NBA: אוקלהומה סיטי אלופת 2024/5

אם מאמינים לקונספירציה, יש עוד דרכים שידרדרו את דאלאס ללוטרי. זה בעיני לא הסבר למה הדראפט לא מכור.

לצערי צפיתי במופע הנגרות המחריד של דנבר ברבע האחרון מול אולקהומה, מה שיוקיץ עובר שם זה פשוט התעללות.

היה שם בכלל שחקן דנבר שהביא נקודות ברבע הרביעי חוץ ממנו?

התחושה שלי מהמעט שראיתי נשארה כשהיתה - כל משחק שדנבר לא מובסת זה נס.

זה כמעט אותו סגל של האליפות, אין להם כסף למחליפים טובים, וכך זה נראה.

ושום מילה על הפייסרס שמעיפים את הקאבלירס 4-1 בדרך לגמר המזרח?? מטורף

אכן מטורף בהתחשב במה שקליבלנד עשתה השנה, אבל הם הגיעו חבוטים ופצועים לפלייאוף ובמיוחד לסדרה הזו, ומה לעשות שעדיין דונובן מיטשל לא מצליח להגיע לגמר איזורי כבר נסיון שמיני בפלייאוף למיטב זכרוני. המאמן עשה פלאים ואף זכה כמאמן השנה, אבל קרלייל מנגד הוא שועל ותיק והביא את הקבוצה לשיא היכולת בסדרה הזו. גם טייריס הליברטון מוכיח כמה הוא גדול. מעניין שהוא נבחר אחרי דני בדראפט (12 לעומת 9), וגם שבאותו הדראפט שחקן שנבחר לפני דני (אובי טופין) די מככב באינדיאנה אחרי שנבחר על ידי הניקס, והועבר לאינדיאנה תמורת חצי כלום ושני שום דבר (שתי בחירות סיבוב שני). ומי שנבחר שני באותו דראפט התגלגל גם הוא השנה לאינדיאנה (גיימס וייזמן) שיחק משחק אחד והועבר פלוס כסף תמורת זכות כספית לעסקאות לא מאוזנות בעתיד.
אני כבר השלמתי עם הפסד של קבוצתי האהובה בוסטון לניקס, מה שאומר שיהיה קרב פיזי מאוד שישלח את הניקס להפסיד לאלופת המערב.

OKC? או שאנט מסוגל להפתיע גם אותם?

ההימורים שלי השנה לא בדיוק שווים באף תחום, כבר אמרתי לבן שלי אחרי שבוסטון וקליבלנד ניצחו אחד בחוץ שהן יגיעו לגמר האיזורי. כרגע במערב אני דווקא רוצה את מינסוטה שתלך עד הסוף אבל למה לנחס אותם?

אני רוצה okc. מגיע לקבוצה הזו פיצוי אחרי שנת הווסטברוק-דוראנט-הארדן.

מגיע לה כי היא הולכת על צעירים קשוחים, אני מת עליהם.

ולא, שיי לא ברמה של יוקיץ’, לא משנה מה הוא יעשה, זה בכלל לא קרוב. יוקיץ מעל כולם בכמה רמות.

ההגנה שOKC עושה על יוקיץ חוקית בכלל?
אני לא מבין איך הוא לא חוטף עצבים.

להבנתי הם בגדול משחקים אגריסיבי על גבול הלא-חוקי ונותנים לנגרים לזרוק מהשלוש.

אין שום כח בעולם שיכול לעצור את יוקיץ ואין אף שחקן ב NBA כרגע שמתקרב אפילו ליוקיץ, בלי יוקיץ דנבר לא עוברת את ה 20 ניצחונות בעונה.
מיניסוטה קבוצה טובה אבל אני לא רואה אותה מנצחת את OKC, צה שגם אם סטף לא נפצע הם לא עוברים את הווריורס.
בנקודת הזמן הזו אוקלוהומה היא המועמדת הראשית ללא ספק.

אוף, אין פה איזה מחנה אנטי יוקיץ’? אולי עוכרי דונצ’יץ’ כמו @Aviad ?

בואו נגלה. מי הmvp הראוי לדעתכם?

• יוקיץ’
  • הבחור השני מokc
0 מצביעים

להגיד את יוקיץ ואת דונציץ באותה שורה זה חתיכת בדיחה אוריה… יוקיץ זה שחקן עם פזם לא נורמלי, דונציץ הגיע לתקרה לא רעה בכלל ובגיל צעיר מאוד, אבל תקוע שם יותר מדי זמן. בזמנו חשבתי שהוא פייק והתבדתי, אבל הוא לא בלבל של סופסטארים אמיתיים שסחפו קבוצות להישגים.

רק לפרוטוקול עד שיוכח אחרת/ידעך יוקיץ הוא השחקן הטוב בעולם ויותר טוב מsga, ועדיין אני בגאווה מתייחס לדברים כמו voter fatigue ומאזן הקבוצה כשיקול לגיטימי גם אם לא אובייקטיבי עד הסוף. צריך ללכת לsga השנה לטעמי. מי שרוצה ללכת עם השחקן הטוב יותר אני לא אתווכח יותר מדי

חבל על הפציעה של טייטום, בוסטון נגד אוקלהומה היה יכול להיות אחלה גמר

איזה טמבלים הם שמה. ממציאים ביטויים הזויים כדי לייצר עניין מלאכותי.
יוקיץ’ חייב להיות עם כדור זהב חמישי ברצף כבר. הוא בכמה רמות מעל כל מה שיש להם שמה כבר שנים.

OKC נגד דנבר, משחק שביעי, מתחיל ב 22:30, לא כדאי לפספס.

@Uriah

מחר אבל. כמעט יצרת סכסוך אלים בבית אל מול אשתי והמפגע המוזיקלי המכונה ״ארוויזיון״.

כוסעמאק, חיכיתי איזה חצי שעה שיתחיל לא הבנתי למה…

אינעל העולם

OKC נגד דנבר, משחק שביעי, מתחיל ב 22:30, לא כדאי לפספס.

@Uriah

אה, ותזכור גם שלמרות שיוקיץ’ נתן רצף של שלושת המשחקים הכי גרועים שלו אי פעם, הוא עדיין מוביל בכל:

There are levels to this game.

גרוע של יוקיץ’ זה שיא קריירה של אחרים. כדור זהב חמישי עכשיו!! לי יש טמבל פאטיג כבר.

יוקיץ יעוף היום, דנבר פצועה וחבולה.

ואף מילה על מילה, שבמקרה היא בת של אגדה סרבית אחרת, ועוד יותר במקרה שחקנית כדורעף שזה בפני עצמו שילוב מקודש?

כמה כושלים שם בערוץ הספורט, שגם כשאשכרה נשארו להם איזה שתיים וחצי חלונות שידור מעניינים לאורך כל העונה - הם מצליחים להרוס גם אותם?
אני מדליק טלוויזיה כדי להתרווח ולצפות במשחק אנביאיי משובח, משחק 7 בין דנבר החבולה אך גאה (ובעיקר - הכוללת יוקיץ’ אחד יחיד ומיוחד), מול אוקלהומה הצעירה, המוכשרת והרעבה - ומסתבר שאני צריך לחכות עד סוף המשחק המרתק בין בני הרצליה להפועל חולון… :man_facepalming:

חבורה של חדלי אישים כושלים.

(וכן, אני יודע שאפשר לצפות גם בדרכים אחרות במשחק. ובכל זאת - זה השידור שלכם, שהוצאתם את מעט השקלים שעוד הצלחתם לגרד מתחתית התקציב שלכם בשביל לקבל אותו. תכבדו אותו, את עצמכם, ואותנו.)

עריכה: לא יאומן, זה עוד ממשיך.
המשחק של הרצליה-חולון כבר נגמר מזמן, אבל הם ממשיכים לשדר שוטים אקראיים של קהל עוזב את האצטדיון וריאיון משמים עם שחקן אנונימי ששם מגבת על הראש, במקום לשדר את יוקיץ’ נגד ג’י אלכנסדר.
שייסגר כבר הערוץ המביך הזה.