לא, הם לא היו נוהגים כמוהו כי הם לא כמוהו. גם לארי בירד לא היה נוהג כמוהו. זה דור אחר של שחקנים. גם מרדונה כנראה לא היה מתנהג כמו מסי. לברון פחות תחרותי מהם, ואתה יכול לראות את זה בצורה שהוא מתייחס למשחק. הוא מזלזל במשחק בכך שהוא דוחף את הבן שלו לליגה. הוא מזלזל במשחק בכלל שהוא עושה הצגות מכל נגיעה קטנה. הוא מזלזל במשחק בכך שהוא לא עושה הגנה כבר עשור.
הוא פשוט לא חיה תחרותית כמו מייקל או קובי. הוא דואג לתדמית שלו, לא בהכרח לתחרות על המגרש. הוא מבחינתו לא צריך להוכיח כלום, הם מבחינתם שיחקו ונתנו הכל גם בסוף הקריירה שלהם. הוא בעצמו אמר שמבחינתו הכל מעכשיו זה בונוס.
מעכשיו? מהרגע שהוא נרשם לדראפט, כנראה עוד לפני. גאון עסקי שידע מה הולכות להיות הרשתות, מה הערך שיהיה לספורטאי כמוהו מזה ומינף את זה בצורה עצומה. בעצם, נייקי הם הגאונים. אבל גם הוא…
נכון. לכן הסיכויים של דמבלה צנחו, לכן לאמין עסוק מדי בחרא ולא מקדש את הכדורגל. אבל כשיהיו אנשים שיקדשו את הכדורגל כמו מסי ורונאלדו - הם יהיו הכוכבים הבאים.
כן, דור שלא ידע רשתות חברתיות, אם תחזור עוד דור אחורה אז תמצא דור שלא התנהג כמו הדור של מייקל, ככה זה עובד, אם מייקל היה נולד היום הוא היה “דור אחר” ממייקל של אז.
אוקיי, אז אין בעצם אופי לשחקנים, כולם אותו דבר לפי הדור. אם מסי היה בתקופת מרדונה הוא היה עושה סמים ובוגד באישתו.
אין שום קשר בין רשתות חברתיות לבין אופי של שחקן. לברון היה אותו דבר אם היה נולד בתקופה של מייקל, רק שאז היו לו 0 טבעות והוא היה פורש לספורט פחות אלים ככל הנראה. אני לא יודע איך אפשר לראות אותו עושה הצגות וממציא מגע ולא להיגעל.
כן, רק שזה קצת שונה-הדומיננטיות של מייקל הייתה יותר גדולה, ומייקל לא החטיא בשביל שריי אלן יציל לו את התחת בריבאונד. מראש מייקל מסר להם כגורם הפתעה, הוא לא החטיא בשביל שהם יצילו אותו.
הבעיה שהוא שומר את הכוחות רק בחלק ההגנתי. הדבר הזה משפיע על הקבוצה כולה. זה משחק שונה לכן ההשוואה בעיניי לא נכונה-במשחק כדורסל של 5 שחקנים, אי אפשר ששחקן אחד לא יעשה הגנה ורק התקפה. תשאל את דאלאס. לברון לא עושה הגנה כבר עשור שלם, כי הוא עסוק בלנפח מספרים בהתקפה. זה לא מעיד על תחרותיות, זה מעיד על אגואיסטיות. שחקן שרודף אחרי טבעות ויש לו את היצר התחרותי יעשה הגנה והתקפה באופן שווה.
אם לא הפציעה של לברון היינו מבטיחים בקלות את המקום השני מזמן, לפני הפציעה הלייקרס שיחקו כדורסל מדהים, רק עכשיו מתחילים להתחבר מחדש.
לא הייתי פוסל כלום לעונה הזאת, כייף לצפות בקבוצה הזאת.
אני חושב שלברון זה אחד הדברים ביותר גרועים שקרו לליגה. הוא פשוט משאיר מורשת נוראית לליגה הזאת, והוא פשוט מביך. עצוב. ליגה שמקדשת מספרים, חוסר מקצועיות, חוסר תחרותיות ובעיקר חוסר רצון להשאיר מורשת. רק כסף ומספרים.
טוב, תסבירו לי רבותיי המלומדים למה הסרבים כל הזמן מפסידים והאם יש איזשהו מוצא?
יוקיץ כבר בן 30 ואין אליפות באופק, דונציץ’ גם בדרך להדחה. מבקש ממכם את מקומם בהיסטוריה של הענף כיום ובעתיד.
למה זה חשוב לי?
כי גדלתי בניינטיז ועדיין אני אעדיף לראות את שניהם במשחק אקראי מאשר כל שחקן אחר. אולי זו אשמת @Aragones , אולי אני סתם מתאהב באופן אקראי, אבל במבחן העין פשוט בא לי לראות אותם עם הכדור וזה יהיה נחמד אם מתישהו הם יזכו לדומיננטיות כלשהי.
בגדול, דונצ׳יץ׳ בדאלאס היה קורבן להצלחה המהירה מדי שלו שלא איפשרה לבנות משהו אורגני עם בחירות דראפט נמוכות. כן הצליחו לבנות משהו טוב סביבו עד שהשטן החליט לעשות חרקירי לקבוצה.
עכשיו בלייקרס צריכים לבנות סביבו, קשה לי להאמין שהוא לא יזכה באליפות.
המקרה של יוקיץ׳ שונה, כי שם בנו חתיכת קבוצה, רק שהעזיבות הצטברות של שחקני מפתח, ובעיקר אבל בעיקר הפציעות שפשוט גמרו אותם. מארי ופורטר מתגלים כשחקנים אולטרה פציעים וכבר די רחוקים מהשיא שלהם. התבזבזו ליוקיץ׳ כמה עונות בגלל הסיפור הזה. אני מאמין שהם ינסו לשנות בשנה הקרובה משמעותית את הסיפור סביבו.
לכל מי ששומע ולא מתעמק, שלא יהיה ספק, הסרבי הוא שחקן טופ 5 בהיסטוריה של המשחק הזה ולא בלתי סביר שהוא עוד יטפס בסקאלה עד שיפרוש. רוצו לראות בכל הזדמנות שיש.