לא מתווכח עם הטענה הזאת בכלל. בפועל, תמיד עלינו עם שחקן באגף ימין, גם אם בעמדה המקורית שלו הוא היה קשר וקראו לו פדה. אתמול לא עלינו עם שחקן התקפי על אגף ימין, וזו הייתה הטענה שלי. לא מבין איפה הסתבכת.
אין שום קשר בין התפוקה של השחקנים וכמה הם מסתדרים עם המערך לבין הסימטריה שלו. כתבתי כבר מספר פעמים שזה מערך שמאתגר את השחקנים ולחלוטין לא קל להם בו.
לרגע לא אמרתי שהכדורגל של זיזו היה לא יעיל או לא טוב, אמרתי שהוא שעמם אותי כצופה. יש הבדל מאוד גדול בין להגיד “ראיתי, כיף שלקחנו את התארים אבל לכדורגל עצמו אני לא מתגעגע, השתעממתי מהמשחקים שהקבוצה שיחקה תחתיו ואני אתבאס טילים אם הוא יחזור”, לבין להגיד שאין לנו איש מקצוע רציני על הקווים.
אז כן, הכדורגל של זיזו שעמם אותי, הרגשה סובייקטיבית לגמרי. איש מקצוע מהטובים והמוצלחים שיש? בלי צל של ספק. אותו דבר אגב יש שיגידו גם על פפ, שהכדורגל שלו משעמם, והיו גם כאלה שלא אהבו את סגנון הכדורגל של מוריניו או צ’ולו. בעוד לאף אחד אין ספק שהם מאמני על, אפשר להתווכח אם אוהבים או לא את הכדורגל שלהם.
אני מקווה שהבהרתי את זה שוב פעם בהודעה הזאת בצורה ברורה יותר, אם עדיין לא מובן מציע לך לקרוא שוב פעם, כי אין לי עוד דרכים להבהיר.
אז לי זה אכפת, מכיוון שבדקות הראשונות אנחנו פחות טובים משמעותית מהבחינה ההגנתית מאשר במהלך המשחק, וזו נקודה למחשבה.
ספגנו שער מאריבאס בדקה השלישית, ממאיוראל בדקה ה11, מברנצ’אה בדקה ה5 (ונפסל גם גול של טאקה איזה דקה או שתיים אחר כך), ממוראטה בדקה הרביעית. אתמול היינו קרובים פעמיים לשני שערים בחמש הדקות הראשונות.
מניתי פה 4 שערים שספגנו על ההתחלה, כשבסך הכל ספגנו רק שישה. זו חריגה סטטיסטית לא מקרית בכלל, אנחנו פשוט פותחים משחקים לא טוב. ההנחה שלי היא שמתישהו החריגה הזאת תתיישר ואנחנו נפתח משחקים בצורה טובה יותר. החריגה הזאת לא מטרידה אותי.
עכשיו אם לך מפריעה היכולת ההגנתית בכללי, זו טענה לגיטימית לגמרי, אבל שונה לחלוטין מהנקודה שאני העליתי.
זה בסדר גם להתעצבן מדי פעם. לי למשל זה קרה כשקראתי את ההודעה הזאת:
כתבת הרבה דברים ודאחקות על אנצ’לוטי, כולל אחת שבעטיה כתבתי לך את הדברים בהודעה הקודמת (וקח אותה כדוגמה במקום שאביא עוד ציטוט). היסטוריית ההודעות פה פתוחה לכולם ולא קשה למצוא דברים שכתבת.
תודה על הניתוח.