אקסים ומושאלים ברסאים ::

אנסו פאטי עם צמד

שש שערים בחמש משחקים

לפחות זה…

מעולה לו, ולנו.

סתם כדי להיות הניג’ס, כרגיל - 2 השערים היום בפנדלים. כבר יותר טוב מלבנדובסקי.

הלואי שישמור על כשירות.

אני חולם על ה 11 מיליון סעיף רכישה של מונאקו, לפני שימכרו אותו ב 50 לאנגליה או לסעודיה.

קול פאלמר יכול לנוח.

מתאו אלמאן, שחתם באתלטיקו, בציטוט לפי מארקה :
he stated that, when he left Barcelona, ​​"I was clear that my next step had to be a big club, a club with the potential to compete for everything

a man with blonde hair and a mustache is wearing a mullet .

בסדר, נשלח לו גלויה שאלבארס יבוא אלינו.

חיחיחי לול. אתה כזה חמוד.

לא רק אין לכם כסף לשלם את המינימום 250 מיליון שנדרוש אלא אין לכם כסף לרשום אותו או לשלם את המשכורת שלו.

ולא, חולי לא יעשה שביתה איטלקית כדי להוריד את המחיר. הוא ילד טוב ולא מתאים לכם.

לא מאוד חשוב (ובתקווה לא פייק) וצריך לקחת בערבון מוגבל כי ברזילאי והכל, אבל מדי פעם נחמד לשים תזכורות כאלה, לשחקן הכי אנדרייטד בדירוגים של הרבה יותר מדי אוהדי כדורגל (חלקית באשמתו, וחלקית כי אנשים שכחו שכדורגל הוא יותר מרק טקטיקה ומשמעת).

אני הפסקתי לקרוא ברגע שהוא אמר שניימאר היה השחקן הכי טוב שלנו בצמפיונס ליג בזכייה…

אני אנטי ניימאר ולא מתבייש בזה, באמת שלא מבין איך אוהדי ברצלונה יכולים “לסלוח” לו, אבל שאתה כותב חלקית באשמתו אני מבין שאתה “משוחד” לצד השני….

ניימאר 100 אחוז אשם במה שקרה לו ואיך הקרירה שלו נגמרה. זה רק עליו (אתה יודע אפשר גם לתת קרדיט גם לאבא שלו)

אם נשפוט את ניימאר על הקרירה שלו אחרי התקופה בברצלונה, אני מדגיש אחרי, אף אחד לא יזכור אותו

הוא אשכרה כבש בכל חלק בזכייה.

בשמינית הגמר הוא לא כבש או בישל אבל זה בהחלט מאוד זניח. ראפינייה ברזילאי אז מבחינתי הוא קצת משוחד, ניימאר היה מרהיב אבל להגיד דבר כזה - מוגזם. אני הולך עם הבחירה הקלה וההגיונית והמשעממת - ליאו מסי. באיירן מינכן עם כמה וכמה פצועים החזיקו מעמד לא רע 70 דקות בקאמפ נואו בחצי הגמר הראשון, ואז מסי פירק אותה. כבש בעצמו שניים עם השער האלוהי על הפרצוף של ז’רום בואטנג ומנואל נוייר ובישל לניימאר את השער השלישי.

עיצוב גרוע:

הוספתי קטע - אני חושב שניימאר לא אנדרייטד. התייחסו אליו שונה מאז שעבר לפריז סן ז’רמן ואפשר להבין למה והוא גם נפצע המון. החל מהעונה השנייה בברצלונה התייחסו אליו / דירגו תמיד כמספר 3 בעולם.

עדיין מסי היה יותר טוב ממנו.

אני באמת כותב משהו שהוא “שערוריתי”?

לא שערורייתי, פשוט מקטין וגם זיכרון קצר. בסדר, אוהדים הם חיה רגישה.

מצד שני, אני מאוד מאוד מתגעגע לפיקה. ראיתי קטע מצחיק שלו עם מרסלו היום כשהם כבר פרשו איך פיקה מזכיר לו קטעים הזויים של שיפוט לטובת ריאל מדריד-

פנדל שריאל מדריד קיבלה נגד אלצ׳ה דקה 90, מהצגה הזויה של פפה שתופס את השחקן ואז נופל.

אדום לחואנפראן, המגן של את׳ שגדל במדריד, רק במדי אוססונה. שתי פנדלים ברורים שנעשו עליו, על שניהם קיבל צהוב על התחזות ואדום!

הצחוק של מרסלו הוא פרייסלס :joy:

החברים שלך תרגמו:

יאן וירג’ילי עם 90 דקות (+12 בתוספות זמן) אצל מאיורקה היום, כשהוא מבשל את שער השיוויון למוריקי, בדרך ל-3:1 על סביליה.

אינאקי פנייה עם הצלה הזויה היום.

ניקו המלך כובש את השני של מנצ’סטר סיטי, ב-3:0 על ליברפול

מזל טוב ויום הולדת שמח לקונדה בן 27.

וכן, לא טעיתי בתרד זה פשוט משאלת לב

איך בלם כשרוני בן 23 אללה גניבה כמו דני אלבס קבלנו נגר בצד ימין המופיע לחצאי עונות בקושי….

הפסקנו לפגוע ברכש כבר הרבה שנים, נס שמחלקת הנוער עוד עובדת.

שוב מעלה את השם של המושאל שלנו לאלצה, אינייקי פניה.

לא ראיתי את המשחק שלו אתמול מול ריאל (ובינתיים גם לא תקציר) אבל כן ראיתי מקבץ הצלות שלו מהמשחק.

חושב שהוא אחד האנדרייטדים ואני (שוב) ממש לא סגור שצ’סני היה כזה שדרוג עליו.