Pretemporada 2026/27: מסיימים את קדם העונה עם 0:3 על שאלקה| אמבפה, האוסן ואספי כבשו

ההגנה עמדה לא רעה במחצית הראשונה, במחצית השנייה על הפרצוף.

בהתקפה- דאמפריז נראה כמו פיל בחנות חרסינה. מהצד שני, הוא עדיין פיל. השחקן הכי פיזי בקבוצה בקלות.
הדאבל פיבוט של פדה וקמאבינגה לא רע. וואלורדה נתן מסירות לא רעות אבל אין הרבה שטף בהתקפה.

מסכים שהבלמים לא נראים טוב. אסנסיו ראמוס לידם.

אנדריק חלוץ נהדר ומפלצת פיזית לא נורמלית. אדריאנו בגמד. לא ברור כמה פעמים עוד הוא יצטרך להוכיח את עצמו בשביל לקבל הזדמנות נורמלית אלוהים

הערב ב-20:00 תפגוש ריאל מדריד את פרנצווארוש של הקשר גבי קניקובסקי שעזב את מכבי תל אביב בקיץ שעבר, למשחק הכנה נוסף בקיץ. המשחק ישודר בספורט5. זה יהיה משחק ההכנה הרביעי של ריאל אחרי ה-0:1 על לגאנס, 1:4 על אלקורקון ותיקו 2:2 נגד פיורנטינה עם מחצית ראשונה מעולה וחצי שני גרוע.

מארקה: “הפעם, הקבוצה הלבנה נוסעת לבודפשט כדי להתמודד מול פרנצווארוש, בדו-קרב שישרת אתכם להמשיך ולהוסיף דקות איכותיות, להתאים אוטומטיזמים טקטיים ולספק דקות גם לשחקנים הוותיקים וגם לשחקנים הצעירים שמעבים את הסגל”.

ב-AS ממש בטוחים שזה יהיה הטקסט הראשון של ברנרדו סילבה כקשר מרכזי אצלינו, אם תרצו “הפיתרון ל-אין רודרי”. נטען כי ז’וזה מוריניו מיד הניח את השם שלו ‘על השולחן’ בתחילת חלון ההעברות. הפרטנר שלו יהיה אדוארדו קמאבינגה היום, ובעונה עצמה - אורליאן טשואמני.

ההערכות הן שנראה את ריאל פותחת עם ההרכב הכמעט הכי חזק העומד לרשותה ובכל-זאת נראה כמה הפתעות של קאנטראנוס בהרכב. אולי הבלם שישחק לצד אנטוניו רודיגר שנח נגד פיורנטינה (הפרטנר המשוער הוא ז’ואן מרטינס), אולי בקישור ההתקפי למרות שהסגל קצת התמלא. מקומם של אנדריי לונין ואלבארו קארראס מובטח.

זו יכולה להיות ההופעה האחרונה של אנדריק אצלינו וצריך לקחת בחשבון גם את החלוץ קרלוס אספי ששולב כמחליף יומיים לאחר שחתם בקבוצה והפעם יקבל נתח דקות משמעותי יותר. עוד בחלק הקדמי, ויניסיוס ג’וניור בצד שמאל אין שאלה בכלל, ברהים דיאס ימתין על הספסל.

ההונגרים אגב סיימו במקום השני בליגה בפער נקודה מהאלופה גיור - אכזרי, כאשר הפסידו לה 1:0 בחוץ במחזור ה-30 וזה היה קריטי. דווקא במשחקי הבית המאזן שלה היה פחות טוב אגב.

שינוי מרענן שהמשחק הערב משודר ולא צריך לרדוף אחרי לינקים. זה ניסוי כלים שבועיים לפתיחת הליגה כך שיש עוד זמן וברור ששחקנים בכירים חסרים, אבל בכל-זאת מעניין. אני מקווה לראות הרכב חזק אבל לא “מוחלט” וכן שילוב של איזה קאנטראנו או שניים לשם החוויה, בעיקר נניח הבלמים, או אלכסיס סיירה אפילו. אלה רגעים שאולי לא יחזרו מבחינתם. למשל נגד פיורנטינה הירידה ביכולת שלנו הגיעה לפני החילופים של השחקנים “הבכירים”.

זה בדיוק הזמן לעשות את הטסט, שכמובן לא יוכל להיות הצלחה מסחררת וגם לא כישלון מהדהד כי משחק אחד נגד יריבה מהונגריה זה לא קנה מידה - עם ברנרדו סילבה כקשר מרכזי. הוא עשה את זה לא רע במנצ’סטר סיטי אבל היה רגיל “לסביבה” מה שנקרא, הפעם מדובר בשחקנים חדשים ובקבוצה לא מאומנת. בליגה זה יהיה אורליאן טשואמני לידו והפעם מיסטר מפוזר - אדוארדו קמאבינגה. העמדה מאחורה יכולה לעשות איתו חסד. יש עוד הרבה זמן לתרגל. בהתאם לכושר שלו ואני בטוח שהוא בסדר גמור - שישחק שעה. אני לא מכיר את היריבה באמת ולא יודע אם היא תעשה לחץ גבוה, אבל סומך על ברנרדו.

מצפה לראות נתח דקות משמעותי יותר לקרלוס אספי, על אף שגם אני - כמו בהרכב שהעלו במארקה - מניח שהוא יעלה שוב מהספסל וזה בסדר. יהיה מעניין גם לראות את אנדריק מדי פעם הולך ורץ בכנף, למרות שברהים דיאס חזר והוא ישנו. ויניסיוס צריך לשחק וליהנות. במשחק הקודם היה חסר לי קצת פדה ואלוורדה ברמת הלקחת כדור ולרוץ. עם ההרכב הצפוי אפשר גם לצפות למשחק של לחץ גבוה. אם ואלוורדה הרי בכנף ימין, ואנדריק או אספי יפתחו..

אגב זו אנקדוטה נהדרת שהשערים הראשונים של ראול בליגת האלופות היו נגד פרנצווארוש, במשחקו השלישי, ומאז הוא לא כבש שלושער במפעל. יותר מ-30 שנה עברו. את הגולים זכרתי בעל-פה אבל לא ידעתי שהיה יכול להבקיע את השלושער לפניכן ופשוט וואסילינה אדירה שלו נעצרה בקורה.

יש הרכב למשחק ההכנה נגד פרנצווארוש - ב-20:00 יוצאים לדרך (שידור בספורט5). ריאל מדריד תקיים את משחק ההכנה הרביעית שלה הקיץ. הסגל מלא יותר אך ההרכב עדיין חסר, למשל ללא ויניסיוס ג’וניור או ברנרדו סילבה, וגם אנטוניו רודיגר לא ועל כן מרכז הגנה של קאנטראנו. ברהים דיאס כן בפנים. דנזל דומפרייס מגן הפעם, אנדריק בחוד אולי בהופעת פרידה. אלכסיס סיירה שכבש נגד פיורנטינה גם בהרכב

ההרכב: לונין, דומפרייס, ז’ואן מרטינס, מ.ריבאס, קארראס, קמאבינגה, ואלוורדה, גולר, סיירה, ברהים ואנדריק.

אני חושב שהיה כדאי שברנרדו יפתח כבר וישחק מחצית הרי זה טסט לעמדה והוא צריך להתאקלם בניגוד לוויניסיוס. התגעגעתי לברהים, דומפרייס בימין זו בחירה טובה וגם מרכז ההגנה עם עוד צ’אנס לקאנטראנוס זה בסדר. סיירה שוב בהרכב - לייק.
הנגלה האחרונה של גיבורינו מהמונדיאל אגב יחזרו ביום שני.

הפעם מי שפותח בעמדת המגן הימני הוא דומפריז. במשחקים הקודמים היה זה טרנט ששיחק יותר הגנתי כשקרראס שיחק את המגן היותר התקפי. דופריז כידוע הרבה יותר התקפי מקרראס אז ההיגיון אומר שנראה היום את קרראס משלים את שלישיית ההגנה כשאנחנו תוקפים, דומפריז יקח את אגף ימין וברהים יהיה חופשי. מעניין אם אכן זה יקרה או שאצל מוריניו המגן השמאלי הוא התוקף בכל מקרה כמו שהיה במשחקים הראשונים.

אנחנו תקועים עם הגולר הזה? זהו? זה סופי?

בנתיים היחידי שנראה טוב

גולר בסדר גמור,קמאבינגה כרגיל זוועה ופדה חלש מאוד,נקווה לעונה נטולת פציעות בקישור (פחחח).

וואלה הוא נראה טוב.

הוא תמיד נראה טוב כשהיריבות לא אגרסיביות. הבעיה הגדולה איתו היא הפיזיות והאתלטיות שלו.

אנדריק מזכיר לי את R9 בהמון פרמטרים.

שניהם ברזילאים

שניהם שחומי עור

שניהם חלוצים

שניהם משחקים/שיחקו בריאל

וזהו

מופתע לרעה מנדב יעקובי ושגיא כהן שאני מאוד מחבב אותם אבל זרקו לאוויר המון דברים לא נכונים ולא מדויקים, לא רק על הבלמים שלנו שהם כבר קישרו אותם לסגל הבוגר באופן מוחלט - ארוכה עוד הדרך! הנחת הנחות לא נכונה ואמירות נחרצות חבל, והם אנשי תקשורת רציניים שעושים שיעורי בית.

מחצית פושרת אם זה היה משחק ליגה במחזור שביעי-שמיני הייתי מרגיש קצת יותר משועמם, זה חיוור אבל לא יותר מהחולצה שלנו וטוב שיש כדורגל. אמבפה לא מבקיע שער כמו הבלם מאריו ריבאס :slight_smile:

אוהב את הפעולות של אנדריק והוא מכניס לנו גיוון למשחק עם השימוש בפיזיות והאתלטיות שלו, חבל שהפיניש פחות היה איכותי, אבל איך שהוא עבר שם את השחקן… מספר הדקות שלו יהיה נמוך משמעותית לא רואה אותו משחק מעל 700 נניח, בטח אחרי רכישתו של יאן דיומאנדה, אבל אשמח אם הוא יישאר בכל-זאת.

הבלמים קצת יותר אגרסיביים ומנצחים מאבקים בניגוד למשחק נגד פיורנטינה אבל צריך לחכות לראות אותם בעוד דקות ונגד שחקנים יותר חזקים. כן צריך לשים לב לדנזל דומפרייס שנגע שם ביד בשלומיאליות והיה חסר ממש בעוד איזו התקפה, מגן שרגיל לשחק עם שלושה בלמים וכשיש בלם שמטאטא אחריו - זה שונה מאשר מה שאמור להיות בריאל מדריד.

מחכה לראות את ברנרדו סילבה כבר במחצית, עם ויניסיוס ג’וניור אפשר לחכות (ראיתם את הראבונה של הילד?). טר"ש לפדה ואלוורדה שנעלם ליותר מדי דקות, אדוארדו קמאבינגה - בנוהל. ברהים עם דקות ראשונות אז אני סלחן יותר אבל שייגע בכדור בכל התקפה ככה צריך בהתחשב במי שעל המגרש לידו.

עריכה: 1.גול נפלא שלנו ה-0:2, תנו לי כזה גם נגד בונקר של אוססונה| 2.מה “הבלמים הבכירים” שלנו עשו בזמן כדור הרוחב? לא האוסן ולא רודיגר. בעע.

משפט שלא חשבתי שאשמע אי פעם.

וואלה אני יוצא ממש מבולבל מהמחצית הזאת. אין קשר בין הצורה שבה שיחקנו במשחקים הקודמים לאיך ששיחקנו עכשיו. שני הקשרים שלנו תקועים מאחורה ולא יוצאים קדימה, שני המגנים תוקפים, 451 קלאסי. אם ככה הוא מתכוון להשתמש בפדה וברנרדו זה יהיה אסון.

הנה ברנרדו עלה לבקשתכם

השחקן הכי אהוב עליי בסגל עלה לשחק :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

חיכיתי לרגע הזה שנים

מהלך כדורגל יפה

שכחת את ניקו פס שחזר אלינו מקומו ומחכה על הספסל להזדמנות.