לבנדובסקי יושב על הספסל במשחק של פולין מול מלטה. מקווה מאוד שימשיך לשבת על הספסל.
אני כן יודע. הם לוקחים לי את השחקנים, ולא משלמים עליהם שקל. הם לא מתחשבים במצבם הבריאותי, ולא אנחנו אלה שצריכים לתת להם את המנוחה. אנחנו אלה שמשלמים מאות מיליונים של דמי העברה ועוד עשרות מיליונים של שכר.
באופן אישי, אין לי בעיה עם ליגת האומות בפני עצמה.
יש לי בעיה כשאני רואה מאמני נבחרות שוחקים שחקנים כאילו זה תואר משמעותי, וכשאני שומע שיש גומלין לפאקינג רבע גמר.
בטח גם יש להם משחק על מקום 3.
בסוף כולם במקרה הטוב חושבים על זה במובן התמים ואין מבוגר אחראי ששם לזה קאט.
למה שחקן כמו קונדה היה צריך לשחק 210 דקות של ליגת האומות באמצע העונה?
למה לא לתת לשחקן מבריק בעונה מוצלחת כמו אלכס באאנה דקות משחק במקום לשחוק את ימאל בן 17?
למה לא להבין שיש עליהם עומס? ושזה צ’אנס לתת לעוד שחקנים לשחק בנבחרת ולהוכיח את עצמם?
מחכים, אבל לא למשחק ידידות.
ובטח לא למשחק מוקדמות מול מלטה או ארמניה.
אי אפשר להשוות את זה לדרום אמריקה.
יש להם שיטת מוקדמות הרבה יותר מעניינת ומאתגרת.
היה נכון עד לשינוי המוקדמות הנוכחי
כש-4 עולות מתוך 10 ןהחמישית לפלייאוף זה אןמר שבין נבחרת אחת או שתיים טובה לא עולה וגם הגרועות שביניהן כמו בוליביה זה לשחק בגובה.
כיום ש-6 עולות ו-7 לפלייאוף אתה צריך להיות ממש ממש גרוע כדי לא לעלות.
ועדיין ארגנטינה/ברזיל יתקשו הרבה יותר נגד פרו/ונצןאלה/בוליביה מאשר פןרטוגל נגד סן מרינו או גרנניה נגד מולדובה
בוא נראה איך ראפיניה יסיים את הערב עם הפה הגדול שלו. כאוהד ארגנטינה, לא אכפת לי שישברו לו את הרגל. הוא חוצפן שקצת עלה לו.
אתה מצהיר שתבוא תפרק את אלופת העולם ואת אלופת הקופה אמריקה פעמיים ברצף במכות, על המגרש ומחוץ למגרש. מי אתה בכלל, מטומטם. הוא יותר מדי זמן ליד ויניסיוס ורודריגו, אולי הרגל של קוטי ואוטמנדי יאפסו אותו.
מילה על ראפיניה, ראפיניה בכנות לא השחקן הכי טכני, המוסר הכי נקי, הבועט הכי מחונן, הספרינטר הכי מהיר, אבל הוא טופ 5 בעולם במחוייבות ואופי. האירוע הזה של ברזיל וכל השיח שלו קצת מדאיג אותי כי אם הוא נותן לשתן לעלות לו לראש והוא מתחיל לפתח מניירות כאלו אולי באמת הצעד הנכון יהיה לעשות עליו אקזיט אחרי העונה הזאת.
מקווה שהסיפור סביב המשחק מול ארגנטינה היה חד"פ ולא מצביע על שינוי בגישה שלו בעקבות העונה המטורפת שלו עם בארסה. אם כן, הירידה או אפילו צניחה תהיה בלתי נמנעת.
עכשיו בגדול אין לי בעיה עם טראש טוק תוך כדו משחק זה חלק מהעניין אבל מה אתה רודריגו עשית בחיים שלך שאתה אומר לשחקן שיש לו מונדיאל ו-2 קופה אמריקה שהוא אפס…זה אגב מה שפארדס ענה לו