מבטיח שלא האמנתי לך, כי מרטין, אז בדקתי -
הוא שם!!!
זה חג הפורים הכי טוב מאז המגילה.
אשכרה באלדה לא זומן לשום מקום?
באמת מוזר. טוב לנו, אבל מוזר.
מושלם. לא לבכות על זה, אפילו לא לשניה
אולי החשיבה היא שהוא כבר עשה את הקפיצה לבוגרת אז לשם או לא בכלל. בכל מקרה, לגמרי הרווחנו. הולכים לטחון אותו בסוף העונה.
סה"כ 15 שחקנים זומנו לנבחרות.
יותר קל להגיד מי לא זומן - אריק, באלדה וגאבי. בנוסף ל 3 שלא משחקים ממילא - פורט, פאטי וויקטור. ושוערים.
טעיתי לגבי פורט, הוא זומן לנבחרת U19.
גם הוא וגם שחקני הנבחרת הצעירה ישחקו בנבחרת ב 25 למרץ. יהיה בעייתי לשתף אותם אם המשחק מול אוססונה יישאר ב 27.
גם אראוחו וגם ראפיניה נמצאים במרחק של צהוב אחד מהשעיה. אם יקבלו את הצהוב במשחק הראשון בנבחרת, יוכלו לחזור בזמן למשחק מול אוססונה ואולי אפילו לנוח איזה 10 דקות.
עוד שופט נפוח צרפתי נותן פנדל שלא היה להולנד ומוסיף רק 3 דק׳ למשחק אחרי חילופים ו2 בדיקות VAR.
אולמו שיחק כ85 דק׳ (והיה חושך - שער השיוויון השני של הולנד באשמתו). פדרי החליף אותו.
פראן עלה בדקה ה70 והיה רגיל למכ״מ.
לאמין פתח ונשחק עד דק בינתיים.
וכמובן שכחתי בצד השני את פרנקי דה יונג שפתח ובינתיים ממשיך לשחק בהארכה.
מישהו יכול להסביר לי למה צריך במשחקי ליגת האומות לעשות הארכה ולא ללכת ישר לפנדלים?
ימח שימו של המאמן הספרדי הזה, קורע את לאמין.
למה חוסר ישע הזה של מועדונים העשירים בעולם מול פיפא?
רק פלורנטינן יציל אותנו. די לשקרים האלה של הנבחרות.
ועכשיו לאמין עם גולאסו.
אבל הוא לא ירד מהמגרש בלי אלונקה.
ופרנקי בשעה טובה יורד אחרי החלק הראשון של הארכה.
תגידו מישהו עוקב אחרי המשחק בצרפת? זה הגיוני שהוא ב120 דקות עשה רק שתי חילופים (המאמן הצרפתי)
סיכום דקות בנבחרת נכון לעכשיו, לפי MD
(**) פורט הוא היחיד שיכול לשחק 3 משחקים בחלון הזה.
ברור שזיינו לנו את השחקנים במשחקים מיותרים עם הארכות מיותרות. שום התחשבות בכמות הדקות של קונדה או ברגישות בקרסול של פרנקי.
באמת שאני לא מבין את מה שקורה ברמה הזאת.
אחד הדברים היפים זה שיש מבחר רחב של שחקנים, למה לשרוף את אותם שחקנים דווקא?
ולמה צריך 2 משחקים ברבע גמר של טורניר ידידות? יכלו לעשות את הרבע והחצי תוך כמה ימים ולהוריד את העומס.
לא מתפשרים בשום דבר.
לא פלא שהקבוצות הבכירות בונות סגלים יותר ויותר גדולים. פעם חשבתי ש-5 בלמים זה מוגזם. נראה לי שזה חובה כבר.
The UEFA Nations League was devised to minimise meaningless friendlies and give nations competitive encounters with equally ranked teams.
הם קןרעים האופ"א האלה, תרתי משמע.
חייבים לבטל את הטורניר המיותר הזה.
צריך לבטל את כל כדורגל הנבחרות, פרט לחלונות מרוכזים של חודש של פעם בשנתיים.
אליפויות קונטיננטליות של כל הנבחרות ללא מוקדמות - ואליפות עולם שמכפילים אליה על סמך הישגים באליפות הקונטיננטלית.
מספיק עם החרא הזה, באמת.
אל תבטל לי שום דבר
הרגעים שאני הכי מחכה להם בשנה זה הפגרה ולראות את ארגנטינה משחקת
תמיד אמרתי שרק ישראלים מדברים ככה על פגרת נבחרות.
אני לא מבין אנשים שלא מחכים למשחקים הקסומים של הנבחרות.
תשמעו, גם אני חשבתי שליגת האומות זה טורניר מיותר לחלוטין אבל מה, ישבתי וראיתי את קרואטיה מנצחת את צרפת באצטדיון רועד ורועש והשחקנים חגגו כאילו ניצחו ברבע גמר המונדיאל.
ואתמול נהניתי בטירוף כשראיתי שני משחקים במקביל כספרד-הולנד אשכרה התאמצו ונתנו משחק סופר דרמטי ופורטוגל עם אחלה מהפך וכדורגל, ושוב, כולם לקחו את המשחק ברצינות וחגגו עם כל הלב.
לא יודע, לכדורגל הנבחרות יש קסם אחר, מרגיש שהמליונרים האלה, שרודפים אחרי הכסף במועדונים שלהם, מתנתקים מהכל ובאים לשחק בשביל המולדת עם תשוקה ואהבה אמתית, וזה מזכיר לי את התמימות של פעם.
ואם הם לוקחים את זה ברצינות ואכפת להם כל כך, אז מי אני שיגיד משהו אחר?
מה שכן, יש להוריד עומס מכדורגל המועדונים ולהתחיל את התיקון משמה.
אל תגעו לי בכדורגל הנבחרות וארחנטינה, שרק בגללה יש טעם לספורט הזה.