הוא ממוצא סרבי.
ולגבי הסרבי האותנטי - סך הכל עוד משחק מאוזן
מאוזן סך הכל…
בכדורגל אנחנו בוכים על מונופולים ודואופולים של קבוצות גדולות, אבל באמת שהקיצון השני לא יותר טוב.
הוא ממוצא סרבי.
ולגבי הסרבי האותנטי - סך הכל עוד משחק מאוזן
מאוזן סך הכל…
בכדורגל אנחנו בוכים על מונופולים ודואופולים של קבוצות גדולות, אבל באמת שהקיצון השני לא יותר טוב.
רוצו לראות את הניקס נגד הפיסטונס בספורט 5.
אני אחזור על עצמי ואהיה ההייטר, אבל לוקה פשוט לא באותה סטרטוספרה כמו יוקיץ’, ובכלל לא מובטחת לו אליפות. הוא יצטרך סגל שהוא הטוב או השני בטיבו בליגה. אין לו את היכולת לנצח קבוצות פייבורטיות מובהקות. עם הלייקרס אי אפשר לדעת, אולי עוד יצליחו לבנות כזה אחרי לברון.
בכל מקרה, ב5-6 דקות האחרונות היום פשוט הפסיד במו ידיו את המשחק. הקטע הקריטי זה 6 נקודות על הראש שלו - שלשה של נאז ריד כי הוא ירד רע להגנה,ואז פאול בשלשה על אדוארדס כי הוא איטי מדי לשמור עליו. טעויות כאלה בסיסיות שאני מתחרפן איך הוא נשאר כזה טפלון בתקשורת האמריקאית. גם באיבוד של לברון יש לו חלק.
הוא שיחק כל המחצית השנייה, זה לא קל, זה משהו שכוכבי nba עושים מדי פעם. זה מתקבל לפשל קצת כשהחמצן דליל, אצלו זה מעבר לפשל “קצת”.
בקצב השיפור של אדוארדס, עד סוף שנה הבאה אנט כבר ייחשב שחקן טוב מלוקה בקונצנזוס. הוא אמר מתישהו השנה שהוא צפה בהרבה וידאו של לוקה כדי ללמוד איך להתמודד עם דאבל טים. אנחנו אוהבים לחיות באשליות של “אי אפשר ללמוד חוכמת משחק” ואולי זה נכון במקרי קיצון, אבל בסך הכל נראה שיותר קל ללמד אתלט על כמו אדוארדס לקבל החלטות יותר טובות מאשר ללמד את לוקה להיות זריז ועמיד כמו אדוארדס.
לא מסכים איתך, אתמול במחצית הראשונה מי ששמר את הלייקרס במשחק זה לוקה עם מהלכים מטורפים ודפק שלשות על שמאל וימין במיוחד ברבע השני.
ההפסד הגיע גם משתי טעויות קריטיות של לברון שזרק שלשה מסוף העולם ללא שום סיבה ומזריקת החוץ השבלונית שלו בסוף המשחק.
ההפסד הזה היה כתוב ברגע שרדיק החליט שהוא משחק עם אותה חמישייה את כל המחצית השנייה. מעולם לא ראיתי דבר כזה.
חילקתי לו קרדיט על כל העונה בענק, הוא במו ידיו הדיח את הקבוצה.
ברגע שזה המקרה, ברור לך שלכל חמשת השחקנים אין חמצן וזה התבטא מצוין בפעולות בדקות האחרונות. אחד ההפסדים הכי מעצבנים ומיותרים שאני זוכר. המשחק היה בידיים של הלייקרס לכל אורכו עד שנגמר החמצן.
הטעויות של לוקה היו יותר קריטיות ועלו ביותר נקודות. לברון תרם לפחות קצת דברים חיוביים בדקות האחרונות, לוקה היה חושך מוחלט.
מבלי לנקות את הטעויות של לברון - ללוקה גם היה חלק בשניהם. תסתכל שוב על המהלך של השלשה, לוקה שורף שם 5-6 שנוית בכדרור רחוק מהסל כי הוא מבין שהוא כבר לא מסוגל להתמודד עם השומר שלו. בזריקת חוץ לוקה לא השלים את התנועה וחנה באמצע המגרש. לברון היה יכול למסור יותר טוב, לוקה היה צריך להמשיך את התנועה לכיוון הקו.
לברון אגב לא היה יכול לקחת טיימאאוט כי הוא עשה פאול על אנט, שהשופטים לא שרקו, מיניסוטה עשו challenge, והלייקרס איבדו את הפסק הזמן שלהם. חתיכת פאק בחוקים. אבל גם כי לפני כן לוקה שרף פסק זמן כי לא הצליח לעבור את החצי ודרך על השומר שלו.
יוקיץ’ ראוי לקבוצה טובה יותר ולענף ספורט טוב יותר.
משמח מאוד שהדנבר איכשהו לקחו את המשחק חוץ ממי שאמורה לדרוס את הליגה, אבל כל הקונספט הזה של זריקות עונשין ופסקי זמן זה פשוט עינוי. מעבר לכך שזה קצת לא יפה לעשות hack-a-shaq לומבי לעניים של אולקהומה, פשוט אין שטף במשחק והכל מרגיש אקראי מאוד.
ואם כל זה לא מספיק אז מה זה לעזאזל התרבות הזאת של הפעלות לאוהדים בשיא המתח? אני בגדול קפיטליסט ופרו-אמריקאי אבל צפייה בNBA גורמת לי לרצות להפגין בעד איחוד מיידי של יגוסלביה.
מה האלטרנטיבות ל- hack-a-shaq? לשפר את הקליעה מהקו, הרי לא יתנו מתנה בצורת עבירה על קלעי טוב. אגב בדקתי את אחוזי הקליעה של הולמגרן והם באיזור 80% השנה, שאולי לא נותן את מלוא התמונה אבל בוודאי מעל שאק וכל יתר המאותגרים מהקו. בנוסף לשרוק יותר עבירות לא ספורטיביות.
לגבי הפעלות קהל בשיא המתח האלטרנטיבה היא לא לעשות כלום, הרי ממילא ההפסקה קיימת (פסק זמן או צ’לנג’ על שריקה, אחרת אין הפסקה).
ופתרון אולטימטיבי הוא לצפות במשחק בשידור חוזר ערוך, מתאים לפחות לחלק מאתנו.
לזה אני מסכים בוודאות, מצד שני לפחות הוא לא מתבכיין ומסביר הפסדים כמו אחד המועמדים לעז: “החברים לקבוצה הכרחיים כי בלעדיהם אתה יכול להגיע רק למקום מסויים” (קשה לי עם התרגום של you can only get so far without them)
אי אפשר לצפות בלייב. קמים שעה לפני בלי ספוילרים ומריצים את ההפסקות, אחלה חוויה.
מצד אחד יש בי משהו שקצת מרוצה שצ’ט די מתחרבן (הרגיש שקשרו לו כתרים מהר מדי), מצד שני אני עדיין מאמין שהוא לגמרי יהיה אולסטאר קבוע בעשור הקרוב.
מצד שלישי, צ’ט כשנבחר בדראפט לפני 3 שנים נחשב חד קרן ייחודי בפני עצמו אבל זה לפני הפציעה שהשביתה אותו שנה ולפני שמישהו חשב וומבי.
שניהם שיחקו כרוקי באותה שנה, וצ’ט זכה במקום השני לרוקי השנה (אמנם פער ענקי מוומבי אבל גם פער גדול ממקום שלישי).
רק אני חושב שאוקלוהומה ינצחו את הסדרה הזאת?
לדנבר מתפלקים הרבה דברים לאחרונה והכל הולך להם, באיזשהוא נקודת זמן המזל כבר יעבור צד וOKC היא קבוצה מדהימה.
בתור מי שלא מבין כלום התחושה האישית שלי היא שכל ניצחון של דנבר זה נס.
ישנתי ב7 בבוקר כי היה משחק אדיר וכיפי במיוחד.
אין הרבה מה להגיד חוץ מזה שבקודם דנבר כנראה ישנו, פשוט חבל ששיתפו את יוקיץ’ שהבוקר בכלל לא הופיע ונתן את המשחק הכי גרוע שלו אי פעם בפלייאוף (8 איבודים ואפס מ10 מהשלוש!!) ולמרות זאת סיים עם דאבל דאבל ו4 נקודות קריטיות בהארכה.
הפעם מי שהתעלה היה פורטר ג’וניור וגורדון המופלא שדפקו כל שלשה קריטית, כשמיד אחריהם יאמאל ובראון.
כל כך חבל שלדנבר אין ספסל. זה מה שחסר להם כדי שילכו עד הסוף. אלופים עם לב ענק.
דנבר ואוקלוהומה עם משחק בלהות, אמצע רבע שני, 1/28 לשלוש!!!
6/44, אשכרה 13.6%
תגובות החבר׳ה פה ללוטרי? הזיה. מכור? או שניקו האריס הבנאדם הכי בר מזל בעולם?
נראה בהחלט מסריח, כי הסיכוי שזה יקרה הוא 1.8% לפי מה שפורסם.
אני רוצה להאמין שזה מזל טהור לדאלאס, שלדעתי עם התנהלות נכונה והרבה מזל בתחום הבריאותי (שלושת הכוכבים הנוכחיים הם פציעים מאוד, וגם הסנטרים למיטב זכרוני היו פצועים הרבה זמן העונה), הם יהיו מועמדים למקום גבוה בשנה הבאה.
מכור לחלוטין. רק עכשיו אפשר להסביר את הטרייד ההזוי בהיסטוריה.
זה לא מכור, בעיקר בגלל העובדה שההדרדרות של המאבס ללוטרי נבעה בעיקר מפציעות ובפרט הצולבת של קיירי אירווינג שבלעדיה הם לא היו בלוטרי. זה כמובן משהו שלא היה ידוע שיקרה במועד הטרייד.