טוב, רציתי לכתוב הפעם משהו, אבל אז ראיתי שפלאייני בהרכב.
באמת שאין לי כוח.
אלה הולכות להיות 90 דקות ארוכות ארוכות…
בינתיים אני שמח להתבדות, לא הופעה מבריקה במיוחד, אבל שיפור משמעותי מאוד מברייטון וזה מתבטא בלוח התוצאות. ברנלי בהופעה פשוט נוראית ככה שאפשר להרגיע עוד עם ההתלהבות. רק שלא נספוג שער מפגר ונתחיל לאבד את הראש
כמה חשוב מגן שיודע לתקוף. שער כמו השני לא ראינו מאז ימי פטריס אברה העליזים. מגן שמעביר דאבל פס עם הקשר שלו, ועוד במרכז המגרש. וקוראים לו לוק שואו. לא יאומן כי יסופר.
אלכסיס לשם שינוי מאוד יעיל היום. אנחנו לא משחקים מדהים אבל מאוד יעיל, ובארנלי מנגד לא עושה שום דבר. יתרון מוצדק ואנחנו חייבים לנצח כאן, אפילו בהפרש גבוה יותר.
טוב, נתחיל מזה שג’ון מוס שופט גרוע להחריד. 2 אדומים ברורים לגמרי של בארנלי, ואפילו עבירה הוא לא שרק. לא ייאמן.
האדום לראשפורד מעצבן, כי לבראדסלי הגיע אדום (לא כללתי אותו בשניים שלעיל), ואם הוא לא מקבל על פגיעה ברורה ומכוונת ללא כדור, אין סיבה שראשפורד יקבל אדום על עצבים.
לוקאקו באמת יכל לסיים עם רביעייה, ועם קצת מזל חמישייה. הארט נתן 2 הצלות יפות, ומוס הציל שער נוסף עם עין עקומה סטייל רונאלדיניו. התעלמות יוצאת דופן מפנדל ברור.
שונא פגרה, אבל לפחות יוצאים אליה עם קצת שקט.
עושה רושם שהדברים יסתדרו אצלנו, לאו דווקא הניצחון, הייתה אווירה של קבוצה שרוצה לנצח ולא מפונקת.
אני חייב להגיד שבהמשך למשחק מול טוטנהאם, יונייטד מנסה לשחק כדורגל מרגל לרגל לפרקים לא מועטים, משהו שאני לא ראיתי בעידן מוריניו עד כה. יכול להיות שקאריק נותן פוש לכיוון הזה. בסהכ היו לנו דקות עם כדורגל מאוד חיובי, ככל שנשחק בצורה הזאת יותר אנחנו נשתפר וזה יסלול לנו דרך טובה להתפתח בה.
אני בטוח שנגד קבוצות טובות אנחנו נתקשה בסגנון הזה, אבל כמו כל דבר שעושים בפעמים הראשונות, יש צורך להתרגל לשיטה.
מתפלל שנמשיך בקו הזה של כדורגל עם כיוון ומטרה גם אם יבואו תוצאות לא טובות, חייבים לחזור לדרך שהביאה לנו את ההצלחות - יונייטד חייבת לשלוט במשחק, בכל משחק.
אגב חייבים לדחק עם 2 חלוצים, לוקאקו לבד מאוד בעייתי אין לו את הקליריות של חלוץ על, אבל עם עזרה מעוד חלוץ אפשר לבנות פה שיתוף פעולה מטורף.
אחד המשחקים המבלבלים שראינו מלוקאקו, מצד אחד כובש צמד, מצד שני יכל לכבוש גם חמישיה. ההגנה לשם שינוי היתה יציבה, ובפעמים המעטות שהיתה סכנה אמיתית דה חאה נשאר דה חאה.
מוריניו בוחן עכשיו את פלאיני בתפקיד החדש שהוא רקח ה"קשר כשתוקפים בלם כשמגינים" אחרי שהררה נוסה בו מול טוטנהאם ופישל בגדול ובינתיים פלאיני נותן עבודה (מול ברנלי אפאתית במיוחד, חשוב לסייג). הפתיע אותי במיוחד משחק הרגל הנאה שהוא הפגין היום, לא מה שהתרגלנו לראות מפלאיני ויש לברך על כך.
פוגבה חוץ מהחמצת הפנדל המרגיזה היה מעולה, לא זוכר אותו מוביל מתפרצות ככה מאז הניצחון על ארסנל שנה שעברה, רק שימשיך ככה ולא יחזור למצב היו-יו הרגיל.
אני מוכרח להודות שמההרכב הזה ציפיתי למשחק מחפיר ושמח לראות שהתבדיתי, יכולת התקפית שלא רק היתה יותר טובה מאשר נגד ברייטון ( זה לא אתגר גדול) היא היתה יותר טובה מאשר מה שהתרגלנו לראות בעונה שעברה עם נגיחה לרשת של לוקאקו ואז בונקר.
יוצאים לפגרה בטעם טוב וזה נחמד, אבל מבחינתי זה טרם הזמן למסקנות.
מחזק לגבי פלאייני. דעתי על ההרכב ברורה מהפוסט הראשון, אבל כשפלאייני לא מוצב ברחבת היריב, אנחנו יכולים לשחק כדורגל. כקשר במשחקי חוץ קשוחים מסוג זה, הוא מצוין. מביא אגרסיביות למרכז השדה, ועוזר להתמודד עם כדורי הגובה שקבוצות כמו בארנלי מעיפות עלינו בלי הפסקה.
קיבלנו יריבה במתנה במצבנו השברירי, ברנלי לא ממש בחנה אותנו וראינו הרבה יותר רוח לחימה מהצד שלנו במיוחד במרכז המגרש שם פלאייני נתן משחק טוב מאוד והיה נוכח בכל מקום פחות או יותר ( אפילו לחץ על ההגנה של ברנלי, מוריניו מאוהב ).
לוקאקו כבר עיצבן עם כל ההחמצות במיוחד כשניסה לעבור את הארט במצב הכי נוח שחלוץ יכול לקבל, עדיין הוא עם צמד ואולי זה ישחרר אותו להמשך.
לוק שואו ממשיך להיות המצטיין שלנו, ממשיך לתת את כל מה שחלמתי שיתן כשהחתמנו אותו - סולידי בהגנה ותומך ללא הפסקה בהתקפה , מעסיק את ההגנה עם התנועה ופותח שטחים לשחקני ההתקפה .
מוס צריך לצאת לחופשה ארוכה ללא תשלום , שיפוט מזוויע לא יאמן שנתן אדום באנגליה על דבר כזה ונגיעת היד של שחקן ברנלי כשלוקאקו עם הכדור זו בכלל שערוריה.
אופטימי אני לא אבל קצת פחות מדוכא מהעונה הזו.
פלאייני אחד השחקנים המושמצים, אבל אם ננסה לשחק איתו כדורגל הוא שחקן לא רע בכלל, היכולת שלו להשתלט על כדורים גבוהים עם החזה מדהימה, בניגוד לרוב שחקני ההרכב שלנו הוא גם ממעט לאבד כדורים. בקיצור הוא לא מה שהופך אותנו לאנטי כדורגל, אלא השימוש המטופש בו.
המשחק הבא מול ווטפורד וכדי לנצח שם נצטרך לתת 280 אחוז, לא פחות.