אני מדבר איתך על חילוף של מאמן, עם מחשבה של ממש מאחורי החילוף (לכאורה לפחות), ואתה מביא לי דוגמאות של שערים מרגשים בטירוף אמנם, אבל שהם 100% חכמה בדיעבד, פרשנות סוג ז’ סטייל שלמה שרף אחרי ששחקן מחליף אקראי כבש שער וצועק “איזה חילוף של המאמן!!1”.
בכל מקרה, אנחנו ביום של לחשוב חיובי (למרות שנאצ’ו היה חייב לקלקל בסוף), אז ככה:
- ניצחנו 3-0 את מובילת הטבלה (הראויה בזכות יכולת גבוהה, ולא בחסד), במשחק חוץ קשה. שאפו עצום.
- כבשנו 3 שערים, עם 3 כובשים שונים - כולל החלוץ שלנו, כולל שער בקרן, וכולל שער של ג’וד שמגיע לו לגמרי בזכות משחק מצויין (ולא שער מזליקי בניגוד למהלך המשחק).
- לא ספגנו שער, ועוד מול קבוצת צמרת.
- בשקט-בשקט, קפה נכנס בצורה חלקה ביותר לכפפות הגדולות של קורטואה. הוא לא קורטואה ולא יהיה כזה, אבל הוא שם כשצריך אותו, וכבונוס גם מביא איתו משחק רגל שקט מאוד. לא מובן מאליו בכלל.
- רביעיית הגנה של קרבחאל-רודיגר-נאצ’ו-קמאבינגה היא רביעייה שיכולה להתחרות גם ברמות הגבוהות ביותר באירופה, ולכן בפרט מתמודדת מצויין גם ברמות האלה. יותר מזה - גם בסגל מלא, סיכוי לא רע שמדובר ברביעיית ההגנה הטובה ביותר שאנחנו יכולים להעמיד. אישית אני בצד של אלה שלא מרוצים מהמשמעות של זה על קמאבינגה, אבל זה בהחלט מעניין (ושוב חראם על נאצ’ו שחירב לנו הזדמנות להמשכיות בריאה).
- לשם שינוי, אני מצטרף להלך הרוח הכללי בפורום, והמצטיין שלי המשחק היה טשואמני (ממש לא בגלל השער). מעורבות גבוהה בכל מקום על המגרש, והשער הוא רק הדובדבן לו הוא היה ראוי. כמובן שיש לזה קשר לרביעיית ההגנה שהזכרתי קודם, ובכל זאת.
- לסיום, איך אפשר בלי - מחמאות לאנצ’לוטי, על הרכב בסדר גמור, וניהול משחק אפילו טוב יותר (כמובן שהכול יותר קל כשאתה מוביל ב-2 ו-3 שערים, ועדיין).
רצית סופרלטיבים על ג’וד?
אתה לא תמצא מחמאה גדולה מזו, של אף משתמש אחר בתולדות הפורום: