לא, אחי, אני חוזר על זה שלאפורטה (גם זה של הקדנציה השנייה בלבד) יותר טוב מכל נשיא אחר שלנו אי פעם, ובפער עצום.
יותר מזה, אני מוכן להתווכח על זה שהוא גם יותר טוב מלפחות 99% מהנשיאים/בעלים של קבוצות אי פעם. פלורנטינו הביא לקבוצה שלו רק 5 אליפויות בעשור וחצי שלו כנשיא בקדנציה הנוכחית, ואנשים לא מפסיקים להלל אותו. כאילו הוא לא עשה שם מיליון ואחת טעויות בתקופה הזאת.
פעמיים ברצלונה היה מותג מת, ולאפורטה החזיר אותנו למרכז הבמה. אנחנו המועדון הכי מעניין בעולם כבר 20 שנה כמעט ברצף בזכות הבן אדם הזה. זה כל כך לא מובן בעיניי, בטח כשהיינו פעמיים בדרך להיות מילאן. מספיק לראות את יונייטד עם כמויות הכסף שנשפכות שם ולהבין שיש לנו מזל פסיכי שיש לנו את לאפורטה.
ומצטער על הפוליטיקה, אבל הלוואי שביבי היה עושה חצי ממה שלאפורטה עשה למועדון. הייתי מצביע לו לנצח. אנשים אוהבים לדבר על כמה מזל היה ללאפורטה שדברים התכנסו עם רונאלדיניו, ואז עם מסי, ועכשיו עם לאמין. זכינו 3 פעמים בלוטו - I couldn’t care less מה הסיבה לכך. לאפורטה צריך להישאר נשיא עד שיימאס לו. אני מאמין שיש לנו יותר סיכוי לזכות בלוטו בפעם הרביעית איתו מאשר הראשונה עם נשיא אחר.
אתה זוכר שהקאמפ נואו זה פרוייקט שהוא כמעט הוציא לפועל בשלהי הקדנציה הקודמת באיזה שליש מהמחיר הנוכחי, ובסוף זה לא יצא כי היא נגמרה, ואז ברתומיאו חיכה חיכה וחיכה עם הפרויקט עד שהמחיר האמיר פיצוצים? אתה זוכר שכשלאפורטה נכנס לקדנציה הוא היה צריך לקחת הלוואה כדי להביא תיקונים דחופים לקאמפ נואו שפשוט התפרק?
אנחנו הולכים להיכנס לאיצטדיון הכי חדיש, גדול ומשוכלל באירופה. מה זה כמה חודשים לפה או לשם? להיפך, אתה מכיר פרויקט בסדר גודל כזה שעמד בלוח הזמנים? סליחה, אני אתקן את השאלה: אתה מכיר פרויקט בסדר גודל כזה, במדינה דמוקרטית, שעמד בלוח הזמנים? הדרך היחידה לעמוד בלו"זים האלה זה לעשות בבייג’ינג 2008 או קאטר 2022.
אגב, אתה חייב להבין שאני לא תוקף אותך אישית, אלא את הרעיון שאם לאפורטה לא מושלם אז צריך להקשיב לאוהדי ריאל שלא ישנים בלילה מאז שהאיש הזה חזר ולהחליף אותו במישהו אחר.
אתה רוצה שהמועדון שלנו יתנהל בקלאס, ולא מבין שאנחנו עוד לא שם. קצת מזכיר לי את כל השמאלנים במערב ששוכחים שהמדינות המפוארות שהם חיים בהן נבנו על הרבה מאוד גופות. אנחנו כרגע בשלב של הגופות, תוסיף את טר שטגן לרשימה. הקלאס יגיע כשיהיה לנו את הלוקסוס.