כמה שלא התגעגעתי לויניסיוס… משחק הכנה הורדת חלודה והכל אבל אני פשוט כבר לא יכול לראות את האדם הזה.
מצחיק אותי החילוף של ז’וזה מוריניו שמעלה עכשיו את חורחה ססטרו כאילו יקרה משהו אם נשחק קצת יותר התקפי, זו לא באיירן מינכן ממול ברבע גמר ליגת האלופות אבל שיהיה.
השער השני שלנו מהמם יפה כי הכל היה מהיר וחד בלי להתמזמז עם הכדור, כולם בתנועה, אני רוצה לראות גול כזה גם נגד הבונקר של אוססונה. מצד שני זה “מתקזז” עם השער הקל של ההונגרים, מה עשו בדיוק צמד “הבלמים הבכירים” שלנו ואיך החלוץ קינן קודרו מסתנן בקלות בין שניהם? דין האוסן בחיים לא יהיה בלם, הוא פשוט שחקן ספרדי עם פס טוב שעלה 60 מיליון יורו. ראול אסנסיו רק “סמרטוט” שגדל בקאנטרה. אם הוא שומר ככה על האוויר הרשת הייתה חוגגת.
אני נהנה מברנרדו סילבה שכמובן עוד חלוד, הצטרף פעם אחת בצד שמאל, לרוב באמצע. מה שכן אני לא אוהב שארדה גולר בא לקבל את הכדור מהבלמים והוא השחקן האחורי מבין חוליית הקישור. פחות טוב. לפחות ב-20 הדקות האלה. ברנרדו קרוב להתקפה זו ברכה מצד אחד אבל אין לנו מי שישחרר פלונטר באמצע.
טל - אפילו לא שמתי לב שהם אמרו בצוות השידור את הדברים על ניקו פז, ולקח להם מחצית שלמה לתקן.
נזכר איך היית יוצא עליי כשהייתי מתחרפן ממנו ומתמוגג להנאתי ![]()
יש לי הרגשה שמוריניו מרגיש כמוך.
אגב,במה האוסן טוב מאסנסיו שאחד מחוק ובדרך החוצה והשני באנקר בסגל חוץ מתג המחיר?
לאמיני פאטי זה קונטרה לראול אסנסיו?
בסך הכל המשחק הזה עומד ביעדים שלו: מוריד את הציפייה לתחילת העונה.
מחצית שניה בכלל לא ראינו את הכדור, וכשכן ראינו ויני איבד אותו. ברוכה השבה ריאל מדריד.
בכל קדם עונה אנחנו נראים ככה, ב-2007-08 לקחנו אליפות עם קצב צבירת נקודות משוגע בחצי הראשון, ניצחנו כמעט כל יריבה, וחטפנו חמישייה בסופרקופה מסביליה חודש לפניכן וגם שלישייה מהאנובר. הפסדנו בארבעה משמונת המשחקים.
לא מבין מה הטעם להיכנס לפאניקה ממשחקי ההכנה האלה. זה כמו שבכל שנה ברצלונה מנצחת את הקלאסיקו במסורתי בארה"ב וגם די בקלות.
גם אם היינו מנצחים היום 0:5 עם שחקני הספסל את ההרכב הראשון של ההונגרים שכנראה שיחק במחצית הראשונה - זה לא היה אומר שום דבר. בואו נהיה בדיכאון כל החיים וזהו.
ברנרדו סילבה שחקן שלא היה לנו הרבה זמן לדעתי, מאז מסוט אוזיל. איך הוא מכדרר על המטר. מעניין לראות אותו. עוד שבועיים אשכרה מתחילה הליגה. בכל פעם שיש הפסקת שתייה ומוריניו גוער בהם או יושב עם פרצוף תחת על הספסל אני מרוצה.
לא זוכר מתי הסכמתי איתך כלכך
נראלי מאז שאמרתי שצריך למכור את ג’וד ולתת לפיטארץ’ את סרט הקפטן וחוזה לכל החיים, לא?
לא… הייתי זוכר אם היית אומר דבר כזה
מניח שהבעיה בי.
לא רואה את מה שאתם רואים מגולר.
מבחינתי אין לו מקום בהרכב של ריאל מדריד. בטח לא באנקר.
הוא איטי, מאבד המון כדורים, לא מייצר מספיק מצבים מהעמדה שאמורה בגדול לייצר מצבים.
נסכם ברצינות את האפרוריות-
בהמשך לפוסט שלי על הרכש הקיץ. אני לא מגיע אופטימי.
ברנרדו לא קשר אחורי. @Raulito-7 לכן עלה ססטרו.
כמחליף ל10 ואולי אולי כקשר מרכזי לצד קשר אחורי (על חשבון פדה) אולי זה בסדר.
אמרתי בעבר ואגיד זאת שוב. פדה לא קשר גדול. ליד קשר מנוע כמו קרוס או מודריץ המגבלות שלו נעלמות מהעין. לכן חייב להנחית פה פרופיל רודרי.
לא התרשמתי הרבה חוץ מגולר וריבאס בקיצור
אני דווקא מההייטרים שלו אבל צריך לדעת גם לפרגן כשמגיע
לגמרי, בסוף הבאנו הרבה שחקנים, חלקם טובים יותר וחלקם טובים פחות, אבל הבעיות בקבוצה לא השתנו.
ויניסיוס ואמבפה לא יודעים לסגור קווי מסירה, ביחד היריבה תעבור את הקו שלהם בקלילות. הם לא יחזרו אחורה מה שיגרום לבלינגהאם לנדוד לשחקן הבא כדי להגן וכל מרכז המגרש ייפתח בשביל הקשר המרכזי התורן שמוקרב על כל הקישור של היריבה. Same old shit.
כל הקיץ הזה וכלום לא באמת השתנה. אז ברנרדו יותר נמרץ ויעזור קצת. עדיין יש בעיה במרכז ההגנה, דאמפריז לא יפתור את אגף ימין וריאל עדיין לא תצליח להחזיק בכדור מול קבוצות רציניות. בטח לא מול פדרי - רודרי ומי שלא ישלים להם את השלישייה.
ואלורדה - טשואמני - קמאבינגה זה לא זה. היו אחלה שומרים לבעיות של קרוס. אבל זה כבר לא המצב.
עוד עונה מתסכלת עם גריסים של ויניסיוס וגוליאדות במשחקים שלא משנים כלום אחרי כדורגל רע. והפעם עוד עם מוריניו.
גולר אחד השחקנים שמייצרים הכי הרבה מצבים בליגה. אם ננרמל פר דקת משחק, הוא יהיה במקום הראשון או השני.
הוא גם לא איטי במיוחד (הוא לא איטי מאוזיל) והוא לא מאבד המון כדורים.
הבעיה שלו זה שהוא לא שחקן אחראי במיוחד, אבל הוא רק בן 21. מודריץ׳ בגיל הזה שיחק בקרואטיה.
אחד האנדרייטדים בסגל בעיני, ובחיים בלי קונטרולר ועם דיימונדה, ויניסיוס ואמבפה- גולר ישחק הרבה כי הוא וטרנט היחידים שיכולים להזין אותם בכדורים.
כואב לי הזלזול הזה בסילבה, כאילו ההגעה שלו לא משנה כלום, זה גאון כדורגל, הוא ירד למטה וינהל את המשחק ויצטרף גם למעלה ויהיה הדבק, הוא יכול תקבל את הכדור בשטחים צפופים מאוד ולמצוא פתרונות גם בחצי שלנו כשיש לחץ גבוה וגם בסביבות הרחבה של היריבה כשיש בונקר, הוא מביא הרבה פתרונות שאין בסגל הזה, שחקנים כמו ג’וד ופדה יפרחו עוד יותר לידו.
קל מאוד לא לראות מה שחקן כזה מביא לקבוצה, אבל מה שהוא מביא זה קריטי, מאפשר לכדור לנוע בקלות באיזורים הכי מסובכים ומסוכנים במגרש.
כתבתי זאת ואחזור שוב, ברגע שצולם עם חולצה לבנה מבחינתי החלון הזה הפך להצלחה גדולה.
החלוץ הזה שהגיע, לא אופתע אם יבקיע 16 שערי ליגה ומעלה העונה, בדיוק מה שצריך.
תוסיף את זה שהביאו שחקן בן 19 כדי לאזן לצד ימין כשהצד החזק שלו הוא בכלל שמאל
רודריגו all over again
מסכים, היה את המהלך באיזור הדקה ה85 שסילבה הוביל לחץ גבוה ושגיא כהן השתפך כהרגלו- לשם שינוי הוא די צדק.
לחץ גבוה לא חייב להיות גנגנפרסינג של קלופ, להפך: כשאתה משחק מול יריבה נחותה מספיק שלוחצים מצוינים כמו ברנרדו, ג׳וד ופדה יקבלו עזרה בסגירת הקווים מדאמפריז, גולר וכו׳. משם, זה עניין של מזל ויכולת העמידה בלחץ של בלמי האוסאסונה התורנית.
ההתרשמות שלי מהמשחק:
-לסילבה מגיע יותר את המספר 10 מגולר ואמבאפה ביחד.
-אספי מעולה לנו ושווה הרכב.
-טעויות בחלון ההעברות שנתחרט עליהם: חידוש החוזה לויני והכשל להחתים את רודרי.
-אנדריק שווה יותר דקות במרכז ההתקפה מאמבאפה.
-אני מתגעגע לרודריגו רק מלראות את ויני משחק כמה דקות.
-יש לנו ילדים לא רעים בכלל בקסטיליה שמגיעות להם דקות בליגה ובגביע העונה.
-גולר זה שחקן שצריך עוד עונה בקסטיליה רק בשביל חדר כושר ולחזק פיזיות או אתלטיות לפני שמשחק בבוגרים.
-451 עובד לנו אבל לא הייתי עולה ככה מול בארסה, באיירן או פסז’.
-אני אחכה לראות משחק עם ההגנה שלנו בהרכב מלא לפני שאשפוט את הקישור/הגנה שלנו כרגע יותר בחומרה, ספציפית את דאמפריז.
-דיומאנדה צריך לבוא ולתת בראש, ועם איך שאגף ימין שלנו נראה, זה לא יהיה קשה מידי.
הבלבולי שכל פה על הפיזיית של גולר זה משהו שהורג אותי
ואני מההייטרים שלו…
קאקרה זידאן אינייסטה מודריץ לא היו שחקנים פיזיים וחלקם שיחקו בתקופה שבלמים היו אגרסיביים פי כמה מהיום.
פיזיות זו לא הבעיה שלו
ברנרדו סילבה שאתם מהללים פיזי? (מהללים בצדק עשה קריירה אדירה אבל לא מתאים ל6 כמו שאנשים פה החליטו שהוא יכול לשחק)
10 צריך 3 תכונות מרכזיות - חכמה, פס, זריזות