לא חמורה. חזר להתאמן ואמור להיות כשיר לריאל.
מצחיק בהתחשב ברוח התקופה-
איקר אומר שהגמר הכי גדול של ריאל היה נגד יובה ב98 שניצחו 1-0. פיקה אומר לו ״ אבל ניצחתם משער לא חוקי איקר…״
איקר פשוט מצחקק מהצד, בזמן פיקה מנסה להסביר לו איזה דפוק זה שהמשחק הכי חשוב שאיקר בחר בהיסטוריה של המועדון הוא בעצם משחק שהוכרע על שער מנבדל ברור.
פיקה היה קובארסי המקורי. אלוהים כמה שהוא אנדרייטד והזיקנה שלו השכיחה כמה טוב הוא היה בצעירותו.
ניימאר בגמר נגד ארגנטינה פשוט פורק בכל הזדמנות.
קצת מעליב לא?
באיזה מובן?
שהוא חיקוי של מישהו אחר, ושהוא רחוק ממנו ביכולת.
לא חושב ששחקן בן 23 שהרגע הגיע מפורטוגל צריך להיעלב שהמאמן שלו חושב שהוא פחות טוב מזוכה כדור הזהב האחרון…
בכל מקרה זה לא נשמע כמו משפט שנועד לרדת על ניקו. קצת כמו כששואלים את פפ על הלאנד (או לפני זה על אגוארו) אם הוא ברמה של מסי ופפ אומר שלא.
אחד החלוצים הטובים בעולם VS מסי
קשר צעיר מפורטוגל VS השחקן הטוב בעולם בעונה שעברה
דווקא נשמע לי כמו מחמאה.
אז אתה רוצה שישקר לו?
“תשמע אתה אומנם פישר קטן בן 23 ולא עשית שום דבר עדיין בכדורגל העולמי אבל מבחינתי אתה יותר טוב מאלוף אנגליה זוכה כדור הזהב וצמפיונס … יאללה מי זה רודרי לעומתך ימסי של הקשרים האחורים?”
קצת מוזר לי שפפ אמר את הדברים בפומבי.
כאילו, הדברים נכונים, אבל בטח לא כיף לשמוע.
זה כמו שאישתי תגיד לי כל הזמן שבעלה של אחותה מרוויח יותר ממני. אני יודע את זה, אבל כל פעם שהיא אומרת את זה , זה מעצבן.
אתה קצת מעוות את זה.
להגיד על שחקן צעיר עולה שהוא מזכיר מישהו/דומה למישהו/הוא x החדש זו מחמאה סטנדרטית.
‘‘מסי החדש’’, ‘‘רונאלדו הצרפתי’’, '‘מראדונה של הבלקן".
כשרוצים להחמיא למישהו מכריזים עליו בתור ה-’'הכנס כוכב כדורגל באותו תפקיד" החדש.
כן, אני קצת מעוות, ובכל זאת.
לא מספיק אכפת לי מפפ, ניקו וסיטי כדי שאמשיך לדבר על זה.
95 דקות של משחק והדבר היחידי שז’ואאו פליקס עשה חיובי היום במשחק של מילאן זה להצליח לתקל שחקן של פיינורד שסיבסב אותו ולקבל צהוב.
מילאן בחוץ, פיינורד בשמינית
וז’וטגלה עם שער אדיר, ברוז’ עם 3-0 בחוץ על אטאלנטה במחצית (אחרי ניצחון 2-1 במשחק הראשון).
בערב כזה, ליבי עם גונדגואן.
עזב את סיטי “שבע” ומרוצה, אחרי סדרת הצלחות פנומנליות, כדי לחפש אתגר חדש במועדון-על חדש ובמדינה אחרת - רק כדי למצוא את עצמו בברצלונה מתפרקת של מאמן קריזיונר.
חוזר מהר מהר שנה אחרי זה לחיקה החמים של סיטי האהובה והמוכרת - רק כדי לגלות ששוב אכל עקיצה, ובכצם הצטרף לגרסה מפורקת ועצובה של מה שהכיר.
במקום לברוח מהכישלון - הוא מושך את הנאחס איתו לאן שהוא מגיע.
היה צריך ללכת לארסנל בזמנו. התאמה מצויינת לשני הצדדים.
יתנחם בכסף הסעודי בשנה הבאה.
מזכיר לי את צ׳יצ׳אריטו, שתמיד נדמה לי שהוא בערך השחקן היחיד שעבר בסגל שלנו בעשור האחרון ולא זכה בצ׳מפיונס (ובשום דבר, למעשה).