עדיין יש פגרה באמצע נובמבר.
אם אני לא טועה, בעונה הקודמת היו 3 פגרות בספטמבר-נובמבר, אחת בכל חודש. עכשיו יש 2.
אז אנחנו אמורים להגיד תודה שחסכו מאיתנו שבוע? תודה ענקית לאופ’’א.
17 שחקני בארסה ינסו להימנע מוירוס פיפ’’א
נשארים בבית לשחק דוקים
Szczesny, Balde, Martín, Gavi, Brian Fariñas, and Gabriel Jesus
אני באמת לא מצליח להבין איך מועדומים שמשלמים לשחקנים 2-30 מיליון מוכנים להמשיך לסבול את זה
חבל שלא עשו עד הסוף, ולקחו את פגרת מרץ אחורה לדצמבר, ומיזגו אותה עם פגרת חג המולד, או הפוך (פגרת חג המולד וינואר). כל העצירות האלה מתסכלות.
משווה ומעלה: להמיר את כל הפגרות האלה בחודש שלם בסוף העונה (או באמצע העונה אם הם מתעקשים) שמיועד כולו לכדורגל נבחרות - ומנוחה מבורכת למי שלא שחקן נבחרת.
האמת שאם מדברים על שחקנינו בנבחרות, אני ממש סקרן מה יעשה אנצ׳לוטי.
מצד אחד ראפיניה החלוץ הלוהט ביותר בעולם כרגע? אני לא בדקתי מספרים של חלוצים אחרים, אבל בלה-ליגה זה כנראה נכון בוודאות. בצד האחר הברזילאי מפציץ בין היתר בגלל שהוא משחק בקבוצה שהכי יודעת לייצר מצבים לשחקני ההתקפה שלה - שוב, לפחות בליגה הספרדית.
האם הוא יוכל לשחזר את התפקוד שלו בנבחרת אם אנצ׳לוטי יציב אותו שם כחלוץ? שאלה שמאוד מעניינת אותי, כי מעניין לי האם התפקוד שלו כחלוץ תלוי בעיקר בסביבה שלו, או שיש פה משהו מעבר שאנחנו לא ראינו אצלו עד היום. היכולת לשים כדור ברשת אם אתה ה גו-טו של לשים את הכדור ברשת…
(אולי נכון להעביר את זה לעמוד של הדיון על ראפיניה, למרות שאני רואה פה את ההקשר לנבחרת כמהותי, ובגלל זה שמתי את זה פה)
80 דקות לאדיימי בכנף של גרמניה אתמול בלילה מול הולנד. כולל החמצה מול שער חשוף(עם רגל שמאל).
90 דקות לקאנסלו כמגן ימני בנבחרת כריסטיאנו.
עוד שעה ראפיניה מתארח באוסטרליה עם החולצה הכי חשובה בנבחרת ברזיל על הגב.
@Josepe, נתת לאנצ’לוטי הרבה קרדיט.
הוא לא בחר בכלום וככה זה נראה.
זרק 11 שחקנים למגרש.
לא רואה את המשחק הוא הוציא את שחקני שחקני ריאל מהמשחק אבל משאיר את ראפיניה ל90 דקות?
הרפלקס לדאוג מהמשחק הבא כמאמן ריאל עוד לא נעלם.
לא אמר אף-אחד, אף-פעם.
על מה אתה מדבר?
להוציא את ויניסיוס בדקה ה-65 ולשמור עליו “רענן” וחף מפציעות זאת הדרך הכי טובה שאנצ’לוטי יכל לפגוע בריאל מדריד, ובמקביל לתרום לברצלונה.
4 שנים אצלנו דון קרליטו לא הוציא את ויניסיוס פעם אחת לפני הסיום, לא משנה כמה הסריח את הדשא - ופתאום כמאמן הנבחרת הוא “מגלה את האור” ומוציא אותו למקלחת מוקדמת.
ממשיך לפגוע בסיכויים שלנו לאליפות, גם כשהוא הרחק הרחק מכאן (אם כי, נודה על האמת - אנחנו עושים עבודה מצוינת בתחום גם בלעדיו).
האינטרנט צוחק על כמה מהלכים של ויניסיוס.
במיוחד אחד שהוא קיבל את הכדור, עשה הטעיה מול המגן, והמשיך לרוץ בלי הכדור. המגן פשוט אסף את הכדור. הזיה.
ספרד מנצחת אתמול את אנגליה 3-2.
קובארסי, רודרי וימאל(שכבש את שער הפתיחה) שיחקו את כל המשחק.
אולמו הוחלף בדקה ה-82.
פדרי נכנס בדקה ה-70.
פרמין לא שותף, ואריק שהיה אמור לפתוח נפצע בחימום ונשאר מחוץ לסגל. ככל הנראה לא משהו קריטי.
כדאי לציין גם, בשישי בלילה מצרים אירחה את אנגולה במסגרת מוקדמות גביע אפריקה, חאמזה נכנס בדקה ה-62.
פלוס - אנתוני גורדון אולה אולה אולה פתח, כבש את ה-1:1 ויצא בדקה ה-70.
לא נראה לי שאני בחיים אתרגל לבדוק אם שחקן שלנו קיבל דקות בנבחרת אנגליה.
אתמול בלילה:
75 דקות לאדיימי בהפסד של גרמניה לנבחרת המשתפרת מאוד של יוון.
90 דקות לקאנסלו בניצחון של פורטוגל על נורבגיה.
אדיימי ישוחרר כעת מהנבחרת כחלק מאיזה קטע של קלופ שהוא רוצה פחות עומס על השחקנים, וגם אריק גארסיה כבר שוחרר מתוך זהירות.
תענוג.
יש לציין שגם תחת המאמן החדש קאנסלו מתופקד כמגן ימני (מצד שני לא חוכמה כשיש את נונו מנדש בצד שמאל…).
לא צפיתי במשחק אבל לפחות לפי אתרי הסטטיסטיקה הוא קיבל את הדירוג הכי גבוה מבין רביעיית ההגנה:
לפי MD, אדיימי היה בין נקודות האור היחידות בגרמניה. שיחק כקיצוני ימני.
אתמול בלילה, ז’ול קונדה על הספסל למשק כל המשחק של צרפת.
עוד חצי שעה, ראפיניה פותח בחוד של ברזיל שמשנה מערך ל-433.
לשמחתינו, ראפיניה מסיים את המשחק במחצית.
קצת לפני הספיק לכבוש בפנדל בסגנון הבליסטי שלו.
לא כל כך לשמחתנו, הרגיש אי נוחות, אני מקווה שזה לא רציני
אין גבול כמה שאני שונא את אנצלוטי עכשיו
בן של זונה