרה גם היום אחרת השלושער של האלאנד במשחק הקרוב יתחיל מלחמת עולם פה בפורום.

אנחנו לא חדים בשליש האחרון. צ’ואמני מעולה.

אנחנו שווים פה ניצחון ב 3 שערים הפרש לפחות,אבל כשבנזמה נראה ככה אנחנו אבודים.

מה שאמור מאוד להפחיד אותנו זה הכושר של בנזמה, הוא עדיין לא הגיע העונה.

קרליטו זה מאמן גאון, והוא גילה זאת רק בעשור ה-7 של חייו, חבל.

תנו לרודריגו לשחק חלוץ במקום בנזמה.

שיכניס כבר את רודיגר שיקח את האגלסיאס הזה.

אגב לדעתי מנדי לא רע היום. הייתי מעדיף היום את רודיגר במקום מיליטאו

במקום קרבחאל ושמילטאו ישחק מגן עכשיו

למה הפסקנו לשחק אחרי הגול? מה זו הקלות הזו שבטיס מגיעה לרחבה?
למה להסתבך בכוח?
דרך אגב,מיליטאו מעולה מה יש לכם ממנו?

שהוא אשם בגול כמעט כל מחזור.

מחצית שנייה הוא טוב.

השדר היום זה ארבל ? כולם אצלו זה טשואמני…

הוא היה אמור לשמור על קנאלס שהיה חופשי לגמרי? רוב המשחק הוא העלים לגמרי את איגלסיאס,פה היו צריכים לעזור לו בסגירה הוא לא יכל לבוא באגרסיביות כי זה היה בתוך הרחבה.

לא לתת לחלוץ שלך להתמקם חופשי לפניך בכדור חוץ זה כיתה א’ בבלמים.

וזה לא רק היום, הוא בלם לא כ"כ טוב לדעתי, בתחילת העונה שעברה חשבתי שהוא יתפתח לבלם טופ עולמי, כרגע אני די בטוח שזה לא יהיה.

אז מה להתמקם לפניו ואז הוא יהיה חופשי לעשות תנועה מאחוריו?
עמד יפה מאחוריו,כל מה שיכל לעשות זה למנוע ממנו לעשות סיבוב לבעוט לשער וזה מה שמצופה בלם בסיטואציה כזו,אם קנאלס היה מכוסה לא היה נוצר פה בכלל מצב מסוכן.