בסוף הרכב מלא של היוקיץ, נראה אם יצליחו בלי ספסל כשנמתחו כל כך.
אני רואה את המשחק בחצי עין, וכבר אני רואה אפקט לברון-שיי, שהוא שחקן על, נתן עונה מעולה, למה כל הפלופים? מה זה הזבל הזה? הוא עושה פלופים כשהוא עושה הגנה וכשהוא עושה התקפה הוא פשוט נכנס בשחקן ששומר עליו כשהוא עולה לזריקה בשביל לסחוט עבירה.
לא סתם הרייטינג של המשחק הזה ירד.
בהמשך לדיונים שהיו כאן על למי מגיע להיות ה-mvp של העונה הסדירה, ועל זה שכנראה ינסו לתת את הפרס לאלכסנדר כדי “לגוון” - זה פשוט בושה שהם פשוט יכולים להחליט לקבוע את מועד הפרס מתי שהם רוצים, ושאין מועד מוסכם וקבוע מראש (אהמ אולי לדוגמה כשהעונה הסדירה נגמרת, ולא כמעט חודשיים אחרי זה?), וככה לשחק עם התוצאות הסופיות.
הרי הרבה יותר “קל” לתת לאלכסנדר את הפרס, רגע אחרי שהוא הדיח את יוקיץ’ בהתמודדות ראש בראש. וכמה שלא יגידו למצביעים ולמחליטים שיתעלמו מהמשחקים שאחרי העונה הסדירה - ברור שזה יושב להם בראש, ואי אפשר להתעלם מזה.
פרס ה-mvp על העונה הסדירה, צריך להיות על העונה הסדירה. נקודה. ובעונה הסדירה, אין בכלל ספק מי היה השחקן הכי טוב, גם אם אחרי זה בפלייאוף הוא קצת “נחנק” (בואו, תסתכלו על המספרים - אפילו שם קשה לקרוא לזה ‘נחנק’), כי הגיע עם קבוצה מותשת לחלוטין מול קבוצה צעירה ורעננה בהרבה. בלי יוקיץ’ דנבר לא הייתה מגיעה לפלייאוף אפילו.
ליוקיץ’ יש פאקינג ממוצע שנתי של טריפל-דאבל (!!) שכולל גם את קצב נקודות השלישי בטיבו בליגה. בכל מקום אחר זאת לא הייתה שאלה בכלל מי היה צריך לקבל mvp במקרה כזה. ליגה מטומטמת.
איו מה להתפלא. הכל שמה מהונדס. הם חיים מדרמות מלאכותיות. הם חייבים לייצר עניין מתוסרט.
ראיתי את רוב הסדרה, יוקיץ’ לרוב שיחק לבד, החברים שלו לא היו מסוגלים לקלוע גם אם החיים שלהם היו תלויים בזה, יוקיץ’ ספג עבירות על ימין ועל ווק שלא נשרקו בכלל, הספסל לא תרם בכלל.
בלי יוקיץ’ דנבר היא קבוצת לוטרי, עם יוקיץ’ וקצת ספסל הם אלופים. אין שאלה בכלל.
בנתיים הוא נתן מספרים היסטוריים ושחק משחק שהם פשוט לא מסוגלים להבין ולשחזר. אולי בגלל זה הם נגדו.
לא ייאמן שכבר גנבו לו שני כדורי זהב. מזל שלא אכפת לו מזה בכלל.
ההצבעה על הפרס היא של עיתונאים והיא נערכת בתחילת הפלייאוף. אין פה משהו חריג.
התוצאות לא מוטות בגלל טיימינג או דבר כזה, הן פשוט מטומטמות כי העיתונאים האמריקאים הטיפשים לא רואים משחקים, אלא רק תקצירים מאוד ספציפיים ומאוד מונעים מנראטיביים מגוחכים. יש גם סתם מטומטמים כמו קנדריק פרקינס ששונא את הג׳וקר כי הוא לבן.
מעניין באמת עד כמה הגזע + הדרכון משפיע פה, וכמה מזה כריזמה שיש לשיי בערמות וליוקיץ יש במינוס.
איך ג’ורדן אמר פעם על תואר MVP שהלך למג’יק- זה לא שמג’יק לא ראוי, אבל הייתי שמח להבין מהם הקריטריונים האמיתיים לבחירה. ואני אוסיף שאין כאלה, זה יותר כמו מטרה שנבחרת ואז מצדיקים אותה. באותה נשימה יש “מפרשים” שאסור לתת לו יותר מג’ורדן ולברון בראיה היסטורית, ושגם להם נעשה עוול לאורך השנים בכך שנידי פעם נתנו לאחרים שנצצו לעונה מסוימת.
בושה לליגה.
ההצבעה מתבצעת מיד עם סיום העונה הסדירה.
מה אתה טוען, ששיחדו 71 עיתונאים להצביע ל-SGA? סתם Voter’s fatigue.
מסכים אתכם כמובן שהגיע ליוקיץ’ לזכות.
לעניינו, משחק 1 מצוין וכיפי בין אינדיאנה לניקס. לטעמי לגמרי הסדרה היותר מעניינת בגמרים האיזוריים.
בול. בתקווה שהאלופה תבוא משם, וואלה משחקים כדורסל יוצר נעים לעין.
אני טוען שמדובר בטמבלים שאפשר לשלוט בהם בקלות בעזרת קצת פרופגנדה בריאה. בדיוק כמו בכל דבר במערב היום.
ממציאים ביטוי מפגר כמו Voter’s Fatigue, רומזים שאנשים אוהבים את יוקיץ’ בגלל שהוא לבן, והופה, לא יעזו לצאת נגד העדר.
יוקיץ’ הוא כמו מסי: כל עוד הוא משחק כדור הזהב חייב להיות שלו.
אני לא מבין את ההפתעה מהזכייה של יוקיץ’. שחקן שנמצא מעל הענף = ירידה בפופולריות של הגופים ששולטים בליגות האלה, ותלות מוחלטת באדם אחד שהם לא שולטים בו. רוב כדורי הזהב של רונאלדו הגיעו בדיוק מהסיבה הזאת, של לנסות לייצר איזשהו Titans’ Clash שהמרוויחות שלו היו אופא והלה ליגה.
ממש ככה. משעשע לראות אנשים שהצדיקו זכיות של רונאלדו ועכשיו מתרעמים על הזכייה של SGA.
יותר הצחיק אותי ההצטרפות הפסיכית של ריאל לזה.
הכל בכלל התחיל בגלל חיקוי של הנשיא או משהו. כל ריאל מדריד יצאה להגנתו ואמרה שזה מכור, שבגלל שחיקו אותו כמו מפקד יש חוסר כבוד אליו והכל מכור. הוא אמר שיחרים את הטקס ובטח גם ריאל. מה קרה? הטקס נדחה, והופה רונלדו זכה.
הוא עלה בוכה כשהוא זכה. זה היה הדבר הכי פתאטי שראיתי מספורטאי. הוא אשכרה הילד הקטן שבוכה בשביל לקבל מדליה.
וכרגיל, רונלדו כמו רונלדו, פעם שניה שזכה כבר עלה לפודיום זחוח.
זהו פרקתי תודה לכל המשתתפים.
נ.ב
מסכן אדוארדס שנאלץ לראות את שיי ממציא מגע והוא ליטרלי האדם הכי מוגן בארה״ב. זה לא כדורסל זה זבל.
גם ה nba עכשיו רונאלדו נגד מסי ?
אני רגע אהיה הפרקליט של השטן.
נכון, הוא כמה רמות מתחת ליוקיץ׳, ובגדול אני מסכים עם רוב הטיעונים שנכתבו כאן.
אבל שיי נתן עונה פנומנלית, הוא שחקן טופ 5 בליגה בקלות, והוא פאקינג אמן בכל מה שקשור לילדים את הכדור בטבעת. בסוף זו המטרה לא?
כשייגמר הפלייאוף גם ככל הנראה תהיה לו ברזומה אליפות בתור שחקן מוביל ו-mvp של סדרת הגמר.
אני גם באופן אישי לא מתחבר ל-foul baiting שלו, אבל בסוף נקודת המבט היא שהוא מנצל פירצה בחוקים. זו נקודה שצריכה להיות לזכותו שהוא חכם ולא לרעתו.
הפרס הזה נקבע בשבוע הראשון של העונה, בהתאם לנראטיביים שיש באותו רגע. למשל כל הסיפור עם אמביד. כל עוד אין הפתעה או באמת איזה כוח טבע שאי אפשר להתנגד אליו (כמו יוקיץ׳ בכל הסוגיות שלו). גם לברון בסוף היה השחקן הכי טוב בליגה במשך איזה 10 שנים ויש לו רק רק ארבעה, כשפעם אחת הוא הפסיד לדריק רוז שהיה לו סיפור טוב יותר באותה עונה.
https://x.com/timelesssports_/status/1936827788507681264
איזה מקום מטורלל זה האן בי איי חחח
באמצע כנס שדוראנו נמצא בו הקהל והמנחה הודיעו לו שהוא עבר לרוקטס, והוא כזה אה, סבבה
מאד מוזר. הפציעות והמוח שלו כנראה מנעו וימנעו ממנו איזה 3-4 טבעות.
אם הוא היה נשאר בגולדן סטייט הם היו זוכים בעוד 2-3 אליפויות לפחות.
אני לא חושב שיש משפט שיותר מאוס עליי ב-NBA של העשור+ האחרון, מאשר “טרייד ענק בדרך - דוראנט עובר ל-X”.
כבר כמה שנים טובות שדוראנט תורם לסיכויי הזכייה באליפות, כמו שסער תורם מנדטים למפלגה שהוא מצטרף אליה.
בחירות הקריירה של דוראנט צריכה להילמד בתור שיעור ראשון לכל שחקן כשרוני מתחיל, לאיך לא לנהל קריירה.
די עצוב לחשוב על איך התפתחו הקריירות של כל אחד מהטריו המטורף והמבטיח של OKC מלפני למעלה מעשור - דוראנט, ווסטברוק והארדן. לאור זאת, גם לא כ"כ מפתיע שהם לא הצליחו להביא ביחד את האליפות לאוקלהומה.
מה שאירוני זה שסיכוי לא רע שדווקא השנה, כשהקריירות של כל אחד מהם כבר גססה לחלוטין - אוקלהומה תשיג סוף-סוף את האליפות המיוחלת הראשונה שלה.