אם השחקנים האלה הם מסי, רונאלדו וסוארז, והשנה היא 2015 אז עדיף לשים את ה-700 על שלושתם, ולהביא מאמן שידע מה לעשות איתם.
קל לכתוב “מאמן שידע מה לעשות איתם”, אבל מאמן הוא לא מחולל קסמים, ומי שמצפה שזה יעבוד בקלות כנראה לא מבין במה זה כרוך. כל מאמן שתשאל יעדיף הרכב מאוזן על הרכב פיפא כזה.
מה לא מאוזן במסי רונאלדו וסווארז מקדימה עם הקישור של חטאפה וההגנה של לגאנס ?
מאמן טוב לוקח צ’מפיונס עם זה.
השאלה היא האם זה קישור של החטאפה עם הכסף או זאת בלי הכסף
לא משנה, כי זה יהיה הקישור של חטאפה עם/בלי הכסף אבל עם עזרה ממסי.
פיצוץ ענק בין לואיס אנריקה לדונארומה גרם להדחתו של השוער, שנשאר בצרפת ולא ישחק בסופרקאפ וכנראה שבכלל לא.
דונארומה: “מישהו החליט שאני לא יכול להיות יותר חלק מהקבוצה, אני מאוכזב ועצוב.”
לואיס אנריקה:
“אלו תמיד החלטות שקשה לקבל. אני יכול רק לדבר בשבחו של דונארומה. הוא ללא ספק אחד מהשחקנים הטובים ביותר בעמדתו. הוא אפילו אדם טוב עוד יותר, אבל חיפשנו פרופיל שונה של שוער. המטרה שלי היא לשפר את הקבוצה. זו ההחלטה שלי, והמועדון תומך בי.”
איך לא דיברו איתו לפני, והודיעו לו שמחליטים להנחית שוער חדש? ![]()
זה לא פרוייקט של לוצ’ו בלי שיש פיצוץ עם שחקן מרכזי.
כמה חבל שטר שטגן נפצע.
היה יכול להיות אחלה פיתרון לכולם.
מעניין מה היה שם כי היכולת שלו בעונה הקודמת די הובילה אותם לזכיה אז לא נראה לי שהסיבה היא מקצועית.
הוא שנה הבאה יכול לעזוב בחינם והוא מסרב להאריך. או שאני טועה?
לפי מה שאני מבין, הסיבה היא חוזה חדש, כמו שמשה כתב. בעית כספית, לא מקצועית.
לפחות לוצ’ו לא מתחבא ומכריז שזאת החלטה שלו.
השמועות היום שדונארומה בדרך לסיטי, וזה נראה לי עושה שכל.
לא הבנתי איך האמירות שהשיקול הוא כספי ושההחלטה היא של לוצ’ו חיות ביחד.
פיתרון למה? הם כבר קנו שוער בידיעה שדונארומה לא נשאר.
אולי הן נובעות אחת מהשנייה, למשל באפשרויות הבאות -
- אם דונארומה לא רוצה להאריך חוזה בכלל/בסכומים שהוצעו לו, אז ההחלטה שלוצ’ו קיבל היא להדיח אותו מההרכב (כעונש, בגלל חוסר רצון לתת לשחקן שלא מחויב למועדון את חולצת ההרכב, וכו’).
- אם לוצ’ו החליט שדונארומה לא מספיק טוב בשבילו, אז מביאים שוער אחר ואז דונארומה לא רוצה להאריך חוזה בכלל/בסכומים ובמעמד שהציעו לו.
אני לא יודע אם ה-‘‘פריימינג’’ של העניין הזה כפיצוץ בין אנריקה לדונארומה הוא נכון.
אנריקה מההתחלה לא התרשם ממשחק הרגל שלו, והחתים שני שוערים בעבר. דונארומה מרוויח המון ועומד לסיים חוזה.
לדעתי הכיוון היה להיפרד בקיץ הזה, ואז דונארומה הפגיז בעונה פסיכית בליגת האלופות והמועדון זכה בטרבל.
יכול להיות שהיו מוכנים שישאר בשכר נמוך יותר, יכול להיות שהציעו לו את זה בידיעה שהוא יסרב ואז יוכלו לשחרר אותו.
הפיצוץ הזה מגיע אחרי שבוע שעבר החתימו את לוקאס שבאלייה ב-40 מיליון יורו. שוער שנחשב לאחד הצעירים הבכירים באירופה.
זה לגמרי דעתי האישית, אבל אני חושב שזה קצת מזכיר את הסיטואציה של צ’אבי עם דמבלה.
בבארסה רצו להעניש את דמבלה אבל השיאירו את ההחלטה הסופית לצ’אבי. צ’אבי החליט שדמבלה ישחק כרגיל.
אז לוצ’ו החליט שדונארומה לא ישחק. כלומר זאת החלטה שלו, ועצם זה שהוא היה צריך להחליט משהו נובע מהבעיות עם החוזה.
בגדול זה נשמע לי הגיוני, אבל אז החלק שהוא אמר שהוא מחפש שוער “בפרופיל אחר” הוא חרטוט. לא?
אין לי מושג. אולי חשב שאם כבר להחליף, אז לשוער בפרופיל אחר.
אהבתי שלוצ’ו לא מתחבא, זה הכל.
בית המשפט בצרפת הכריע בתביעה של מבאפה נגד PSG על אי תשלום שכר וכסף נוסף.
החליטו לחייב את PSG על 61 מיליון יורו מתוך 240 שמבאפה דרש.
להבנתי גם חייבו אותם לשלם לפני כל עירעור אפשרי.
זה סכום די גדול עבורם, הם אמורים לסיים שוב עונה עם הפסדים אם זה ייכנס להוצאות העונה. אופ”א כבר מזמן היו צריכים להעיף אותם מליגת האלופות על הפרה של חוקיי הפייר פליי של אופ”א עצמה. לא יקרה גם הפעם.
לא מאמין שאני כותב את זה
אני בעד אמבפה.
אבל בשבילם זה שלוש מנות פלאפל