קטנותי מלהבין בכדורסל, אבל ספרתי 3 אפילו רק מהרגע שהיד השניה נגעה בכדור.
ברגע שתפס את הכדור בשתי הידיים שתי הרגליים שלו היו באוויר, ואז מיד השמאלית נגעה ברצפה, ואז היא הפכה לרגל ציר, מפה מותר לו 2 צעדים וחצי וזה בדיוק מה שהיה.
תגיד אתה עיוור? הבנאדם עשה 5 צעדים. הוא החזיק ביד אחת, עשה 3 צעדים, ואז התחיל צעד וחצי.
שמע אתה הטרול הכי ענק בפורום אבל אין סיכוי שאתה גם עיוור. זה ליטרלי תקציר, הדבר היחיד שאתה רואה.
תשמע, אתן לך עצה בחינם, לפעמים אם תבחר בזכות השתיקה אולי יש סיכוי שלא יעלו על זה שאתה לא מבין כלום, אבל יודע שלא יעזור, כי אין מה שיעצור ממך לחשוף את עצמך במערומיך פעם אחר פעם.
לא היה צעדים, סל חוקי לגמרי לפי חוקי ה NBA
תפסיק לגעת בעצמך קריפ.
כשאחזור לארץ אנחנו חייבים לארגן מפגש, בקלאסיקו, עם טיטי ושביט והמון אלכוהול.
אני מיירר.
תמורת תשלום סמלי אני מוכן. יש סיכוי שהוא אשכרה יראה משחק שלם.
והאלכוהול עליך.
אני מסכים 100 אחוז שהכל מוקדם ושיש פה איפשהו קבוצה שאני מפספס, זה קורה כל שנה, כמו אינדיאנה שנה שעברה. אבל אני בספק אם תהיה יותר מאחת כזו. הפואנטה שלי היא שבשנתיים האחרונות הייתה תחושה של 7-8 קונטדריות בתחילת השנה, גם אם חלקם נפלו לאורך השנה. עכשיו בגלל פציעות ובגלל שקבוצות מפחדות לעשות טריידים עם כללי החוזים החדשים, מרגיש שהכמות נחתכה בחצי
אני קצת עם @titi_camara כאן. כאילו זה עיוות מטורף וחייב להישרק ודוגמא טובה לזה שהליגה השתגעה לחלוטין, אבל לפני שיש פה צעדים יש “משיכה של הכדור”/carry (יש לזה שם יותר טוב בעברית? שכחתי). ועל זה הליגה הפסיקה לשרוק מזמן. ואז זה מייצר הזיות כאלו
טוב, אפסיק להגיב בעניין הזה, לפחות ננסה להשאיר את מדור ה NBA נקי מההטרלות של שביט(כמה שאפשר הכוונה).
הליגה הזאת שאתה צופה בה היום היא ליגה נוראית שלא קשורה כבר לכדורסל. אין לי ספק שאתה לברון פאן.
בבקשה תפסיק להטריל. אתה משחק לי בלב טיטי.
בפוטבול אנחנו כותבים ‘נשיאה של הכדור’, לדוג’ הרץ של הויקינגס קיבל 15 נשיאות ל 138 יארדס.
עובד לך על כדורסל? לא יודע…
בקבוצת הליכה לגיל השלישי בפארק הירקון יש פחות צעדים מהמהלך הזה
הבנאדם תופס את הכדור ביד אחת ועושה 3 צעדים בלי לכדרר, אחרי זה הוא עושה צעד וחצי ![]()
אני שוב חוזר, מבחינת חוקי ה NBA אין שום בעיה עם המהלך הזה בכל הקשור לעניין הצעדים.
אתם מוזמנים לבדוק את חוק הצעדים ב NBA, לא מכיר את החוק בליגה האירופית כי מזמן לא עוקב, אבל לפי חוקי ה NBA אני יודע בוודאות שלא היו צעדים במהלך הזה.
מותר להחזיק כדור ביד אחת ולעשות איתו 3 צעדים בלי לכדרר?
בחוקי ה NBA הנוכחיים חד משמעית כן, אפילו יותר מ 3, לא לבוא בטענות ליאניס אלא לחוקים, אגב, הרבה מהסלים של סטף קרי הם גם ככה, כשאתה מפסיק כדרור ועד ש’’משתלט לגמרי על הכדור’’ מותר לך לעשות 3 צעדים ואף יותר.
גם אני לא האמנתי בהתחלה כששמעתי את זה לפני זמן, אבל בדקתי, וזה נכון.
אתה יכול להראות לי את החוק?
https://official.nba.com/new-language-in-nba-rule-book-regarding-traveling-violations/
חייב להגיד שאני לא יודע איך אפשר להבין מפה שאין צעדים.
סעיף b הוא כמובן מה שרלוונטי פה.
סעיף b1 ליתר דיוק.
מהרגע שיאניס תפס את הכדור עם שתי הידיים מתחילים לספור, מיד עם התפיסה בשתי הידיים הרגל השמאלית נוגעת ברצפה, זה נחשב לצעד אפס, הנגיעה ברצפה שבה הוא השתלט לחלוטין על הכדור, מפה הוא עושה בדיוק 2 צעדים וחצי שב NBA זה חוקי, מה שנקרא אצלנו צעד וחצי, במשחק קולג’ים לדוגמא זה היה נחשב לצעדים כי שם החוקים שונים.
אבל אתה מתייחס רק לסעיף הראשון בלי שום סיבה… יש ״או״ בין שלושתם.
where a player does any one of the following:…
Otherwise gains enough control of the ball to hold it, change hands, pass, shoot, or cradle it against his body.
אתה ברצינות טוען שיאניס לא יכל למסור / להחליף יד וכו׳ הרבה לפני שהשתלט עם שתי ידיים?
זה האמא של הצעדים לפי הכתוב הנ״ל.