אתה יודע שבסוף הוא יהיה שלנו, נכון?
לשמחתי הוא לא ישחק בברסה.
לצערי הוא יעבור לריאל.
לפחות אני, נדב, ליאור ואהוד נסבול ביחד.
A bonding experience.
מקווה שאתה טועה, חולי מרגיש כמו שחקן שנועד לשחק בבארסה. בטח בזו של פליק.
הוא שחקן כל כל מדהים וכל כך טוב שיוכל לשחק בכל שיטה. אולי בריאל נטולת וויני זה יהיה על משבצת ה9 הקלאסית (עם כמה שיפוצים), ואילו בברסה זה יהיה סוג של פאלסו עם המון תנועה וירידה למטה, ווינטג’.
בכל מקרה, זה לא יקרה. הוא ישחק אצלנו עוד שתי עונות, מקסימום שלוש, ויעבור שוב לאנגליה כשהוא בשיא.
כמו כל ארחנטינאי ואורוגוואי (כן, אראוחו ופדה שהיו חייבים להיות שלנו) הוא ממש תפור עלינו.
הוא יהפוך לאגדה אצלנו כי הוא עוד יביא לנו אלופות
ואז באמת כבר לא אכפת לי איפה ילך.
el clasico de los clásicos
הלילה אלופת העולם ארגנטינה חוזרת למונומנטל הגועש למפגש הכי גדול בעולם נגד היריבה מצפון, בטקס פתיחת המשחק יוצג הגביע מ-2022 כדי להזכיר לברזילאים מי אלופת העולם
הנבחרת התאמנה ביום ראשון אימון פתוח באיצטדיון של הורקאן נגד הנבחרת עד גיל 20 במטרה לגייס כספים לבית החולים פנייה בבאיה בלנקה שספג מכה קשה מהצפות בסערות האחרונות שפקדו את ארגנטינה בחורף האחרון
הניצחון הארגנטינאי על אורגוואי נתן הרבה מרץ וגאווה לעם הארגנטינאי ולנבחרת ושם את ארגנטינה למעשה במרחק נקודה אחת מהבטחת עלייה למונדיאל והיא אפילו יכולה לעשות זאת הלילה בלי לשחק, תלוי בתוצאה של בוליביה ואורגוואי במשחק המוקדם.
רודריגו דה פול יחזור הלילה להרכב לאחר שלא שיחק גלל פציעה ויחליף אל השלישייה שפתחה נגד אורגוואי, זה למעשה יציב לסקלוני ארבעה שחקני קישור במרכז המגרש במקום 3 כמו בדרך כלל.
מי שזוכה לתשבוחות הוא טיאגו אלמדה שמלבד הגול היה מהמצטיינים במשחק והוא יזכה להמשיך ולקבל את חולצת ההרכב על חשבונו של ג’ןליאנו סימאונה
ההרכב של ארגנטינה:
דיבו
מולינה, קוטי, אוטמנדי, טאגלפיקו
דה פול, אנזו,פארדס, מק אליסטר
אלמדה
חוליאן
איך מגיעה ברזיל?
את האמת? מאוד לוחמנית, זאת כבר לא ברזיל של פתיחת הקמפיין, היא התייצבה, הכדורגל עדיין חצי כוח אבל הנקודות מגיעות והניצחון בדקה ה-94 נגד קולומביה שם אותה חזק בצמרת.
כעת הברזילאים שלא ניצחו את ארגנטינה כבר הרבה הרבה הרבה זמן, בטח לא במשחק חשוב רוצים לבוא ולנקום והצהרות ןהראיונות בתקשורת מדברים רק על זה
בעיתון הספורט הארגנטינאי הכי גדול בארגנטינה Ole הגיעו לדברים פשוט ככה:
"קוטי, אוטה, אתם יודעים מה לעשות.
ברזיל תחסר את אליסון שנפצע נגד קולומביה, את בלם ארסנל מגלאיס וקשר ניוקאסל גימראייש שמורחקים בגלל צבירת כרטיסים וגם את ג’רסון במרכז המגרש בגלל פציעה.
ההרכב של דוריבל ג’וניור:
בנטו
ווסלי, מרקיניוס, מוריו, אראנה
סאביניו, אנדרה, ג’ואלינטון, ראפיניה
ויניסיוס, רודריגו.
היסטוריה
ההיסטוריה הארגנטינאית-ברזילאית מאוד צמודה כפי שאתם רואים והניצחון ההיסטורי האחרון של ארגנטינה על ברזיל במרקאנה בסיבוב הקודם 0-1 משער של אוטמנדי, גם היה ההפסד הראשון אי פעם של ברזיל במוקדמות מונדיאל בבית וגם שבר את התיקו בין 2 הנבחרות בטבלת הניצחונות לכל אחת.
כשאמרתי שברזיל לא ניצחה את ארגנטינה הרבה זמן התכוונתי 6 שנים, מאז חצי גמר הקופה אמריקה 2019.
מאז שוחקו 4 משחקים, משחק ידידות בסעודיה ב-2019 שנגמר בניצחון ארגנטינאי, גמר הקופה של 2021 שכולנו יודעים איך נגמר, משחק מוקדמות המונדיאל בסן חואן שנגמר בתיקן מאופס ( המשחק בברזיל להזכירכם פוצץ ומעולם לא חודש שוב) והניצחון האחרון של אוטמנדי.
Vamos Argentina
ההרכב הרשמי:
אלוהים
טגלי, אוטה, קוטי, מולי
מקאליסטר, פארדס, אנזו, דה פול
אלמאדה, חולי
אם הגול הראשון היה קפה בוץ הגול השני התבשל ממש לאט ובעדינות על אש נמוכה.
יאללה עד המחצית 4 כדי שראפיניה יבוא לתת גולים בבארסה. עף על עצמו, ברזיל מזמן לא הנבחרת עם ים הכשרון עם פנטזיסטות אללה רונאלדיניו. סתם נבחרת חסרת כיוון הנהגה והיררכיה.
כן כבר סתמנו להם את הפה עד שרומרו כפרעליו התחיל עם השטויות שלו. סתם יהירות. תעשו את הזלזול הזה ב4-0.
אני לא לבוש לקונצרט
מוזר אתה נמצא על הצד הפוליטי המתאים…
כן אבל שתיים בלילה
בשתיים בלילה אתה מקבל שכל?
פימפמו ארגנטינה מול ברזיל, מתוך התקף נוסטלגיה נשארתי ער כדי לצפות, איזה אכזבה, כדורגל נחות ביותר בהתאם לרמה של כדורגל הנבחרות, שתי נבחרות חלשות, שערים של ליגה ארצית, כל השערים עם טעויות מביכות בהגנות. אפילו המכות זה לא מה שהיה פעם, רק משטח הדשא נשאר זוועתי כמו פעם ולא השתנה.
פעם כדורגלני ענק שיחקו בנבחרות האלה, כרגע הם נבחרות בינוניות במקרה הטוב.
שמישהו ייתן באן לטיטי
באסה על הטעות של קוטי ושלנבלות יש שער בכלל אבל אני רוצה שלא יורידו את הרגל מהדוושה, אני רוצה תוצאה היסטורית
אפשר גם להתעלם ממנו ליאור. טיטי כפרעליו בחור טוב אבל לא מבין בכדורגל, הוא ממליץ על הימורים עם חוש הומור.
טיטי אתה צודק תלך לישון. אם זה בשבילך לא כדורגל אני לא מבין איזה ענף אתה רואה.
אהוד, חסר לנו עוד שחקן התקפה בשביל זה. מצד שני האמצע שלנו מטמטם אותם עם החזקה בכדור וגם מרביץ להם.