כמו בקיץ שעבר, מי שזומן לשני טורנירים לא ישחק בשניהם. פרמין לדעתי יהיה בסגל אבל לא ישחק הרבה אם בכלל. גם ככה הפיינל פור זה רק שני משחקים ויש שחקנים בכירים ממנו.
הוא כל כך אהוב, שעל פי מחקר שהמצאתי עכשיו, הוא השחקן הראשון בהיסטוריה שזומן ל-2 נבחרות שונות של אותה מדינה באותו זמן.
ויש פה אנשים שעוד לא השתכנעו.
כן טל, אני מדבר עליך. ראיתי מה כתבת בצ’אט המשחק אתמול.
בסוף ויתרו לפרמין על אליפות אירופה U21.
ישחק רק בליגת האומות.
לאמין יאמל
תענוג. גורם לי להנות מכדורגל נבחרות עכשוי . ההישג הכי גדול של הקרירה שלו לדעתי
פדרי לכדור הזהב.
ברוך הבא למועדון.
יש חלוקת חולצות בכניסה, דמי החבר ייגבו באופן שנתי.
סיכום המשחק של גאבי
Minutes played 1
Yellow cards 1
אם מישהו תהה אז משחק חושך של אראוחו הלילה נגד פארגוואי
גם גרם לפנדל בשער השני אחרי טעות מזעזעת שלו בהשתלטות על הכדור, גם איבד גם עשה פנדל
וגם לא היה קיים בשער הראשון, כדור גובה עם כל המסה שלו והגובה נראה אוויר ברחבה, רוח רפאים.
זוועה מה שנהיה ממנו
למרות שנגמר 5-4, זה היה משחק כדורגל בינוני במקרה הטוב.
ספרד בקושי הצליחה להתמודד עם הלחץ של צרפת ושיחקה רוב הזמן בתוך השליש ההגנתי שלה.
לא ברור לי מה עבר בראשו של דה לה פואנטה כשלקח את מרינו שהעביר את רוב העונה כחלוץ, ואת פדרי שסוף סוף נתן עונה אדירה כקשר שמשחק קרוב יותר לקו ההגנה, והחליף ביניהם. הזיה.
הדיבורים על ניקו וויליאמס בכלל מוזרים. הבן אדם לא עשה כלום. אוי ואבוי אם מישהו בבארסה חושב שהמשחק הזה צריך להדליק את האופציה הזו מחדש.
לבנדובסקי פרש זמנית מהמבחרת, כל עוד המאמן הנוכחי נשאר.
נחזיק אצבעות לשניהם.
קרב פאסיב-אגרסיב בין שני זקנים פולנים שלא רוצים לדבר אחד עם השני?
יותר מתח ואקשן מגמר הרולאן גארוס שהיה היום.
שיישבו בחושך שניהם, העיקר שלבה ינוח בפגרות
אל דאגה יפטרו את המאמן הפולני.
על מה המריבה?
בואנה אני רואה את ספרד בגלל לאמין, ולאאו נכנס כמחליף והקלות שהוא שהוא שורף שחקנים. וואו.
הוא נכנס טרי כשכולם עייפים.
היה ללאמין משחק חלש מאוד בצורה מוזרה ולא אופיינית. כאילו בא לי לתת קרדיט למנדש אחרי שגם סלאח וגם סאקה נראו אומללים מולו אבל זה היה משהו מעבר.
משהו בשפת גוף, בפסיביות, לא דברים שהוא הרגיל אותנו במשחקים מתוקשרים.
פדרי היה נהדר.
לגבי אולמו- לא מבין למה הוא לא נספר. הוא בערך הביא את היורו במו רגליו.
לאמין היה אדיש מאוד.
לא ניסה כמעט דריבלים, לא עשה פעולות פתאומיות ובלתי צפויות.
או שהוא עייף מדי, או שהראש שלו היה במקום אחר .
לא ראיתי את המשחק נגד צרפת. אם לא היה כזה אפאטי, אז זאת כנראה עייפות מצטברת.
אני גם חושב שגם ההבה של מינגסה איתו הקשתה עליו, יחד עם חוסר התמיכה מהקישור והטיפול הצמוד שהוא קיבל מכנראה המגן השמאלי הטוב בעולם מנדש. קשה ככה לייצר דריבלים משומקום כשזה המצב בו אתה נמצא.
כתבתי את זה בדיון השני: ימאל שיחק בלי אופציות מסירה.
חלוץ שהוא קשר התקפי, קשר התקפי שהוא מנהל משחק, קיצוני שמאלי שמשחק על הקו ושני מגנים שמשחקים מאחור.
אין לו שום דרך לייצר מצבים ככה.
לבנדובסקי אומר שהמאמן התקשר בפתאומיות, הודיע לו שהוא לוקח לו את סרט הקפטן, ומיד אחרי זה ההודעה הופיעה בתקשורת הפולנית. לבנדובסקי התעצבן על זה, הוא רואה בזה חוסר כבוד.
ככל הנראה המאמן התעצבן קודם על לבנדובסקי כי לבה ויתר על המשחקים האחרונים כי היה עייף.
בקיצור, סתם השוואת בולבולים.
לא אכפת לי מי צודק, שינוח.