מחזור 7 באלופות: 1:5 על זלצבורג וגלוך, עולים למקום ה-16

מפה לשם מתלונה ועוד תלונה אנחנו הקבוצה ההתקפית הכי טובה בעולם וזה כשאנחנו עדיין לא משחקים כדורגל טוב.

משהו קרה לאנצ’לוטי?
מה זה כל החילופים האלה ומה זה כל הילדים האלה שמקבלים מספר דקות דו ספרתי?

חבל שלא חתרנו לשערים נוספים, יש סיכוי קטן כלשהו ש-15 נקודות יספיקו.

ותראה מה זה, פתאום אחרי הצהוב כשוויני נפל ברחבה אבל לא הייתה עבירה - הוא מיד קם בחזרה, בלי שום מחאות ושום כלום. חינוך חיובי עובד, מי היה מאמין?

וזאת הטרגדיה הגדולה של השיפוט הנוראי בספרד. לא רק הנזק לחוויית הצפייה בטווח הזמן המיידי, בשל השריקות הגרועות, אלא גם הנזק המתמשך לטווח הזמן הארוך, בגלל שהשחקנים לומדים לקבל תגמול על התנהגות שלילית (הצגות והתחזויות, עבירות קטנות ומסריחות, ועוד). זה מה שאנחנו אומרים כל הזמן - אם השיפוט הספרדי לא היה קונה את כל ההצגות המגוחכות, לא רק שחקני ההגנה היו מרוויחים מזה, אלא גם שחקני ההתקפה היו לומדים להתרכז בכדורגל במקום בשטויות.

אם נסכם את החודש האחרון במשפט אז -
תביאו את כולם חוץ מאשר ההם.

זו שהוא שיחק בה אתמול,קשר התקפי.

האמת אני גם נוטה להאמין שהוא לא לגמרי תיכנן את זה ככה, פשוט כי זה נראה כמעט בלתי אפשרי כמסירת עקב. זו מסירה מדהימה גם אם היא לא הייתה בעקב.

מה שכן, אם הוא תיכנן את זה, זה לא רק בישול העונה זה אחד הבישולים הכי מרשימים שראיתי בחיי בכדורגל.

אין לי ספק שהוא התכוון למסור לרודריגו, לא זו השאלה. השאלה היא האם הוא התכוון למסור לו במסלול המסוים שהכדור הלך אליו שמנע בוודאות של 100% מההגנה לגעת בכדור ואפשר לרודריגו מלכתחילה להבקיע בנגיעה.

לעשות את זה במסירת עקב זה די מטורף. הקטע המוזר הוא שג’וד עד עכשיו לא מראה יכולות מסירה שהן מעבר לטובות, הוא מפספס לא מעט והרגישות שלו ברגל לא ברמה של המוסרים הגדולים ביותר (מסי, גוטי וכו’).

לי ברור שהוא התכוון למסור לרודריגו, כי כל התנועה הייתה בשליטה מלאה והמסירה בעקב הייתה דרך להסוות את הכוונה כי הוא סובב את הגוף כך שברגע המגע עם הכדור הוא עם הגב לרודריגו. קשה לי להאמין שהוא חשב שהוא מבשל אלא מקדם את הכדור לשחקן ברחבה תוך ריצה לכיוון השער באופן שיקח להגנה זמן להתארגן ולכן יש יתרון לתוקף, אבל הסיומת החלקה והמדויקת של רודריגו עשתה את זה לבישול יפהפה.
אני דווקא נזכרתי בבישול של גאבי לפדרי במשחק מלפני כחודש מול אתלטיקו, אבל שם זה נראה שגאבי הסתבך עם הכדור והוא נלחם להשיג אותו באופן שהגיע לפדרי ללא כוונת מכוון.

לצערי אני נוטה לא להתרגש ולהתרשם מהניצחון הזה.
היה כיף והיו אחלה שערים אבל זלצבורג שמשום מה ראיתי מספר גדול של משחקים שלה העונה קבוצה פשוט מזעזע, להערכתי לא מתמודדת על אליפות בליגת העל.

עד שלא ננצח משחק גדול קרי דרבי, קלאסיקו, באיירן/ ליברפול בשמינית אני עדיין ללא הרבה אמונה בקבוצה הזו.

ברור שהתכוון למסור לרודריגו עם העקב, הטענה שלי שזה 90% מתוכנן ו 10% מזל ושה 10% מזל זה מה שהפך את זה לבישול גאוני.

גם אם מסי היה מוציא בישול כזה עדיין הייתי מאמין שזה מזל.

אבל זאת ריאל של קרלו, זלצבורג המפורקת של העונה תפתח את המשחק ותיראה נגדנו 20 דקות כמו הקבוצה הטובה בעולם ואז משום מקום הרביעייה ההתקפית האגדית(כן, כבר מעכשיו אני קורא להם כך) תבקיע שערים רבים משום מקום ואז לא נידע מה לחשוב על מה שראינו.
כפי שכתבתי, כדורגל חרא שמסתיים בחמישייה מסריח הרבה פחות מסתם חרא כדורגל.

אתה צודק אבל בשנים האחרונות התרחיש שתיארת היה נכון גם במשחקים מול ליברפול, סיטי או באיירן.
השנה יש לי הרבה פחות אמונה בקבוצה.

כי המשחקים הגדולים עד עכשיו נפלו על תקופת החושך של אמבפה ולפני שג’וד נכנס גם למוד של הקשר הטוב בעולם, מאמין שמעכשיו הדברים יסתדרו הרבה יותר טוב.

קלאסיקו זה כמובן חוקים משלו ושם אנצ’לוטי הוא תמיד קרלו

באמת המשחק אתמול לא מדד לכלום, זלצבורג לא קשורה לרמה בכלל
אבל איזה כיף להיזכר בימים שהיינו רגילים לתת גוליאדות

ה25 דקות הראשונות פשוט ביזיון, לפעמים אני חושב שזה באמת בכוונה כדי לתת ליריבות להרגיש בנוח ולתת להן אמונה שהן יכולות להשיג משהו כדי לשלוח שחקנים קדימה ואז לתפוס אותם עם המכנסיים למטה במתפרצות, אבל:

1. אנחנו לא יכולים להיראות ככה, והגישה הזאת אם היא נכונה היא עלובה.
  2. כל קבוצה בינונית מרגישה בבית, ועם שחקן-שתיים איכותיים בהתקפה יכולה לעלות ל2-0 בקלות - אי אפשר לבנות על זה
  3. אנחנו צריכים להראות את היתרון והאיכות שלנו גם ללא המתפרצות, כשאנחנו משחקים נכון - אנחנו נראים מעולה והכישרון שלנו בהתקפה שווה גולים. ובכמויות. לא ייתכן שיש לנו שלישיה התקפית + ג׳וד ואפילו גולר מתחתיהם וכל מה שאנחנו מסוגלים לתת זה מתפרצת. במקום לסיים כל משחק בקלילות עם חמישיה אנחנו נראים חרא ונותנים לקבוצות בינוניות, ולקבוצה כמו זלצבורג להניע כדור ולהגיע למצבים מולנו
    המצב שלנו בסגל הוא מעולה, גם אם יש הרבה ליקויים - יש לנו שלישיה התקפית מעולה, עם בראהים הנהדר ואנדריק כמחליפים, את ג׳וד עם גולר כמחליף - אנחנו צריכים להיראות הרבה יותר טוב מול כל קבוצה ולהיראות הרבה יותר התקפיים

כל הגולים שנתנו (חוץ משל הצב שעשה בנזמה) היו איכותיים נורא, גם הפיניש של הגול הראשון של רודריגו, והשני שלו הוא פשוט מדהים

העקב של ג׳וד מכוון, קסום ומחייב שורה בנפרד, וואו!

ויני לא היה במשחק שעה, עשה שטויות (החלטות ולא פחות מזה התנהלות מעולה של השופט) ועדיין נתן שני גולים גדולים, מחמאות לפדה גם שלא התפתה למסור לו מהר בגול השני וחיכה שיעשה את התנועה הנכונה לאמצע

אסנסיו נראה נהדר, שימשיך ככה!
רק אם הוא לא היה בתכנון בתחילת העונה להיות הצעיר שיעלה בהדרגה לקבוצה הראשונה זה כי חואן מרטינז וראמון אמורים להיות יותר טובים? :scream:
או שעשו בכאילו ולא באמת תכננו לשלב צעירים? (שואל בשביל חבר)
זה שלא לקחו אותו ברצינות זה דפוק, רק מקווה שימשיכו לתת לו דקות בקבוצה הראשונה וביטחון, ויכול להיות פה אחלה של בלם

גם אם זה רק מול זלצבורג, שבאמת אין לה מה לתת - כיף לחזור להרגשה של גוליאדה בברנבאו בערב של ליגת אלופות

קודם כל בעונה שעברה היו יוצאים מן הכלל כמו אחלה משחק נגד מנצ’סטר סיטי, ב-3:3 התיקו קיפח אותנו לפני דעתי ולא שגרתי שקבוצה כובשת שני גולאסוס ככה מרחוק בטח אם אחד מהם זה יושקו גברדיול, עוד משחק טוב היה הסופרקופה נגד ברצלונה, משחק העונה נגד ג’ירונה בליגה ועוד-ועוד. מעבר לכך, כמובן שהתוצאות היו שונות. שיחקנו לא טוב, התלוננו, יותר נכון אני התלוננתי - וניצחנו. העונה לא ניצחנו אף משחק גדול עדיין עם כל הכבוד לאטאלנטה שהמשחק הראשון נגדה היה מכח האנרציה, ובורוסיה דורטמונד - נורי שהאין כבר לא, כן?..

גם אני לא ממש מאמין בקבוצה לצערי הרב, המבחן האחרון שלנו היה הקלאסיקו שהגיע אחרי ארבעה וחצי חודשי עבודה על גבול החמישה - וזה היה ציון נכשל. חששתי שההרכב מעט התקפי מדי אבל התוצאה הייתה יותר סיוט ממה שיכולתי לדמיין.

אותי מה שהכי עצבן זה שבמשחק הזה נראינו באמת מצוין, ומבחינת היכולת במשחק עצמו זה היה בקלות יכול להיגמר 5-1 לנו, אבל בגומלין כמובן שבאנו להתבזות ולא לשחק כדורגל

מילא גישה יותר מבוקרת במשחקים גדולים, אבל תמיד ההגנה נראית מחוררת ומפשלת בענק, וזה לא מבוקר אלא יותר כמו סירוס והתבטלות מוגזמת
חצי מהקבוצות יכולות להביך את ברצלונה, בנפיקה יכולה לשים מולה רביעייה - ואנחנו לא?

יש לנו קישור מספיק טוב כדי להניע כדור נורמלי, וכדי שלא כל קבוצה תבוא ותניע מולנו כדור ביחסי כוחות של גדולים מול נוער.
יש לנו מספיק שחקנים איכותיים כדי לשחק כדורגל התקפי וליצור מצבים, פשוט נראה שזאת השיטה

יש לנו בעיות וחסרונות בסגל, פשוט אני מאמין שעדיין אפשר להוציא הרבה יותר ממנו, לשחק יותר טוב ועדיין לשמור על התוצאות וההישגים

אני שותף מלא לתחושה שלך וזה יותר בא לידי ביטוי מבחינתי במשחק נגד באיירן מינכן בחוץ, קבוצה שהייתה בעונה לא טובה, כבר הובלנו 0:1 אבל הלכנו אחורה וחטפנו פעמיים. הרי זה האליאנץ’ ארנה אבל זו לא באיירן מינכן הגדולה של אריאן רובן ופרנק ריברי. הגישה של קרלו אנצ’לוטי לרוב היא לחכות מאחור, לא לספוג ואז להתחיל לשחק. או שסתם השחקנים לא יודעים מה לעשות. המשחק נגד לייפציג היה החרפה היותר גדולה.
מה שכן, כן רציתי להגיד שיש הבדל בין העונה הזו לעונה שעברה. בעונה שעברה היו תוצאות. לא מדבר על קו הסיום כי אין לדעת, אלא על הדרך לשם. כן ניצחנו במשחקים הגדולים, ולא היינו כה שבריריים ופריכים באמצע או בכלל, גם בלי השוער הבכיר שלנו.