אין יותר מבאס מזה ששחקן הקלאץ של הפלייאוף הזה נפצע במשחק מספר 7 של הגמר..
בלי הליברטון זה נהיה קשה מאוד.
מקווה שהקבוצתיות של אינדיאניה תביא איתה ניצחון פעם נוספת, מגיע להם.
.
אין יותר מבאס מזה ששחקן הקלאץ של הפלייאוף הזה נפצע במשחק מספר 7 של הגמר..
בלי הליברטון זה נהיה קשה מאוד.
מקווה שהקבוצתיות של אינדיאניה תביא איתה ניצחון פעם נוספת, מגיע להם.
.
איזה סיום אנטי קליימקס לפלייאוף שהיה די טוב. קשה קשה להתחבר לokc כאלופה, הם משחקים הגנה די מדהימה, ועל הנייר משחק ההתקפה שלהם גם היסטורי אבל איכשהו הוא לא עובר את מבחן העין וסה"כ המשחקים די משעממים. במובן מסויים ההזדמנות היחידה שלהם לעשות משהו שיהיה ממש memorable - לתת איזה תצוגה הירואית במשחק 7, זה נשדד גם מהם, לא רק מאינדיאנה.
בהמשך לאביעד ממש מתחבר לעניין.
הפלייאוף היה חביב, אבל להזכר במאבקי העילית בין לברון וחברים לבין קבוצת הזהב של סטף קרי, או את הדו קרב בין בוסטון המאוזנת מול קובי ב 2008-2010, ועוד גמרים מעניינים לצופה ואיכשהו למרות הסימפטיה לשתי הקבוצות במבחן העין כל משחק נראה חרא כדורסל.
אני תוהה אם אני הזדקנתי או שבאמת משהו בקסם המחודש הזה לא עובד.
אלכסנדר מנהיג חברה צעירים, הרבה בחירות דראפט, כולל שחקן שלא שיחק השנה עקב פציעה, הגנה מטורפת, אבל לא מעט עזרה מהשופטים ברגעי מצוקה.
בראיה קדימה יש להם את כל הכלים להמשיך את העליונות הנדירה שלהם, אבל הקבוצות האחרות יעשו התאמות כדי להקטין את הדומיננטיות. ובעיקר- הרבה שחקנים נכללים בחוזה רוקי זול יחסית, ואוקלהומה תתקשה להשאיר את כולם, כפי שהיה לפני קצת מעל עשור, כשהארדן והזקן לקחו את הכשרון למקום אחר, ובהמשך גם דוראנט, וסרג’ פשוט נחלש פיזית מהמפלצת שמשתקת את טימי. ווסטברוק גם הוא כמובן לא יכל לבד להציל את המערכת.
אולי יוסטון אחרי הטרייד? מינסוטה תעשה קפיצת מדרגה? דנבר תסדר את ההגנה? טייטום יחזור לפני הזמן? קליבלנד יתפקדו בזמן אמת? דני יפרוץ עוד תקרת זכוכית?
יהיה מעניין.
ראיתי לצערי את כל הגמר והיו כמה נקודות שתפסו אותי חזק:
כנראה דלפ אבל אני מאוד לא מסכים עם המשפט המצוטט.
הסיבה היחידה שלדוראנט יש היום אליפויות היא אך ורק בגלל הבחירות שלו בקריירה. כן כן, הבחירה ההיא בגולדן סטייט.
את גולדן סטייט הוא עזב לברוקלין, שגם שם היה במרחק מידת נעליים אחת פחות מאשר להגיע לגמר (מזכיר שהארדן וקיירי היו פצועים) וזכייה שם הייתה משנה את הלגאסי שלו לגמרי.
העסק הזה התפרק עקב סכסוך שלו ושל קיירי עם ההנהלה בברוקלין ומשם הוא נשלח לפיניקס, שם החלטה מטופשת של ההנהלה סידרה את ברדלי ביל (ובמקביל העבירה את ברידג׳ס בטרייד על דוראנט).
לא יודע אם דלפ אבל השאלה היא מה המוקד- הקריירה של השחקן או הקבוצה/האוהדים במרכז. העזיבה של לברון את קליבלנד והחזרה שלו היו טעות או התנהלות נכונה? לא תהיה תשובה אחת נכונה כי יש כמה זויות לראות את זה, וממילא כולן נבחנות בדיעבד.
טימי דאנקן הוא אחד השחקנים האהובים עלי, ותמיד רציתי שיישאר בס.א. גם כשהיא לא בדיוק איימה על האליפות. כנראה שהייתי מוריד משהו מההילה שלו לו בחר ללכת למקום אחר בו היה יוצר קבוצה מועמדת לאליפות רק עקב המעבר. אם זה נכון או לא נכון לנתח קריירה כך? לטעמי אין תשובה אחת.
ולהוסיף עוד משהו,
שיפור הסיכויים שלך לאליפות - לא משנה כמה כישרוני אתה - תלויים בקשר ישיר ביכולת הניווט והבניה של ה GM וביכולת האימון של הקואוץ’.
אני חושב שבסופו של דבר הסיפור הוא הלגאסי שהשחקן משאיר אחריו.
דוראנט החליט שהוא רוצה אליפות ברזומה ויהיה מה. והוא בהחלט השיג אותה. בנקודת מבט הזו ההחלטה הייתה טובה.
מצד שני, אין ספק שהתדמית שלו נפגעה אנושות (כמו של לברון כשעבר למיאמי) מהמלך.
לעולם לא נדע איך הוא היה נתפס בתקשורת ובציבור אם לא היה עוזב. לדעתי התרחיש הסביר הוא שדוראנט לא היה זוכה בכלום באוקלהומה ובסיכוי גבוה מאוד מסיים את הקריירה ללא אליפות. האם הכתם על הקריירה שלו בתרחיש הזה גדול יותר? איך הוא היה נתפס אם לא הייתה לו אפילו אליפות אחת ברזומה?
אנחנו לעולם לא נדע אבל באופן כללי זה דיון מרתק בעיניי.
מיייקי זה קצת לא רלוונטי.
שחקנים שנשארים קריירה שלמה בקבוצה אחת כבר פסה מהעולם. יתירה מזו, השחקנים לא מראים נאמנות הרבה בגלל גם הקבוצות שלא מראות נאמנות. שחקנים מגלים שהעבירו אותם בטרייד מבלי לעדכן אותם לאיפה ואיך, ופתאום שחקן מגלה שהוא פרה נותנת חלב אז למה שיראה נאמנות אם מתייחסים אליו כאל מכונת כסף?? העולם שלנו פחות טהור מפעם.
אם אני זוכר נכון חוזה המקסימום ששחקן יכול לקבל מהמועדון בו הוא משחק מזה זמן תמיד גבוה יותר מחוזה מקסימום שיוכל לקבל בקבוצה אחרת, כלומר גם אם רוצה להמשיך במועדון- חלק גדול מזה הוא בכלל כלכלי
בן שרף (בחירה 26) ודני וולף (27) נבחרו בק טו בק ע"י ברוקלין נטס
מהלכים מצוינים של דנבר הלילה.
שלחו את פורטר ג׳וניור לבחירת דראפט ב2032 תמורת קאם ג׳ונסון.
החתימו בחזרה את ברוס בראון.
מסכים מאוד, ועדיין- חייבים (בעיני) להחתים סנטר הגנתי שיהיה על המגרש בדקות שללא ניקולה. אם היו מחתימים את ברוק לופז או קאפלה- הייתי אפילו מעז לומר שהם שוב הקונטנדרים.
מה דעת המלומדים כאן על יוסטון?
@Mikelike @goldi
אתם אופטימים מדי. יש חלק בפאזל שלא בעניינים יותר מדי זמן גם בגלל פציעות וגם בגלל חוסר יציבות. ג’אמל מארי.
באליפות הוא היה חשוב לאיזון של הקבוצה לא פחות מניקולה יוקיץ’ וכשהוא לא מתפקד גם עם יוריץ הענק הם לא מצליחים להתרומם. אם יביאו רכז צעיר וכשרוני שיוכל להוריד ממנו עומס ועדיין להיות יעיל - זה יציל אותם.
זו דעתי
בינתיים נראה שהם שיחקו אותה עם דוראנט, מחליף מעולה לשנגון (קאפלה), וגם דוריאן פיני סמית. קבוצה שבנויה לעבור גם את אוקלהומה.
כמו שנאמר קודם זה עדיין מחייה ששאר הקוביות יפלו נכון, אבל בעיני ההגעה של דוראנט, היא דיל ברייקר בעיקר אם ידע לעזור לצעירים ולהיות מנטור שהיה שם, ולקח אליפות כ MVP (אני אשאר בדעתי שקרי היה המרכיב החשוב והיעיל ביותר באותו צמד אליפויות אבל ניחא).
מסכים, יוסטון הופכת להיות חתיכת קונטנדרית לדעתי.
מילווקי חותכת את דמיאן לילארד ללא תמורה, מחתימה את מיילס טרנר שעוזב את אינדיאנה אחרי עשור בקבוצה.
אינדיאנה שנתנה פלייאוף מדהים תתחיל את העונה הבאה ללא טרנר וללא האליברטון שיעדר כל השנה - מבאס מאוד.
רציתי לשאול מה דעתכם על ההייט שלברון סופג בעקבות המימוש שלו את אופציית השחקן שלו? ביחס לזה שבגיל 40 יכל לקצץ את שכרו ולאפשר ללייקרס להתחזק בעוד שחקנים. הטענה מתחזקת לאור ההפסד של דוריאן פיני סמית, אמנם כנראה יקחו את אייטון אבל אני לא מחזיק ממנו בכלל ובסה"כ נראה שהיריבות התחזקו והלייקרס נחלשו.
לא טענתי שום דבר אופטימי מדי, רק שמדובר במהלך מצוין. אין לי אשליות ואתה כמובן צודק במאה אחוז.
בהקשר של יוסטון, אני דווקא מרגיש שהם בונים את עצמם לתרחיש ייחוס של דאלאס ולא לזה של אוקלהומה (שבעצמה צירפה את הרטנשטיין כדי להתמודד עם דאלאס). בהחלט יש שם פוטנציאל מאוד גבוה לקונטנדריות.