אני מרגיש כמו תוכי. ניהול רכש וסגל מזעזע של ההנהלה, אימון וניהול משחק ביזיוני של הבאסקי.
גריזמן שוב לא מצא את עצמו (ושוב בצדק, בפעם המאה, הוא לא ווינגר!!! הלוואי והייתי יכול לדחוף את המסר הזה לגרון של ברטו וואלוורדה) סימני הגיל ניכרים על פיקה ואני אמרתי (כבר בשנה שעברה כשהוא קיבל הרבה שבח) בעבר כמה פעמים שלנגלה יכול להיות אחלה בברצלונה, כבלם שלישי, והוא לצערי פשוט לא ברמה. אגב, אתמול היה משחק קלאסי לבלם שלישי אז זה לא באמת תירוץ מספק ליכולת שלו, שהייתה רעה מאוד. כאמור, שוב בריפיט - דה ליכט = בכיה לדורות.
לגבי ג’וניור, הוא אכן היה דיי מזעזע, אבל זה מובן לפחות חלקית מבחינתי בהינתן וזה המשחק הראשון שלו בהרכב ובהינתן ויש מאמן רע מאוד שאני בטוח שלא סייע לו להתאקלם או נתן לו יותר מידי הסברים טקטיים. היה נחמד נגיד לראות אותו מקבל קצת דקות במקום אלבה לקראת סוף המשחקים האחרונים אבל מילא. ההחלטה להעיף אותו מהמגרש במחצית בשביל… סמדו בצד שמאל היא לא ממש פרודוקטיבית - זה לא שיפור משמעותי בשטח וברור שזה מאוד יפגע בביטחון ובהתאקלמות של השחקן. מצד אחד ברור שהייתי מעדיף את גרימאלדו או את לוקה דין לצד אלבה בצד שמאל, מצד שני לא נראה לי שנסתם הגולל לגביו, אם כי יש סיכוי שזה המצב מבחינת ואלוורדה ושהוא ייכנס לפריזר.
לאוהדי ריאל מדריד השונים: ואלוורדה הוא לא שטן עם קרניים, יש עוד בעיות חוץ ממנו במועדון (במיוחד בהנהלה) ואני לא חושב שאף אחד באמת כתב פה שאך ורק וואלוורדה הוא הבעיה, אבל אין ספק שהוא חלק עצום מהבעיה. אתם יכולים להפסיק להגיע לפה אחרי משחקים רעים של בארסה כדי לכתוב ואריאציות של: “אנחנו לא מבינים על מה אתם מתלוננים, ואלוורדה הוא אחלה, הוא לא הבעיה ואתם סתם בכיינים”. בין אם זו הטרלה, כפי שחלק טענו פה, או לא, המסר הזה שלכם עבר, ואני חושב שיש איתו חוסר הסכמה גורפת בפורום הזה, תתקדמו.
לגבי ליברפול, אני חושב שהיא קבוצת על מדהימה ונפלאה, אבל לטעמי לפחות, החוליה הכי חלשה שלה היא הקישור (אני לא רומז שהוא רע כן? הקבוצה ככלל נפלאה). האם נצליח לשלוט בקישור עם המאמן הנוכחי מול ליברפול? יש לי ספק, במנותק מזה שברוב המשחקים הנתונים היא תפרק, בצדק, לקבוצה הנוכחית בברצלונה את הצורה. עם זאת, עם מאמן נורמלי, אני עומד בדעתי ומסכים עם אחרים שקישור הנוכחי, מאומן כמו שצריך, של בוסקטס דה יונג וארתור טוב יותר מקישור של קייטה, פאביניו ויינאלדום\הנדסון\ מילנר, כבודם במקומם מונח. אם, כמו שרבים פה מקווים, נקבל הנהלה נורמלית ומאמן טוב בשלב מסויים, נוכל לבחון את זה, כרגע זה בגדר ספקולציה ולא ממש רלוונטי.
אגב, בעוד שייתר הקבוצה נראתה רע, הקישור נראה בסדר גמור נגד דורטמונד, וזה למרות המאמן.