מחזור שביעי בליגה: מושפלים עם חמישייה היסטורית 5:2| כבשו: אמבפה וגולר

בושה

עם כמה שאני אוהב את פדה, מבחינתי שישב כמה משחקים ביציע עד שיתאפס

צריך לחשוב מחדש על ההתאמה של טשואמני לריאל מדריד

אני לא נותן לקבוצה הנחה אפילו לא קצת. הכנה רעה וגם התנהלות תוך כדי המשחק. יחד עם זאת ציינתי את השופט האוויל.

אשכרה מניטה בדרבי. למה אנחנו תמיד מושפלים במשחקים הגדולים? אלוהים.

הדבר הכי מדאיג שראינו היום זאת השליטה המוחלטת של אתלטיקו בכדורי הגובה, או יותר נכון חוסר השליטה המוחלט של ההגנה שלנו, לא שיש לנו הגנה נמוכה, האוסן, מיליטאו וטשואמני גבוהים, חסונים ואתלטים ועדיין איבדו כל כדור גובה. אם זה מה שנראה בהמשך העונה אנחנו בבעיה גדולה.

כל מה שאתלטיקו הייתה צריכה לעשות זה כדורים גבוהים לכיוון הרחבה ומהם הבקיעו את כל 4 השערים הראשונים.

קיבלנו חמישייה מקבוצה מאוד מוגבלת, אלונסו צריך להתחיל מעכשיו לחפש פתרונות.

ועוד ליברפול בדקה ה 98 :grimacing:

התשובה לזה היא פשוטה- ריאל לא באותה רמה של קבוצות העילית. לכן כל פעם שהיא פוגשת בהן היא נחשפת.
אתלטיקו בבית , עם המאמן וחומר השחקנים שיש לה, יכולה להביא עצמה לרמת עילית ועושה את זה.

בחיים לא חשבתי שאראה תוצאה כזו הדרבי.
על פחות מזה העיפו מפה מאמנים. כמה שירדו על אנצ’לוטי פתאום הוא נראה לא כזה רע לעומת צ’אבי אלונסו הכוכב העולה שבינתיים ההישגים שלו כוללים את העלמת ולווארדה ותבוסה היסטורית לאתלטיקו. החילוף האחרון היה מביך והיה כתוב עליו חמישייה.
לא צריך להעיף את אלונסו אבל מבחינתי זה כרטיס צהוב בוהק.

לראות את חוליאן אלברס ולא להאמין ששחקן צעיר מוכשר יכול להיות שחקן קבוצתי, לא לעשות פרצופים ואשכרה להיות מוצלח (ויני, גולר).

השופט היה בסדר עם נטייה לאתלטיקו. הפנדל היה לגיטימי (וטמטום מוחלט של גולר) אבל היה צריך להיות אדום בעבירה על קרבאחל.

סימאונה הבן בלתי נסבל בעיניי. כמות הדרמה שהוא מביא למגרש לא קיימת בטלנובלה טורקית.

שטויות במיץ. אצל אנצ’לוטי, לנצח את אתלטיקו הייתה משימה בלתי אפשרית. בוא ניתן לאלונסו קצת יותר מ20 משחקים לפני שנשווה אותו לסבא שעלה עם מודריץ’ חלוץ בקלאסיקו.

החמישי הוא הדובדבן בקצפת של האפטיות והרכות.
הקבוצה איבדה בשנה שעברה את הרעב שלה, ולצערי ראינו היום שאנחנו עדיין לוקים בזה. בשום שלב של המשחק לא היינו בטירוף ללחוץ ולהילחם. כל הטקטיקות שבעולם לא יעזרו אם היריבה באה ב200% והשניה מטיילת.

משחק חלש וחסר ביטחון להאוסן וקאררס, כשהאחרון נגרר שוב ושוב אחרי הפרובוקציות של ג’ויולנו באופן לא חכם. נראה שהקבוצה לא הייתה מוכנה מנטלית למשחק הזה בכלל. אתלטי עם הגב לקיר, בבית, עם הרבה כישרון.

מאוד מאכזב. מצד אחד, עדיף לקבל כאפה מוקדם, כשהמצב טוב בטבלה. מצד שני, בעונה שעברה חטפנו הרבה מכות ולא השכלנו מאף אחת מהם. עם אלונסו היה את מופע האימים מול פסז. אני לא יודע מה נראה מול ליברפול או ברצלונה.

רק אנחנו יכולים לפתוח עם 6/6, מינימום ספיגות לקבל 5 מאתלטיקו.

אז צ’אבי אלונסו מצטרף לאנצ’לוטי וזידאן כמאמנים היחידים של ריאל שהפסידו בדרבי הבכורה שלהם במאה הנוכחית? דווקא נשמע לי סימן טוב לבאות…

קרראס במשחק הכי גרוע שלו מאז שהגיע, פדה ביכולת בינונית מאוד כבר תקופה, ג’וד לא היה במשחק בכלל וכנראה לא היה צריך לפתוח. למעשה בהתקפה רק גולר וקיליאן הגיעו וגם זה הספיק כדי להיות ביתרון במשחק הזה.

ההגנה הייתה זוועתית היום. ההתלהבות שלי מהויסן יורדת ממשחק למשחק כשמתחת לעטיפה הטכנית והנוצצת מתגלה בלם דיי בינוני בכל מה שקשור למשחק הגנה פרופר. מיליטאו דווקא היה אחלה עד שיצא, לאחר מכן כבר באמת שנהיה בורדל.

טשואמני עשה לי פלשבקים לעונה הקודמת בגול האחרון שלהם.

יש עוד המון עבודה. המון.

אני מת לאכול כאן את הכובע אבל בוא. אנצ’לוטי לא רק עלה עם מודרנית חלוץ, הוא גם זכה בצ’מפיונס. אם הוא עומד היום על הקווים ואחראי לביזיון הזה מזמן היו קוראים לפטר אותו. קל לשכוח לו את ההצלחות אבל הנה, הקבוצה שלו שקיבלה חיזוק משמעותי חוטפת חמישייה היסטורית. אי אפשר להתעלם מזה.
היה צריך להיפרד מאנצ’לוטי. אם זה יימשך ככה נצטרך להחליף גם את אלונסו. מה שהיה היום זו רעידת אדמה, לדעתי לפחות.

כמו שאמרתי משחק קודם, סדר המשחקים הנוח שקיבלה ריאל, גרמה לאוהדים להיות עיוורים ליכולת הלא טובה של הקבוצה. ברגע שקבלו קבוצה אחת שהיה רמה מעל משאר הקבוצות שהיו עד עכשיו אראה את כל החסרונות של הקבוצה.

קצת מזכיר את מה שקרה לנו בגביע העולם. נתנו כמה משחקים טובים ואז פגשנו את פאריז.
כפי שכבר נאמר כאן אלונסו יש עוד ימי חסד במועדון. הוא עדיין בשלב בניית הקבוצה. עם זאת, המשחק הזה אמור להדליק כמה נורות. בראש ובראשונה הקריסה המנטלית. השחקנים צריכים לטרוף את הדשא, בעיקר בפיגור. בנוסף, אסור לקבוצה כמו ריאל ליפול לפרובוקציות.
פדה חייב להתעורר וג’וד עדיין לא במיטבו אבל ברמה האסטרטגית הרחבה יותר יש לנו בעיה בקישור. לרוב הקבוצות הגדולות יש יתרון טכני משמעותי עלינו. זאת חתיכת בעיה.

ואלוורדה היה שיאן דקות המשחק בעולם בעונה שעברה. לא פלא שהוא נראה גמור. זה לא נורמלי לשחק כל כך הרבה והוא צריך לשבת קצת בחוץ עד שיתאושש פיזית ומנטאלית.

בלינגהם עדיין לא בכושר משחק וזאת הייתה טעות של אלונסו לעלות איתו דווקא במשחק כל כך קשה. טעות שהוא גם לא תיקן במחצית וזה מאכזב.

קאררס והויסן היו חלשים במבחן הראשון שלהם, אבל עוד מוקדם להספיד אותם. מטעויות לומדים.

קורטואה לא יוצא בקרנות ומצבים נייחים ובשילוב ההגנה הרכה שלנו כמעט כל הגבהה הופכת למצב הבקעה.

מעצבן איך בקלות מייצרים מצבים נגדנו עם הגבהה פשוטה לרחבה ולנו אין שום משחק גובה בצד ההתקפי שלנו. לא אמבפה ולא ויני יודעים לנגוח ונראה לי שגם לא פרנקו. בכלל אין לנו כמעט נוכחות ברחבה בשביל להגביהה מדי פעם ולגוון את ההתקפה שלנו.

אנשים כאן טוענים שמתכתחילה הוא לא היה צריך לעלות עם ג’וד. אני לא מסכים עם זה. ג’וד היה נראה מעולה בדקות שנתנו לו בשני המשחקים האחרונים, והם רואים אותו יום יום באימונים ומדברים איתו. בדיעבד הוא היה גרוע, כמו כמעט כל הקבוצה, אבל אי אפשר לתלות את היכולת הרעה שלו בכך שהוא רק חזר מפציעה כשרוב הקבוצה לא הופיעה היום.

אני כן שותף לתחושות שפדה צריך ריסט וקצת מנוחה. עוד לפני המשחק חשבתי את זה.

כמובן שאפשר, יש הבדל מאוד גדול בין אימונים ומשחקים קלים אלמול משחק כזה אשר האינטינסיביות בו כל כך גבוהה, מה שגם מתחילת העונה אנחנו משחקים בשיטה מסויימת, למה דווקא היום לזנוח את זה לטובת שיטה אחרת? למה תמיד אנחנו מתאימים את עצמנו לקבוצה ממול?

הוא באמת נראה טוב בדקות ששיחק, אבל לא הייתי פותח איתו לראשונה נגד אתלטיקו, אחרי שרצת עם הרכב יחסית יציב שעבד טוב במשך תקופה. זה בדיוק גם מה שקרה באליפות העולם נגד פריז עם אמבפה.

אלונסו צריך לנסך לעצמו קורטוב של “אנצ’לוטיות” בפן הזה.

וואו. באתי בלי ציפיות ויצאתי מאוכזב. לא ייאמן.
ממש משחק נפל של כל הקבוצה וגם אם חשבתי שהשתדרגנו מבחינה הגנתית לעומת שנה שעברה היום ראינו את כל הבעיות.

האכזבה הכי גדולה מבחינתי היא אלונסו

• מילא לא הכנת את הקבוצה כמו שצריך למשחק, איך יכול להיות שאחרי מחצית שבמזל יצאנו עם תיקו אין שום שינוי במשחק?
  • הקבוצה לא יודעת לשלוט בקצב המשחק, ראינו את זה באליפות העולם מול קבוצות רציניות וראינו את זה גם מול קבוצות פחות מרשימות כמו מאיורקה או לבאנטה והיום שילמנו על זה ביוקר. במחצית זה זעק לשמיים שאנחנו חייבים את סבאיוס על המגרש במקום פדה או טשואמני החלשים - הייתה חסרה לנו אופציה להוריד את הקצב המגרש ושחקן שעמיד בלחץ ואלונסו עלה פשוט אותו דבר
  • החילוף של גולר הוא שערורייה - השחקן הכי יצירתי שלנו יורד כשאנחנו בפיגור
  • כמה התלהבנו מהורסטיליות של הקבוצה מבחינת מערכים - כל המשחק הזה אנחנו בנחיתות ואנחנו לא מנסים לשנות למערך שלושת הבלמים (לא מחשיב את הבלאגן שהיה אחרי ה 4-2 כי המשחק כבר היה גמור)

לגבי ההופעות של השחקנים

• קרראס והאוסן במשחק נוראי - אני עוד נותן להם חסד כי זאת נפילה ראשונה שלהם והם שחקנים טובים
  • טשואמני את פדה כקישור האחורי שלנו - זה לא עובד. אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה טשואמני נתן הופעה טובה במשחק גדול ואני בכלל לא בטוח שהוא הקשר האחורי שאנחנו צריכים. לדעתי אנחנו עדיין מחפשים את התחליף לטוני קרוס
  • אמבפה עשה מה שהוא יכול
  • ג׳וד איבד את רוב הכדורים שהגיעו אליו - ישתפר עם הזמן
  • ויניסיוס לא במשחק גדול בלשון המעטה אבל אני כן אציין לחיוב את זה שהוא לא נגרר לפרובוקציות שניסו להפעיל עליו
  • גולר בפעולה טיפשית מאוד בפנדל, אבל הוא הביא אותנו בכלל למצב שהיינו רלוונטיים שם

טוב שיש לנו משחק לפני המשחק מול ויאריאל כך תהיה לנו אפשרות לקבוצה להתאפס אבל לקראת המשך העונה - אנחנו לא ברמה של הקבוצות הגדולות באירופה

חבל מאוד על ההפסד היום,כמובן לא נורא כרגע מבחינת הטבלה אבל ממש מבאס לראות נסיגה כזו ביכולת של הקבוצה,פשוט לא הפוענו מהרגע הראשון.

אבל לא צריך לקבור אף אחד,אלונסו בדרבי ראשון והוא עוד ילמד,עשה כמה טעויות אבל גם המזל לא היה איתו עם פציעות של מיליטאו שהיה טוב וקרבחאל שהיה בינוני אבל אין לו מחליף כרגע.

מה שאני מצפה לראות כרגע זה את אלונסו מחזיר את הקבוצה למסלול ומחבר כמה נצחונות שיביאו אותנו לקלאסיקו במומנטום חיובי ועם גרף שיפור ביכולת הקבוצתית,אם זה יהפוך לכדור שלג הוא בבעיה.

מבחינה אישית יכולת גרועה של כולם חוץ מאמבפה וגולר שלדעתי לא עשה פנדל אבל זה לא רלוונטי,הגיע לנו להפסיד עם או בלי הפנדל הזה.