NBA: אוקלהומה סיטי אלופת 2024/5

הנהלת ה-NBA, הווייתם כגון (to be like בלעז):

הטרלת ההטרלות.

לברון ביבי
מכונה ‘קינג’ ג’יימס מכונה ‘קינג’ ביבי
נמצא יותר מידיי זמן בתחום שלו, עד שטוענים שיש לו אינטרסים זרים נמצא יותר מידיי זמן בתחום שלו, עד שטוענים שיש לו אינטרסים זרים
מכריז על ‘הצהרות דרמטיות’ שמתבררות ככלום מכריז על ‘הצהרות דרמטיות’ שמתבררות ככלום
בוכה שכולם נגדו למרות שממשיך לנצח בוכה שכולם נגדו למרות שממשיך לנצח

אבל לברון יותר מפסיד מאשר מנצח…

לא יודע אילו קסמים בודהיסטיים ומבי למד במנזר בסין, אבל הוא נראה בלתי ניתן לעצירה. בינתיים 4-0 במאזן של סן אנטוניו ונדמה שהוא משחק מול ילדים קטנים…

תופעה של ממש… כמה רחוק הוא והספרס יכולים להגיע העונה?

לא יודע אם מלמדים שם קסמים, אבל נראה שהוא העלה כמה ק”ג של שרירים, ועדיין בתהליך גביהה כנראה (למיטב זכרוני הוא עלה באינצ’ מהמספרים משנה קודמת).

הצרה היא הרמה של יתר החברים לקבוצה, אבל אם ישמור על בריאותו, הוא מועמד די ודאי לשחקן ההגנה של השנה ולאחת החמישיות של העונה.

הוא מועמד ודאי לשחקן ההגנה של העונה. בכל עונה שהוא יחיה וישחק. ההתאמות שעושים כדי שהנפיל הזה לא יעשה לך כיפת ברזל הם מטורפות וזה מגיע יחד עם וואחד תפוקה בהתקפה. חד קרן

הבעיה זה איך נפיל כמוהו שומר על בריאות. וזה וואחד אתגר

התחלה טובה שהוא העלה מסת שריר.

ראיתי גם את האימונים שהוא עושה: המון עבודה נכונה וחשובה עם Elastic bands, שרירי ליבה ותרגילי Mobility.

הוא באמת נראה כמו צ’יט קוד בהגנה. אם יישאר בריא ויקבל עזרה, אנחנו נקבל שחקן בקנה מידה היסטורי.

אני כבר מחכה לקרב מול יוקיץ’ בסוף נובמבר.

יוקיץ הרבה יותר מסה, הרבה יותר חכם בניהול משחק אבל גם ידוע מהם החולשות שלו, אפשר לעייף אותו, לתקוע אותו בחסימות כשהגארד לא עובר מלמטה, ועוד. עדיין ביום בינוני-טוב הוא ישמיד אותך רק צריך תמיד עזרה של החברים שלו שבדר"כ לא באים לעזור (למרות פתיחת עונה יפה של מארי). וומבי הוא אחר, הוא מטריה הגנתית אתה יכול לטחון אותו עד לסל ולקבל בסוף גג, תנסה לכדרר יותר מדי והוא ידחוף ידיים ויגנוב לך את הכדור, הוא הרבה יותר קשה לפיצוח באזור הטבעת מיוקיץ. בפן ההתקפי הוא קלע טוב יותר עם יד רכה אבל אין לו רבע מהחכמה של יוקיץ.

נחיה ונראה

לראשונה אחרי הרבה זמן יש להם סגל וסופרסטאר בהתפתחות שצריך לשים אותם בפלייאוף גג פלייאין, הם מסוגלים.

קאסל ובארנס הם עזרים טובים שיכולים לתת לספרס את הדחיפה הרצויה.

בתכל’ס כשאני חושב על זה, הליגה די משעממת השנה מבחינת קונטדריות. במזרח אין כלום ושום דבר, בוסטון ובעיקר אינדיאנה ייתנו פייט טוב אבל אין להם באמת סיכוי עם הפציעות. במילווקי רחמים על יאניס שסוחב את כל הקבוצה על הגב שלו. פילדלפיה פתחו את העונה טוב אבל מתישהו אמביד ייפצע שוב, אפילו לא ניסיתי לצפות בהייליטס של המשחקים שלהם, בזבוז זמן. לא חושב שבקליבלנד ובניקס יש מספיק כישרון כדי להיות קונטדריות אמיתיות. אולי אולי קליבלנד יעשו קפיצת מדרגה.

מן הסתם יותר רלוונטי לספרס זה המערב וגם שם יחסית אני חושב שזו שנה חלשה מזה הרבה מאוד זמן. הווריורס זקנים מדי, דאלאס לא בסיפור, הלייקרס ישרפו עוד שנה על להיות בינוניים-פלוס ופצועים הרבה. במיניסוטה יש גוברט שעל הנייר אמור להקשות על וומבי אבל מדובר באחד הספורטאים הכי חלשים מנטלית בכל ספורט שאי פעם ראיתי.

okc רמה מעל כולם, דנבר פתחו חלש אבל יתאוששו. אם יוסטון יתחברו עם הסגל שלהם גם כנראה יהיו יותר טובים מהספרס.

אתה שוכח את ד’ארון פוקס וכשהוא יחזור יהיה אפשר להבין יותר טוב כמה יכולת ופוטנציאל יש בקבוצה. בחיי שאני מהמר עליהם על מקום 3-4-5 במערב ולפחות סיבוב שני תחרותי מה שנקרא. מה כן, בפלייאוף פשוט ירביצו לוומבי יותר.

אני אצמצם את קטגוריית המועמדות לאליפות ואציין שם (כמעט) רק את אוקלהומה ודנבר, כשהרעב לדעתי יעזור לדנבר לחזור למעמד הגמר ולאליפות שניה. במזרח? רק קליבלנד לטעמי בנויה באופן שיכול לאתגר אבל לא ראיתי שם את הבגרות והקשיחות ההכרחית. מיטשל חייב לעלות כמה קומות נוספות בכדי שיוכלו להתחיל לדבר עליהם. אבל הי- שיי עשה את זה באופן כל כך מרשים.

רואה לא מעט דיונים על איפה יוק ימוקם בדיונים היסטוריים אם ישלים עוד עונה של mvp ואליפות. טופ 10 נראה לי כמו מינימום. בטח בהתחשב בסגלים המגה בינוניים שמקיפים אותו כל הקריירה.

@Aviad

לא שאיני שותף לניתוח שלך, עדיין העונה צעירה מדי ורק תוך כדי כשמתגבשות מגמות יש אפשרות יותר הגיונית/רגשית להתחבר לאיסו קבוצה ו/או לצפות לאיכות של קבוצת כדורסל.

אני כן מסכים שיש הרבה ערפל והרבה קבוצות במצב סמי-בניה שקשה לדעת מי מועמדת ודאית וכתוצאה מזה הוויב הוא של בינוניות, אבל אין לדעת מי ייכנס לוואקום הזה. הרי זה מה שעשתה okc, אין לה כדורסל מהפנט אין לה אפילו הגנה מדהימה, היא לקחה אליפות כי אף אחד אחר לא היה רציני ממנה.

@Paco-Pavon

הסגל שלו הראשוני של האליפות - הייתה חמישייה מעולה. עיקר הבעיה זו הירידה בכושר של חלקם, אי הבאתם מחליפים ועומק ספסל.

בואקום אחלה חמישייה, אבל תשווה למייקל / בירד / מג׳יק / קובי / לברון / סטף / דוראנט / קארים / דאנקן - לכל אחד ואחד מהם היתה יותר עזרה לאורך הקריירה ובפער לא קטן.

כמה שזה נכון, והדרך הכי טובה לבחון זאת היא בכמה משחקי אולסטאר השתתפו אותם חברים לקבוצה. ברשימה ששמת למיטב זכרוני רק דאנקן התקרב לזה..

אחר כך אנשים אומרים לי שמדובר בענף ספורט תחרותי

אתה סתם מאשים אותו, הוא לקח מה שהליגה נתנה. ממציא השיטה הכדורסלן הדגול לברון ג’יימס

צודק- למען עקרון השיוויון מותר לו. הוא גם עושה את זה ממש יפה ושוטף.

הבעיה היא שאם יקום שופט וישרוק צעדים אז יטענו שלא הוגן לאפשר לאחרים.

אני לא מבין על מה המהומה, מה שיאניס עשה לא צעדים, בכדורסל כל עוד אתה מכדרר אין הגבלת צעדים, מהרגע שיאניס משתלט על הכדור עם 2 ידיים הוא עושה בדיוק 2 צעדים, הכל חוקי.