אם אתה שואל אותי ואם כבר עושים ויתורים בסגל- לא הייתי נפטר מקרבחאל, הייתי משלב אותו עם מגן צעיר, הייתי כן נפטר מואסקז שהוא די למלמ לא פה ולא שם וכבר בגיל מתקדם.
לדני יש עוד מה לתת, לדעתי אנחנו נראה אותו בסגל עוד הרבה.
לא צריך לוותר עליו, שיהיה מגן ימני שלישי, כזה שמשחק בסיבובים המוקדמים של הגביע או בצ’מפיונס כשהבית סגור ונעול.
אתה לא רוצה את ואסקז זה גם בסדר, פדה ורודיגר לפני קרבחאל זה גם טוב.
בטוויטר מתעקשים על כך שקרלו מתרשם לטובה מהמגן החדש ויניסיוס טוביאס. כמובן שמדובר בשחקן זר כך שאין סיכוי שנראה אותו בקרוב, אך האם סביר להניח שהוא האיש שייבחר למשימת היורש לעמדה של דני? ייתכן. Just saying
יצא למישהו פה לראות את מיליטאו בתור מגן ימני, לפני שהגיע אלינו?
כן, וזה מאוד הזכיר את דנילו האמת. זכורות לי גם הרמות לא מדויקות תוך כדי ריצה.
עדיין רחוק מאוד מהרמה לדעתי, בהתאם למשחקים בקאסטייה.
מצד שני, גם וינסיוס לא היה כוכב גדול בחצי עונה שחו בקאסטייה. אולי טוביאס יקבל הזדמנות באלופות ונראה מה הוא שווה (הוא נרשם לסגל יחד עם איקר בראבו החלוץ החדש בן ה17).
התקפית הוא כבר היום טוב מכל שחקן אחר שיש לנו שם, הגנתית כיאה לברזילאי טוב כמובן שטעון שיפור.
לא יזיק שיעשה מסלול מרסלו.
אם אני לא טועה שחקני קסטיליה לא נחשבים ממצבור הזרים(וגם אם כן- דרכון ספרדי לויניסיוס הוא עניין של זמן).
כי משום מה על אף שאתה טוען בעצמך אפילו שהשער לא באשמה עיקרית של מיליטאו אתה עדיין מפיל את זה עליו.
סלח לי, אני חושב שהרבה יותר חמור ששחקן מקבל כדור ברחבה עם הפנים לשער במצב בעיטה ולא שמקבל כדור עם הגב לשער במצב בו הוא לא מסוגל לעשות דבר מלבד פס אחורה.
אני טוען שאתה מאשים שחקנים לפי ההתאמה לנרטיב שלך. לראיה האשמת את מיליטאו כל כך שהוא נתן לשחקן לשחרר פס אחורה בצורה חריפה יותר משהאשמת את השחקנים שנתנו לשחקן לקבל כדור עם הפנים לשער במצב בעיטה.
בסוף לטעון שהוא אשם ב50% מהגול זה להגיד שהוא האשם העיקרי בגול (לבד או בצוותא).
עזוב. נסכים שלא להסכים. ניתן לזמן לעשות את שלו.
אני לא אשכח שרוב הפורום פה הסביר לי כאילו אני אידיוט כמה אין סיכוי שויניסיוס ישפר את הסיומת שלו וכמה שהוא חסר עתיד…
גם אז טענתי שלדעתי מדובר בעיקר בבעיות של ביטחון עצמי ושאם כבר יש דברים ברי שיפור אז אלה התכונות הללו בדיוק, בניגוד לאלמנטים הגופניים המטורפים שלו שלא ניתן ללמד אותם. אז אני לא כל כך מתרגש שאותם אנשים עכשיו טוענים שלמיליטאו אין עתיד.
שוב, רודיגר בלם יותר טוב. הוא הבלם הכי טוב שיש לנו בסגל, והוא כנראה בין 3 הבלמים הטובים בעולם.
מיליטאו לא עשה עבודה טובה במהלך, שלא תטעה לרגע שזה מה שאני חושב. אבל מדובר בכדור חוץ מהיר ושחקן שלא היה מסוגל לעשות שום דבר מסוכן.
אני פשוט בטוח שאם היה מדובר בשחקן אחר לא היית מזכיר בכלל את החלק הזה בגול. היית מדבר על סגירה נוראית של מי שהשאיר את קנאלס פנוי או על כך שהקבוצה נרדמה בשמירה.
כן כן, אני איתך פה לגמרי (אפשר גם להסכים לפעמים). עשיתי לך לייקים על הטענות הללו וכתבתי כאלה בעצמי עוד מסוף העונה שעברה.
אנחנו כן מסכימים לפעמים, כמו גם עם האמון בקרלו עוד מתחילת עונה שעברה כשכולם אמרו שזה לא יחזיק, עדיין זוכר לך שאתה היחיד שהייתי איתי בדעה הזו.
האמת שדווקא יזיק מאוד. מרסלו עשה מסלול לא נכון למועדון על כמו ריאל מדריד. שילמנו עליו הרבה יותר מידיי שכר לימוד, כזה שהוא היה צריך לצבור במקום אחר.
שחקנים בפרופיל הזה (כלומר: מלבד יחידי סגולה, מדובר ברוב המוחלט של שחקני הכדורגל), אם בטעות מצאו את עצמם כבר בשלב הזה בקבוצת על - צריכים לצאת לקבוצות מהדרג השני באירופה, אם בהשאלה ואם במכירה עם סעיף קנייה חזרה, לצבור שם את הדקות והניסיון, ולהוכיח (או להפריך) שם שהם שווים הרכב בריאל מדריד. אין שום סיבה שנצטרך לספוג טעויות של כיתה ב’ בזמן שאנחנו בזמן שאנחנו מתכוננים לבגרויות.
יש סיבה שהאלאנד לא עבר ישירות מזלצבורג לסיטי, אלא חיכו שיקרע עוד כמה זוגות נעליים בדורטמונד, גם אם זה עלה להם יותר בסופו של דבר. ככה זה עובד - העשירים משלמים יותר, אבל גם מקבלים יותר.
אגב, גם ויניסיוס ורודריגו היו צריכים להיות בסטטוס הזה בשנים האחרונות, אם הזאר ובייל לא היו עסוקים בלגרום לכדורגל הישראלי להיראות כמו ענף ספורט לגיטימי.
מסכים עם כל מה שכתבת חוץ מעניין האלאנד, הוא בין יחידי הסגולה, רק שהסוכן המנוח שלו אירגן לו אחלה עיסקה בדורטמונד, שיחק שם עונה וחצי ואז הסוכן, השחקן ואבא של השחקן גזרו קופון שמן מהמחיר הנמוך לכאורה.
סביר להניח שלא, אבל אצל מיליטאו ובעיקר בעונה הנטכחית הטעויות האלה כבר מחלה כרונית, בנוסף לאי היכולת שלו להניע כדור הוא הפך לבלתי נסבל בעיניי, בעיקר שרודיגר יושב על הספסל.
לא מסכים. בדיעבד מסתבר שאכן הוא היה מאותם יחידי סגולה, אבל בזמן אמת אני זוכר היטב את הדיונים. הייתה שאלה אמיתית האם מדובר בגימיק של מטר תשעים שמחורר רשתות בליגה חלשה (השם הונטלאר אומר לך משהו?), או בדבר האמיתי.
כמובן שכבר תוך חודשים ספורים בדורטמונד היה ברור לגמרי לאיפה זה הולך, והשאלה היחידה שנשארה (ובעצם מרחפת עד היום) זאת שאלת הפציעות. אבל בזמן אמת זה לא היה ברור בכלל, ולכן גם שמות הקבוצות שנקשרו בו היו בהתאם (דורטמונד, ארסנל).
זוכר ששמות של קבוצות יותר גדולות מדורטמונד עלו, זכור לי שאפילו ריאל מדריד התעניינה, אבל בסוף הוא עשה את הבחירה הכי נכונה, גם כספית וגם מקצועית.
האמת שהכוונה ממש לא הייתה למסלול הממשי שמרסלו עשה אלא התכוונתי למגן ברזילאי צעיר שמגיע לקסטיליה יודע לעשות רק התקפה בלי הגנה ומפלס את דרכו להרכב, לא משהו מעבר.
ואגב אם להמשיך עם האוף טופיק מרסלו הגיע בתקופה אחרת, בכזו שעוד היה נורמלי שכל מיני מהמדו דיארה או גראבסנים משחקים בקבוצות כמו ריאל מדריד או בקבוצות טופ אחרות, היום פחות יש את הסבלנות הזו כי בקבוצה גדולה כולם חייבים להיות שחקני טופ.
אגב עם הטענה שלך אני גם מסכים חלקית- אם מסתכלים באופן כללי? כן ברור שעדיף לשחקן צעיר לשחק ולקבל כמה שיותר דקות ואז לחזור לקבוצה גדולה יותר אבל כשמסתכלים על התמונה הגדולה זה לא בדיוק ככה- מרסלו עשה פה קריירה של 15 שנה, ויני ורודריגו כאן כבר מספר שנים ופה להישאר, גם אם היה לנו עליהם שכר לימוד הוא כנראה היה שווה את זה.
לצערי בשנים האחרונות אלה שהולכים להשאלות לא חוזרים- אודאגור בארסנל, חכימי בפאריס, קובו בסוסיאדד ורינייר בג’ירונה, האחרונים שהושאלו ואשכרה הצליחו לתקוע יתד הם קרבאחל ואסנסיו (ונניח שלוקאס), אנחנו לצערי לא ממש יודעים לשלב ולהחזיר אותם.